Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor Somogyi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kercsi-szorosban kibontakozott orosz-ukrán konfliktus az orosz „lopakodó terjeszkedés” egyértelmű példája. Határozott nemzetközi reakció nélkül tovább tágítja Oroszország mozgásterét, erodálja a nemzetközi szabályokat, destabilizálja Ukrajnát, és gyengíti az euroatlanti szövetségi rendszer erejét…..
Tibor Somogyi 2018.11.28 14:49:53
@maxval balcán bircaman: Forditva üsz a lovon ,kapitány. A jogot Putyin sértette meg.
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar géniusz újra kivívta a világ őszinte csodálatát, s jó esély nyílt arra, hogy tehetséges, ám balsorstól oly gyakran tépett népünk méltán híres fia, Dr. Kásler Miklós onkológus professzor sebész az idén megkaphassa az orvosi-élettani Nobel-díjat...
Tibor Somogyi 2018.04.27 18:52:44
@szekertabor: Te nagyon elmés ,azzal mi van aki betartja és mégis megbetegszik.
Tibor Somogyi 2018.04.27 18:56:42
@Molnárgörény: Aki még a sötét középkorban él ,annak értelmezhetetlen az egész . Sajnos a magyar jobboldal olyan sötét mint a Tiborc gyerek LED lámpái.
Úgy látszik, Polt Péter még nem érti, mi a tétje annak, hogy Orbán vejét bűnszervezetben elkövetett lopással gyanúsítja az Európai Unió Csalásügyi Hivatala. A tét már nem csak Tiborcz István (Orbán Viktor, Lázár János és a többiek) feje. Itt már róla is szó van. Az elmúlt nyolc évben egyetlen…..
Tibor Somogyi 2018.02.14 20:16:18
@torró: Igazad van ,azért kellene Polt -ot meneszteni és minden ügyben lecsukni a bűnösöket. Gyurcsány 2006 ban pont arról beszélt (ha figyeltél volna). Ja meg neki mégsem a veje volt a főbűnös .
Sokszor kapjuk az ívet mindenféle fórumon, hogy miért nem fog össze az LMP boldog-boldogtalannal, hogy elzavarjuk már a Fideszt. Ezt kíserlem meg sokadszorra, a lehető legtömörebben elmagyarázni. Először: az LMP 2009-ban a Gyurcsány-Bajnai kormányok ellenzékeként alakult meg. És ez egy fontos…..
Tibor Somogyi 2017.11.28 12:26:40
Azt hiszem azt már mindenki megtanulta, hogy a pénzügyi intézmények olyan vállalkozások, amelyek nem bukhatnak, ha elég fontosnak gondolják őket. A profit az övék, a veszteségeket megtartják az adófizetőknek, vagy a betéteseknek. Bizonyos jelekből arra is lehetett következtetni,…..
A Kossuth tér felújítása rendben zajlik. A minimum 40 éves hársfasort ma hajnalban elkezdték módszeresen kivágni, meggyilkolni, kivégezni. Nincs itt semmi látnivaló. Hogy ezt a tetves lakosság is megértse, mintegy 50 biztonsági őr állja körbe a parlament körüli kordont, hogy…..
      Első fokon elmarasztalták Karsai Lászlót, mert neonácinak nevezte a Jobbikot. A Jobbik úgy beszél, mint a neonácik, úgy gondolkozik mint a neonácik, úgy is néz ki mint a neonácik, de tilos neonácinak nevezni, mert az sértő. A zsidókra akármit mondhat egy…..
Tibor Somogyi 2013.03.23 19:07:50