Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MEMORINGS The Global Memorial Site

48 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karinthy Frigyes halálának évfordulójára Így emlékezünk rá az Emléklapján! Karinthy Frigyesről a mai napig meglévő rajongói számtalan fotóval emlékeznek meg az Emléklapján, melyek közül önkényesen kiemelünk néhányat: A varázsló A bohém A barát Találunk…..
Gábor Miklós halálának évfordulójára. Így emlékezünk rá az Emléklapján! Gábor Miklósról a mai napig meglévő rajongói számtalan fotóval emlékeznek meg az emléklapján, melyek közül önkényesen kiemelünk néhányat: Fiatal kori képe, a Valahol Európában című…..
Lady Diana Spencer születésnapjára Így emlékezünk rá az Emléklapján A mai napig meglévő számtalan tisztelő, mondhatni rajongó, sok-sok képet, videót osztott meg Diana Emléklapján. Fotókat a gyerekkorából Az esküvőjéről Károly herceggel A férjével,…..
Karinthy Frigyes születésnapján Így emlékezünk rá az Emléklapján Karinthy Frigyesről a tisztelők és emlékezők sok-sok érdekes fotót, videó részletet osztanak meg velünk az Emléklapján. Baráti körben  Korának nagyjaival Kosztolányi Dezsővel Találunk…..
Gobbi Hilda születésének 100. évfordulójára Így emlékezünk rá az Emléklapján "A Föld, hol az élet terem,a mindent elnyelő sírverem." Weöres Sándor Gobbi Hilda Emléklapján a tisztelők számtalan emléket osztanak meg velünk, így fotókat, videó…..
Latinovits Zoltán, a Színészkirály tiszteletére Így emlékezünk rá az Emléklapján Latinovits Zoltánra, a Színészkirályra emlékeznek a tisztelői, akik az Emléklapján, számtalan vele kapcsolatos emléket, fotót, videót osztanak meg velünk. Így többek között…..
Marilyn Monroe születésének évfordulóján Így emlékezünk rá az Emléklapján 1926. június 1. született Marilyn Monroe, a hölgy akinek a kegyeiért egy világ versenyzett. A mai napig meglévő számtalan rajongója sok száz fotóval, videóval emlékezik rá az…..
Bozsik József és Lóránt Gyula emlékére Így emlékezünk rájuk az Emléklapjaikon A mai napon emlékezünk az "Aranycsapat" két legendás játékosának a halálának évfordulójára. A mai napig meglévő számtalan tisztelőjük sok-sok emlék megosztásával őrzi emléküket.…..
Romy Schneider halálának évfordulóján Így emlékezünk rá az Emléklapján A gyönyörű végtelenül tehetséges színésznőre emlékeznek a máig meglévő rajongói a tiszteletére létrehozott Emléklapján, felelevenítve életét, szerelmét, munkáit. A még "kislány"…..
Pilinszky János halálának évfordulóján Így emlékezünk rá az Emléklapján „…az Emberfia azért jött, hogy megmentse, ami elveszett…” Pilinszky Jánosra a tisztelők számtalan emlék megosztásával emlékeznek az Emléklapján. Kora ifjúságából Fiatal…..
Szakácsi Sándor születésnapján Így emlékezünk rá az Emléklapján "Nagyszerű alakításaid örökké velem maradnak!" A fiatalon távozott igen tehetséges színészre így emlékeznek a rajongók, tisztelők az Emléklapján:   Eszter így ír: "Nagy rajongód…..
Bubik István születésnapjára Így emlékezünk rá az Emléklapján Bubik István sokunk egyik kedvenc művésze volt, így emlékezünk rá: Fiatalkori portréjával Korai szerepeinek egyikével, amikor éppen Ádámot alakít az Ember tragédiájában Tóth Évával az…..
Pongrátz Gergely halálának évfordulójára Így emlékezünk rá az Emléklapján "Az 1956-os forradalom kitörésének híre a hényelpusztai állami gazdaságban ért, ahonnan október 24-én reggel indultam Budapestre, mert éreztem, hogy testvéreim is részesei a felkelésnek. Tudtam,…..
