Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maurice Minifield

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Nyelvészkedjünk 2016.03.27 12:45:30
Magyarországot valamiért mindenki más olyasmi nevekkel illeti, mint ungarn és hungary. Viktorunk állítólag egyszer megjelentette a weblapján, hogy "az országnév, Hungary is azt jelenti, hogy „a hunok földje”". Erre rögtön lecsaptak a regresszív magyarellenesek - jobb az ilyesmit csírájában…..
Maurice Minifield 2016.03.28 09:05:08
@75. Vladys: “Nem vagy tisztába a sztyeppei”
“a magyarság őstörténetének alapjaival nem vagy tisztába,”

Helyesen tisztábaN.
Tisztába a kisbabát teszik, aki összekakkantotta magát.
Lemond a magyar állampolgárságáról egy erdélyi nő, mert nem ért egyet a kormány menekültpolitikájával és a déli határzárral – adta hírül kedden az…..
Maurice Minifield 2015.08.06 09:40:31
@idelle: Ilyen helyesírással várod, hogy komolyan vegyenek?

(Ezen a hisztid sem segít.)
Van annak már tán' egy hete is, hogy egy melegházasságról szóló posztunk végén (egyebek mellett) bátorkodtunk azt a jóslatot tenni, hogy a témáról vitatkozni voltaképp értelmetlen, mert azonnal megjelennek a sötét trollok, akik meggyőzhetetlenek, se olvasni, se írni nem tudnak,…..
Maurice Minifield 2015.07.13 14:54:04
Kedden, kora reggel két férfi zsinagógába indult Nyugat-Jeruzsálemben. Udaj Abu Dzsamal és Rasszan Abu Dzsamal azonban nem a hívek közül került ki, hanem pisztollyal és hentesbárddal indultak elégtételt venni arab nemzetük évszázados megaláztatásáért. Az értelmetlen és…..
Maurice Minifield 2014.11.22 10:48:09
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
Maurice Minifield 2014.11.20 08:18:52
@Mr. Közbiztonság Szilárd: "De akkor fel kell dúlni az Oroszország és Ukrajna területén lévő magyar katonasírokat is."

Ezzel csak az a bibi, hogy a szörnyemlékmű nem katonasír. Egyetlen szovjet katona sírja sem található a Szabadság téren.
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Maurice Minifield 2014.02.23 16:08:34
@EMU: Látod, ez a különbség kettőnk között. Nekem az fáj, hogy egymásnak kevesebb mint féláron adjátok el a közvagyont, neked meg az, hogy a szadesznek ez véletlenül nem sikerült. Tudom, a korrupció csak addig gáz, míg téged kihagynak belőle.

Tehát 1,1milliárd ingatlanvagyont akartak megvenni 450millióért úgy, hogy aztán nyernek rajta grob 650 milliót. Mindezt az adófizetők pénzén (egy fillér saját pénz mozgatása nélkül).
Maurice Minifield 2014.02.23 20:18:18
@feketeesfeher: Ó nagyfejű és bunkó orákulum, megtennéd, hogy végre rávilágítasz a törvény azon részére, ahol

1. maximálták a négyzetméterárat
2. lehetővé tették, hogy a piaci ár kevesebb mint feléért közvagyont szerezhessenek
(2.1. ahogy írtad, lehetővé tették a nulla forintos adásvételt)

Mert eddig nem tetted meg, és csak a pofád volt nagy. Ó te...!
Maurice Minifield 2014.02.23 16:03:13
@feketeesfeher:

"A törvény maximalizálta a négyzetméterárat."
Nem maximálja a négyzetméterárat és nem lehet nulla forintért állami vagyont eladni.
A ledolgozott órák száma és a termelékenység között világos negatív összefüggés figyelhető meg, így lehet, hogy a gazdag németek keveset dolgoznak, míg a csődös görögök sokat. A görögök lusták, és keveset dolgoznak, a németek pedig szorgosak, és rengeteget dolgoznak.…..
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
Maurice Minifield 2013.05.22 23:32:47
Történelemhamisítással vádolják a nudisták a németeket, mert a világtörténelmi, felnőtteknek szóló, A Király Meztelen című ismeretterjesztő munkájukban felruházták főszereplőjüket. "Döbbenetes, hogy Németország, amely a nudista fény és becsület büszke…..
Maurice Minifield 2013.04.01 19:30:34
@bigthereal: "feljött a sonka, meg a kolbász meg a tojás, egészségedre... "

Ő nem eszik disznót.
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Maurice Minifield 2013.03.31 11:10:54
@val: "http://www.youtube.com/watch?v=5XOvif7X84Y"

Ettől lefagyott a gépem. Pedig linux van rajta.
Maurice Minifield 2013.03.31 12:31:10
@-ling: "ha semmi másért, akkor, mert kivülről objektívabban láthatják és ítélhetik meg a történéseket"

Igen, ismerős a történet. Anno Moszkva is objektívebben tudta, hogy mi jó nekünk.
Egyébként meg ezek az objektívek tőlem néha megkérdezik, hogy van-e nálunk olyan, hogy Mikulás meg Karácsony. A másik épületes kérdés az szokott lenni, hogy mi ugye mind értünk oroszul, mert olyan oroszos hangzású a nyelvünk.
Forrás: Váralja Szövetség A Regnum Marianum helyének rendezéséről már volt egy poszt az Urbanistán, a legutóbbi önkormányzati választásokon ugyanis a Jobbik rukkolt elő az újjáépítés ötletével. Már akkor is leírtam a véleményem: a Rákosi által felrobbantatott…..
Maurice Minifield 2013.03.25 20:34:31
@Pletyi: Nyilván újra kellene építeni. Nálunk viszont elég sok olyan efkalap van, akik otthon behúzott függönynél kitűzik a sarló-kalapácsos plecsnit. Amíg ez a helyzet, addig nem csoda, hogy az Oroszok újjáépítenek, mi pedig csak küzdünk.

Nem baj, egyszer eljön az idő, hogy romkocsma helyett templomot (és talán iskolát) építünk.
Kettős Mérce Nem náci, oké? 2013.03.25 01:07:25
Karsai Lászlót elítélte a bíróság amiért a Jobbikot náci pártnak nevezte. Bocsánatfélét kell kérnie, és megfizeti a perköltséget. "Na ugye, zsidó." "Na, megmondtuk, zsidó!" -örömködtek a jobbikosok a neten. Így örül ugyebár az ember annak ha a bíróság kimondja róla,…..