Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Somogyvári

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Regéltünk már párszor itt a Wizz Air egyre last minute-ebbe hajló árazásáról, (a legsokatmondóbb diagram ebben a posztban van), most azért sasoltunk körbe, hogy vajon az általában méregdrága nyaralójáratoknál is akad-e lehetőség az utolsó pillanatos turkálásra. Jelentjük, akad, a jövő heti Mallorca…..
Júliustól mindenki köteles a eltartani nem csak a gyerekeit, hanem a szüleit is. Ha valaki nem teszi, a szülők, de akár a nyugdíjas otthon, vagy kórház is perelheti és behajthatja a pénzt. Farkas András nyugdíjszakértő szerint a teljesen fenntarthatatlanná váló nyugdíjrendszer…..
..., de spoiler mentesen valjuk be egymást közt, hogy nem lett. Olvastam egy érdekes szubjektív cikket, amiben a szerző a saját véleményét és meglátásait írta le a témában kapcsolatban. Sok gondolattal egyet értettem. A cikk mondanivalóján felbuzdulva döntöttem úgy, hogy…..
Megnyílt a föld a szibériai Novokuznyeck régióban. A helyi lakosok rettegnek, mert elterjedt, hogy a húsz méter átmérőjű és harminc méter mély szakadék csak a kezdet, hamarosan egész falvakat fog elnyelni a mélység. Menekülnünk kell innen. Bányák vannak alattunk, amelyeket…..
Egy olyan energiatermelő módszert fejlesztettek ki mérnökök az Egyesült Államokban, amelynek segítségével a nagyobb vezetékhálózatban áramló vizet lehet energiatermelésre fogni. A LucidPipe Power System tesztelésére San Antonio és Portland városa vállalkozott legméretesebb…..
László Somogyvári 2015.02.08 17:34:54
@$pi$: )-
Ahhoz ,hogy a lakásodban
víz nyomás legyen fel kell a vizet juttatni a toronyba !!!!!!
Különben szomjan döglő :)és nem fürdő _)

Lefelé végez munkát _))
Tehát neked ingyen termel !!!!

Tényleg Elmés :-)
Szerintem az egyik leggyakoribb kérdés, ami a szülőket manapság foglalkoztatja a pénzügyi piacon. Mivel a Magyar Államkincstár (jelenleg) 42.500 forinttal automatikusan nyit egy számlát a gyermek részére, mondhatni a téma megkerülhetetlen és minimum elgondolkoztató. Ugyanis minden szülő a legjobbat…..
Télen bőven tízezer alatt is elvisz a fapados Barcelonába, a szállás is olcsó, a reptéri bejutás is filléres, az idő is jó, mi kell még? A híres látnivalóknak megkérik az árát, de a helyiek törzshelyein a kaja is megfizethető és kihagyhatatlan. Mentünk, láttuk,…..
Sokadjára bizonyosodott be, hogy a villába bezártan, mindenféle visszajelzés és impulzus nélkül élő villalakók teljesen elveszítik realitásérzéküket, és saját maguk szerepet, fontosságát tök másként értékelik, mint a tévénézők. VV Reni például az utolsó pillanatig…..
László Somogyvári 2014.12.23 11:21:01
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
László Somogyvári 2014.08.11 11:36:55
Az a helyzet, hogy fizethet a Fidesz bármennyit az IMG-nek reklámkampányokért, és Kumin Ferenc is kézzel-lábbal gépelve védheti a kormányt a tumbliján, az országimázsért ezerszer hatékonyabban tesznek - pro és kontra - az önkéntesek. Most például a "Nemzeti Érzelmű Motorosok",…..