Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riv3rsid3

435 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mániákusan keresem nap mint nap az olyan overes meccseket, amiben van ráció. Kedden bár BL-selejtezős nap van, meg akad pár jó kis európai bajnoki meccs is, én mégis egy U19-es meccsben láttam meg a reményt. Csak a statisztika! ..
Jó ideje home officeban űzöm az ipart és mivel korán is kelek, munkaidő előtt nekiugrok a netnek és elkezdem bogarászni, mik azok a focimeccsek, amelyekre szívesen pakolnék a sportfogadásra különtett kis pénzemből. Kedvencem az over fogadás, így nem meglepő módon ma is ilyen tippeket hozok. Lássuk a…..
Hello-hello fogsort azóta nem mosó olvasóim, amióta bejegyzéssel jelentkeztem, ez azt hiszem március volt. Szóval jó kellemes lehet a leheletünk. Akkor is biztosan valami pirosló tipp(ek)el érkeztem. Mai napon belelestem a Konferencia Liga kínálatába, találtam is pár elejtett morzsát a padlózaton,…..
Péntek. Meccsek. Tippek. Összekalapáltam egy 3x-et, rátettem a Kar98-ra, célzok és remélem célba ér a gondolat. Horvát, spanyol első osztályból, valamint egy török kettes bajnokiból merítettem ki a vizet.  Úsztassuk el a nappalit! Csapd ki a lóvét!          ..
Mi van veled Inter??? Az olasz sztárcsapat tegnap este igencsak belerondított az elképzeléseimbe, miközben a MU hozta a kötelezőt, és az Atalanta meccsén is megszórták a kötelező overt a Lazioval karöltve. Ma egy PL meccs került bele a látószögembe, rizikós nem kétlem, valamint egy horvát alsóházi…..
Sápadt Fogsor 2020. 06. 24. Szerda 2020.06.24 13:07:52
Felemásan zártam a keddi napot, mondom ezt úgy, hogy a szelvény amit ajánlottam, vesztesen zárt, ám ha valaki nem így egyben pakolta fel ezt a négy meccset, hanem mondjuk szinglibe, akkor minimális profitot kihozhatott belőle. Persze részemről ez csak olcsó magyarázkodás, a 3/4-es kombim ment a…..
Sápadt Fogsor 2020. 06. 23. Kedd 2020.06.23 13:01:19
A hétfő elszállt mint a sóhaj, de nem ám akárhogyan, csúnyán. Mind a négy tipp, amiről azt gondoltuk, hogy ezzel robbantani fogunk, simán ment a levesbe. Előfordul az ilyen, na de majd most kedden javítási. Négy olyan tippet hoztunk, hogy "áldjon meg a kenyér" (from Bertold)...
A szombati hasalás után felkeltünk a földről, a vasárnap már jobban kedvezett nekünk, és ha nem is húztuk be 100%-osra a napot, de kijelenthető, hogy nem volt vesztes tippünk. Három nyerő mellé, két tétvisszajáróssal zártunk. Hétfőre három foci, és egy tenisztippel jövünk. ..
Szombaton 5 mérkőzésre adott tippel próbálkoztunk, hát ami a sikerességet illeti, lehetett volna jobban is ötletelnünk, ugyanis csak egy 5/3 nyertes esett be az ablakon. Na de majd most. ..
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! (Walt Disney)..
Nem is olyan rossz double feature-rel vág neki a Playstation a nyárnak: az éves előfizetőknek júniusban egy egész jó Star Wars-játékot, a 2017-ben debütáló (és az azóta megjelent patch-ekkel már játszható szintre kikalapált) Battlefront 2-t adja oda a cég ingyenesen a játékosoknak, mellé pedig a…..
Annyi, de megannyi próbálkozás, újrakezdés volt már itt a Sápadt fogsoron, hogy inkább nem ígérek semmit, de remélem most ismét lesz egy hosszabb időszak, amikor a lelkesedésem és a pénztárcám újra életben tartja a blogot...
Az Euro 2020 indulás reményében ma ismét lesz pár ütközet, az A, B és H csoportnak is lesznek meccsei. Nekem most az A lett szimpatikus, ahol a háromoroszlánosoknak lesz jelenésük, és áldozati bárányként felkészül: Koszovó. Képforrás: squawka.com..
Eldördül a startpisztoly, kezdődik a Bundesliga új idénye, ennek apropóján pedig arra kértem a SPORT TV stábját, hogy tegyék meg tippjeiket! Bónuszként pedig én is beszálltam. A kérdések a következők voltak: Legjobb igazolás? Ki lesz sorrendben az első négy helyezett? Kik lesznek a…..
riv3rsid3 2019.08.16 15:17:21
Ritka alkalmak egyike, mikor a Lyon a Parc Olympique Lyonnaisban üresen hagyja az ellenfél kapuját, legutóbbi csúfság 2018 decemberében esett meg, akkor a Rennes állta jól a sarat. A 7x-es francia bajnok egy Monaco elleni idegenbeli ütleggel kezdte meg a 2019/20-as idényt, jól startoltak Depayék,…..
Argentína - Izland mérkőzéssel indul a 2018-as focivb D csoportja. Ebben a csoportban van még Horvátország és Nigéria is, úgy gondolom ez az a csoport, ahol mindennemű pontvesztés végzetes lehet a továbbjutás szempontjából. Lio ne szórakozz, mutasd meg ki a korszakos zseni ebben a mezőnyben!!!..
A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli (bukméker no.1)..
Új év, új remények, ezért hát 2018 első munkanapján csapjunk is bele a lecsóba. Focimeccsek terén nem sok minden van, az angoloknál, a skótoknál bajnokin rugdosnak, Indiában is van valami bajnoki cucc, na meg az olaszoknál a Coppában, na de hát kupameccsre nem fogadunk, ez az egyik alapkő, amit…..
riv3rsid3 2017.05.16 08:58:33
@MKrisz12: Sevastova megerősítést nyert nálam is.
Szerda vagyon, hetes meccset rendeznek frankhonban a férfi kézilabda világbajnokságon. A magyar fiúk is pályára lépnek, az ütleg a szaúdiakra vár. Régen jelentkeztem már teljes napi tippsorral, ma megkísérelem a lehetetlent, telitalálatos napot várok magamtól. Jó is lenne! :)  ..
Azt nem te döntöd el, hogy melyik csapat fog nyerni, de azt igen, hogy melyik győzelmében van a több fantázia. (bakker)..
Amióta elkezdődött a 2017-es franciaországi férfi kézilabda vb, nem írtam róla itt a blogon, csak a személyes face profilomon. Eddig nem ment rosszul, 5/4-es siker koronázza a gondolataimat. Ma hét meccset rendeznek, egy-egy gondolat erejéig ma is próbálkozom...
Azt gondolom, hogy egy sportfogadó aranykönyvében ott szerepel a labdarúgás fejezetet felcsapva, hogy kupameccsre, barátságos találkozóra ne fogadj! Nálam is ott fityeg a falon a parafatáblán postitelve, aminek az év nagy részében fejet is hajtok, de azért néha elcsábul az ember. Aztán max. az…..
Sápadt Fogsor Serie A tippek 2016.12.22 08:32:38
A legutóbbi Serie A tippünket ha  fogtad, akkor dörzsölhetted a tenyered. Ma is ezzel készülök, szerintem simán jönni fog az összes mai olasz meccsre kiagyalt tipp. Csapd ki a pénzt Szerencsejáték!..