Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedlifan

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akkor egyből csapjunk is bele a hatodik évadba. Az évadnyitó az évadzáró folytatása is egyben, bevágják nekünk, ahogy Matt Spicer nyomozót lelövik, majd elrabolják a lányát. A következő pillanatban már egy idilli képet nézünk, egy kisfiú és a mamája áll egy búzamező…..
bedlifan 2013.06.08 12:29:54
Egészen elképesztő elsőre ez a dán találmány. Amíg az ember bemegy a boltba, tíz koronáért (nagyjából 400 forintért) egy rekeszbe zárhatja kis kedvencét. Állítólag piaca lenne, mert hogy nagy probléma Európa- és USA-szerte a kutyalopás. (Kutyások, tényleg az?) Már alig…..
A múltkori egész napos Ikarus-tobzódás után néhány képet elküldtem Tim Boric barátomnak, akitől annak idején a legéletteltelibb hetvenes évek második felei villamosos képeket kaptam (az Elveszett Sínek átvitt és közvetlen értelemben is legszínesebb képei többnyire tőle jöttek). Mint a levélváltás…..
São Paulo egyik szofisztikáltabb, kertvárosi kerületében, egészséges távolságra a belváros burjánzó felhőkarcolóinak monolitjaitól építette fel saját álomkunyhóját a venezuelai származású építész/designer Pedro Useche. A környék természetes vegetációja tálcán…..
bedlifan 2011.07.21 07:42:24
Nesze!szer 7™ 2011.06.06 15:26:00
A formák és a textúrák megszállottja vagy? Mit látsz a képeken? Talán egy hattyút, vagy inkább egy forgószéket kárpitozott deréktámasszal?   Arne Jacobsen dán iparművész tárgyainak görbe lenyomata halála után több, mint harminc évvel is jelen van a…..
bedlifan 2011.06.06 23:00:37
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..
IDDQD Eladó egy konténer 2011.02.08 11:07:00
22500 ausztrál dollár, vagyis 4,5 millió forint az ára (az első menetben nem volt rá jelentkező az Ebayen), plusz egy ekkora csomag postaköltsége Ausztráliából. Így néz ki:                            A cuccot a…..
bedlifan 2011.02.09 07:41:06
@csg67: 20ezer a konténer, a többi a kutya ára.
  "A villa fő ékessége a 106 m2-es, ólomüveg ablakokkal díszített 7 m magas nappali, a trójai háborút megjelenítő freskókkal, a Mátyás palotájából származó kövekkel, kovácsolt vasakkal díszítve, egy hatalmas kandallóval és egy gyönyörű épített…..
bedlifan 2010.11.08 15:47:44
A tegnapi választások eredményeképpen Budapest új főpolgármestere Tarlós István lesz. Személye  - politikai hovatartozástól függetlenül - megosztja az állattartók véleményét, hiszen egyik oldalról Tarlós nagy állatbarát hírében áll: tavaly karácsony előtt kampányolt…..
Michael Jackson, a pop koronázatlan királya már életében olyan ikonná vált, ami nemcsak a zenét, hanem a divatot, a filmeket, kulturális kódokat, egy egész korszakot, több generációt határozott meg. Halálának közelgő első évfordulója alkalmából, 2010. június 24-25.-én a Las Vegas-i Planet Hollywood…..
"Barátnőm Sanyi nevű kutyája névnapjára kapta ezt a finom kolbásztortát. Remélem, mindenki kedvet kapott a hasonló kedvességek elkészítéséhez kedvence számára. A torta receptje: 3 tojásból piskóta (cukor nélkül); töltelék: kenőmájas+margarin; a díszítés:…..
bedlifan 2010.03.29 17:09:04
naná, hogy készítek tortát ebnek:

indafoto.hu/tobias/image/2497873-89e164c3/100287

első szülinap, kétoldalt a tesók, középen a mami.
kuglóf formába lerakok főtt tojást, kolbász szeletkéket, mindenféle husit, finomságot, majd felöntöm marhahúsleves zselatinnal, be a hűtőbe, másnap ki lehet önteni a formából, gyönyörű (és nagyon finom!) lesz.
"Úgy érzem, mind a téli állat, mind a szálkás szőrű tacskó dömpingbe szépen beleillik ez a kép, ami a mai nagy hóban készült Kifliről. Egyébként imádta a havat, igazi nyúlugrásokkal vetette bele magát az összes útjába kerülő hóbuckába" - írta nekünk…..
bedlifan 2010.01.31 21:19:47
Mi, cicaszeretők (és nem szeretők) nemrég itt a blogon vitáztunk arról, hogy lehet-e, és ha igen, akkor mely szállodákba kisállatot vinni! De mi a gyakorlat a hazai és külföldi szállodákban? Milyen arányban teszik lehetővé és zárják ki a lehetőségét annak, hogy…..
Totalcaros munkatársunk, Árpi küldte a zseniális képeket, amelyeken egy zalai kiránduláson a legalsó fotón látható Potyer Dönci megismerkedett Pixivel, a nyolc hetes törpetacskóval. A találkozás további részleteiről ide kattintva láthat képeket. ..
bedlifan 2010.01.04 16:31:55
A fenti fotót szemlélve először azthittük, egy játékkutya fotóját küldték el nekünk, de aztán a többi képről beazonosítottuk, hogy hús-vér állatról van szó. "Megkésve bár.... küldöm szerettel alvó vadamat, boldog új évet mindenkinek. képeken Tóbiás Bedli, a…..
A nigériai autóhirdetések után Laj, a vendéglátós az álutazós-csekkes átverésafajtáról küldött remek beszámolót. A dolog lényege, hogy a kamuturista mailben szállást rendel, majd hosszas levelezgetéssel megpróbálja elérni, hogy a vendéglátós utaljon át neki egy közepes,…..
bedlifan 2009.11.26 11:41:22
@afromagyar: a nigéria csalás az olyan, mint a svédasztal... vagy a mongol bbq... :)
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
2,5 milliárd rubelt fizetett az 1300 m² lakásért, Moszkvában, egy 37 éves üzletember.Terasz  Téli kert Dolgozó szobaHálószoba HálószobaGyerekszoba Pihenő szoba Szalon Uszoda  67.000.000€. A lakás a belvárosban…..
petya Olimpia 2008 Peking 2008.08.08 21:15:00
Valljuk be! Kína erősen odavert a nyugatnak. Messze a leglátványosabb olimpiai megnyitót produkálta.Nem véletlen. Nem csak azért, mert vélhetőleg Kína nagyon ki akart tenni magáért, így pénzt, embert nem sajnálva mindent megtett a látványért. De nagy szerepe volt Csang Ji-mu-nak…..
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..