Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S. Cica

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sandacica Az újabb vereség napja 2013.05.09 23:30:26
Lassan már sajnálni kell szegény sirályosokat, mert egészen egyszerűen nem tudnak hol megszabadulni guanójuktól. Zajosan ugyan, de csak eljöttek a jogszerűtlenül bitorolt Király utcai épületből. Az index.hu olyan részletesen tudósított róla, mintha Obama látogatott…..
Palócföldön, Hollókőtől 16 kilométerre levedlették a népviseletet. Legalábbis verbálisan, mint fotóm mutatja: De Szécsényben más is deja vu érzést kelt a köz iránt érdeklődőben, szinte a 2006-os választásokon érzi magát: Ez már csak azért is érdekes, mert ide s…..
Úgy tűnik a májusban Budapesten tartandó zsidó világkongresszusig a Király utcai Sirály ügye lesz a folyamatos téma. És szép lassan ki fog derülni, hogy miért is egyenlőbbek ők az egyenlőknél. Csak. Mert. Mások. És nekik. Mindent. Szabad/lehet/kell. Most éppen az egykor…..
Van az úgy, hogy az ember nem kap engedélyt valaminek a működtetésére. Ennek ellenére működteti. Felszólítják, hogy hagyja abba, állapodjanak meg. Füle botját sem mozdítja. Folytatja az engedély nélküli tevékenységet. Megint felszólítják. És ez így megy sokáig. Akkor az…..