Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riv3rsid3

431 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek. Meccsek. Tippek. Összekalapáltam egy 3x-et, rátettem a Kar98-ra, célzok és remélem célba ér a gondolat. Horvát, spanyol első osztályból, valamint egy török kettes bajnokiból merítettem ki a vizet.  Úsztassuk el a nappalit! Csapd ki a lóvét!          ..
Mi van veled Inter??? Az olasz sztárcsapat tegnap este igencsak belerondított az elképzeléseimbe, miközben a MU hozta a kötelezőt, és az Atalanta meccsén is megszórták a kötelező overt a Lazioval karöltve. Ma egy PL meccs került bele a látószögembe, rizikós nem kétlem, valamint egy horvát alsóházi…..
Sápadt Fogsor 2020. 06. 24. Szerda 2020.06.24 13:07:52
Felemásan zártam a keddi napot, mondom ezt úgy, hogy a szelvény amit ajánlottam, vesztesen zárt, ám ha valaki nem így egyben pakolta fel ezt a négy meccset, hanem mondjuk szinglibe, akkor minimális profitot kihozhatott belőle. Persze részemről ez csak olcsó magyarázkodás, a 3/4-es kombim ment a…..
Sápadt Fogsor 2020. 06. 23. Kedd 2020.06.23 13:01:19
A hétfő elszállt mint a sóhaj, de nem ám akárhogyan, csúnyán. Mind a négy tipp, amiről azt gondoltuk, hogy ezzel robbantani fogunk, simán ment a levesbe. Előfordul az ilyen, na de majd most kedden javítási. Négy olyan tippet hoztunk, hogy "áldjon meg a kenyér" (from Bertold)...
A szombati hasalás után felkeltünk a földről, a vasárnap már jobban kedvezett nekünk, és ha nem is húztuk be 100%-osra a napot, de kijelenthető, hogy nem volt vesztes tippünk. Három nyerő mellé, két tétvisszajáróssal zártunk. Hétfőre három foci, és egy tenisztippel jövünk. ..
Szombaton 5 mérkőzésre adott tippel próbálkoztunk, hát ami a sikerességet illeti, lehetett volna jobban is ötletelnünk, ugyanis csak egy 5/3 nyertes esett be az ablakon. Na de majd most. ..
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! (Walt Disney)..
Nem is olyan rossz double feature-rel vág neki a Playstation a nyárnak: az éves előfizetőknek júniusban egy egész jó Star Wars-játékot, a 2017-ben debütáló (és az azóta megjelent patch-ekkel már játszható szintre kikalapált) Battlefront 2-t adja oda a cég ingyenesen a játékosoknak, mellé pedig a…..
Annyi, de megannyi próbálkozás, újrakezdés volt már itt a Sápadt fogsoron, hogy inkább nem ígérek semmit, de remélem most ismét lesz egy hosszabb időszak, amikor a lelkesedésem és a pénztárcám újra életben tartja a blogot...
Az Euro 2020 indulás reményében ma ismét lesz pár ütközet, az A, B és H csoportnak is lesznek meccsei. Nekem most az A lett szimpatikus, ahol a háromoroszlánosoknak lesz jelenésük, és áldozati bárányként felkészül: Koszovó. Képforrás: squawka.com..
Eldördül a startpisztoly, kezdődik a Bundesliga új idénye, ennek apropóján pedig arra kértem a SPORT TV stábját, hogy tegyék meg tippjeiket! Bónuszként pedig én is beszálltam. A kérdések a következők voltak: Legjobb igazolás? Ki lesz sorrendben az első négy helyezett? Kik lesznek a…..
riv3rsid3 2019.08.16 15:17:21
Ritka alkalmak egyike, mikor a Lyon a Parc Olympique Lyonnaisban üresen hagyja az ellenfél kapuját, legutóbbi csúfság 2018 decemberében esett meg, akkor a Rennes állta jól a sarat. A 7x-es francia bajnok egy Monaco elleni idegenbeli ütleggel kezdte meg a 2019/20-as idényt, jól startoltak Depayék,…..
Argentína - Izland mérkőzéssel indul a 2018-as focivb D csoportja. Ebben a csoportban van még Horvátország és Nigéria is, úgy gondolom ez az a csoport, ahol mindennemű pontvesztés végzetes lehet a továbbjutás szempontjából. Lio ne szórakozz, mutasd meg ki a korszakos zseni ebben a mezőnyben!!!..
A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli (bukméker no.1)..
Új év, új remények, ezért hát 2018 első munkanapján csapjunk is bele a lecsóba. Focimeccsek terén nem sok minden van, az angoloknál, a skótoknál bajnokin rugdosnak, Indiában is van valami bajnoki cucc, na meg az olaszoknál a Coppában, na de hát kupameccsre nem fogadunk, ez az egyik alapkő, amit…..
riv3rsid3 2017.05.16 08:58:33
@MKrisz12: Sevastova megerősítést nyert nálam is.
Szerda vagyon, hetes meccset rendeznek frankhonban a férfi kézilabda világbajnokságon. A magyar fiúk is pályára lépnek, az ütleg a szaúdiakra vár. Régen jelentkeztem már teljes napi tippsorral, ma megkísérelem a lehetetlent, telitalálatos napot várok magamtól. Jó is lenne! :)  ..
Azt nem te döntöd el, hogy melyik csapat fog nyerni, de azt igen, hogy melyik győzelmében van a több fantázia (bakker)..
Amióta elkezdődött a 2017-es franciaországi férfi kézilabda vb, nem írtam róla itt a blogon, csak a személyes face profilomon. Eddig nem ment rosszul, 5/4-es siker koronázza a gondolataimat. Ma hét meccset rendeznek, egy-egy gondolat erejéig ma is próbálkozom...
Azt gondolom, hogy egy sportfogadó aranykönyvében ott szerepel a labdarúgás fejezetet felcsapva, hogy kupameccsre, barátságos találkozóra ne fogadj! Nálam is ott fityeg a falon a parafatáblán postitelve, aminek az év nagy részében fejet is hajtok, de azért néha elcsábul az ember. Aztán max. az…..
Sápadt Fogsor Serie A tippek 2016.12.22 08:32:38
A legutóbbi Serie A tippünket ha  fogtad, akkor dörzsölhetted a tenyered. Ma is ezzel készülök, szerintem simán jönni fog az összes mai olasz meccsre kiagyalt tipp. Csapd ki a pénzt Szerencsejáték!..
Sápadt Fogsor Euroliga tippek 2016.12.21 09:35:49
Csapassunk egy kis kosárlabdát. Lassan feléhez érkezik a buli az Euroligában, vagyis a java még hátravan, nincs lazsálás, tolni kell a szekeret. Nálunk ma ezek a pénzáldozók...
Sápadt Fogsor Bundesliga tippek 2016.12.21 08:05:25
Hétközi fordulót csapatnak az együttesek a német Bundesligában. Kedden számomra csak a "retkes" Dortmund hazai betlije volt meglepő, a többi jött mint a gyorsvonat. Vajon ma ki barnázik bele a palacsintámba?..
Sápadt Fogsor Serie A 2016.12.20 14:42:57
Sápadt Fogsor Bundesliga 2016.12.20 14:23:00