Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khadi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kárpátok Géniuszának országában volt utoljára katonai kiképzés és hazafias nevelés az iskolákban...
khadi 2018.01.05 19:03:45
@kalapácstollú: Olvasási és értelmezési nehézségeid vannak. Iskoláskorú gyerekekről van szó, nem nagykorú férfiakról!!!
Mondjuk tényleg nem tettem volna a nyakamat vagy a fél vesémet arra, hogy a Kutyapárt bevándorló-ellenes ellenplakát akciója közben, után és mindazonáltal, a magyar kormány hirtelen felindulásból lemond. Primitívo-naivitásom szellemében persze azt sem gondoltam volna, hogy az…..
khadi 2015.07.10 22:37:07
@Gábor Ritzel: Az eredeti hír az alfahir.hu-n jelent meg, ez pedig mindent megmagyaráz.
A Bors információi szerint Tatár Csilla még karácsony előtt, december 22-én és 23-án is Kárász Róberttel együtt kénytelen vezeti reggelente a Tv2-n a Mokkát, holott már az MTVA-nál rá váró új feladatokra kellene koncentrálna. A Blikk szerint Tatár Csilla mostanában…..
A köztévé augusztus 30-i adásának egyik nézője érdekes riportalanyra figyelt fel, írja a Cink. A tönkrement Alba Takarék nyilatkozó ügyfele ugyanis nagyon úgy néz ki, mint a talán a felvételt is készítő Fehérvár Médiacentrum egyik újságírója. A nézőnek az tűnt fel, hogy…..
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
khadi 2014.07.22 18:27:45
@Hetero Sapiens: Én azért nem mennék ilyen messzire. Elég csak annyi, hogy az MTVA Kommunikációs Igazgatóság bassza meg a narkós kurva anyját.
Balog Zoltán EMMI-miniszter az általa Szaniszló Ferencnek saját bevallása szerint tévedésből adományozott majd visszakért Táncsics-díj kapcsán március 18-án kapott parlamenti kérdésre adott válaszában ezt is mondta a jegyzőkönyv szerint: "amennyiben néhány újságíró…..
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
Vastagbőr Végzés 2013.03.23 15:02:00
A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal legfőbb célkitűzése: "A magas színvonalú szakértői tevékenységünkkel hatékonyan hozzá szeretnénk járulni a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek egészségügyi, szociális és foglalkozási rehabilitációjához…..