Róth Orsolya és Dálnoki András Emlékére Így emlékezünk rájuk az Emléklapjaikon Ma két esztendeje szolgálatteljesítés közben veszítették életüket Róth Orsolya és Dálnoki András. Az Emléklapjaikon a bajtársak, barátok ismerősök emlékeznek rájuk számtalan fotóval,…..
Krúdy Gyula halálának 80. évfordulóján. Így emlékezünk rá az Emléklapján! A tisztelők Krúdy Gyula ismert és fellelhető fotóival, portréival emlékeznek a művészre. Társaságban Megosztják mindannyiunkkal a kortársak által készített karikatúrákat,…..
Salvador Dalí születésnapjára Így emlékezünk rá az Emléklapján "Az elefánt és a légy közt talán fennáll valami hasonlóság. De maguk és én köztem?" Dalí A rajongók, tisztelők számtalan emlék felkutatásával megosztásával emlékeznek Dalaíra, a szürrealizmus jeles…..
Bibó István halálának évfordulóján Így emlékezünk róla az Emléklapján "A szabadság ott kezdődik, ahol megszűnik a félelem." Bibó Istvánra emlékeznek a tisztelői, megosztva róla fotókat, emlékeket az Emléklapján: Bibó Istvánné Graul Irén kisfiával,…..
Albert Györgyi születésnapjára. Így emlékezünk rá az Emléklapján! Albert Györgyit nagyon sokan szerették, és sokan emlékeznek rá az Emléklapján. Az ismerősei, tisztelői megosztanak velünk fotókat "Györgyi, mint Díva" Videókat: Tőle Filléres Emlékeim Albert…..
Mindszenty József bíboros esztergomi érsek Magyarország hercegprímása halálának évfordulóján Így emlékezünk rá az Emléklapján! "Aki ad, Jézusért tegye, aki kap, az Urat dicsérje!" Mindszenty József bíboros A mártír sorsú bíborosra a hívők, a tisztelők sok-sok…..
Radnóti Miklós születésnapjára Így emlékezünk rá az Emléklapján! "Bolond, ki földre rogyván fölkél és újra lépked,s vándorló fájdalomként mozdít bokát és térdet,de mégis útnak indul, mint akit szárny emel,s hiába hívja árok, maradni úgyse mer,s ha kérdezed,…..
Audrey Hepburn 1929. ezen a napon született Így emlékezünk rá az Emléklapján! "Emlékezz: ha segítő kézre van szükséged, végül megtalálod a karjaidban. Ha idősebb leszel, felfedezed, hogy két kezed van: egy, hogy segíts magadon, egy, hogy segíts másokon." Audrey…..
Bódi László "Cipő" ma ünnepelhetné a születésnapját! Így emlékezünk róla az Emléklapján! "Cipő" Bódi László ma ünnepelhetné szeretteivel, barátaival a soron következő 48. születésnapját. Sajnos már csak mi emlékezhetünk rá, amit az Emléklapján sokan meg is…..
Zádor Ervin halálának egy esztendős évfordulójára. Így emlékezünk rá az Emléklapján! Az 1956. évi olimpia vízilabda bajnokságának egyik áldozatára, hősére így emlékeznek a tisztelők: 1956. évi Melbournei Olimpia lógója 1956. évi Melbournei Olimpia…..
Szenes Iván születésének 89. évfordulóján. Így emlékezünk rá az Emléklapján! Nem csak a húszéveseké a világ,Az úton még poroszkál, nem de néhány korosztály...A réten mindenki talál virágot.Hát gyertek srácok legyünk jó barátok... A tisztelők által megosztott…..
Zenthe Ferenc születésnapjára. Így emlékezünk rá az Emléklapján! A NEMZET SZÍNÉSZE Halhatatlanok Társulata 1998. A tisztelői így emlékeznek Taki bácsira, a Tenkes kapitányára, azaz Zenthe Ferencre: István így emlékezik: "Művész úr! Nagyon szerettem az…..