Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajni35

1 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi poszthoz kapcsolódó írást teszünk ma közzé, elodnek köszönjük!Kedves Ellenőrző blog!   Azt olvastam a minap, hogy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szeptembertől visszaállítaná a buktatás lehetőségét az általános iskola második osztályának végétől.…..
hajni35 2010.06.05 13:30:37
@Karipapa01:
A lányoméknak volt olyan tárgyuk (gyakorló isk, alsó tagozat), hogy tanulási stratégiák. Személyre szabottan megkeresték, hogy melyik gyereknek melyik módszer a legmegfelelőbb, és az erősítették.
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
Minden idők legtrágárabb fordulata, legkételkedőbb káromkodója és leghidegvérűbb viszontválasza egyetlen levélben! Ritka önfeledt szórakozást ígérhetek annak, aki hátradől, és kényelmesen, sietség nélkül elkezdi olvasni L. Zsolt kételyektől gyötört, mélyen emberi…..
hajni35 2009.11.30 15:05:12
hajni35 2009.11.30 15:06:13
Kedves Blog! Munkahelykeresésem történetét szeretném megosztani veletek.Magyarország egyik legelmaradottabb részén élek, alacsony átlagkereset, nagy munkanélküliség. Sokféleképpen képzem magam, mindig tanulok valami újat, szülni már nem fogok, gyermekeim nagyobbak, felügyeletük…..
    !!!HOLNAP!!! MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ Anna leveléből kiderül, hogy egy biztosítóból eljönni nem gyerekjáték (íme a 200. bejegyzés) Kedves Mindenki! Több éves hiábavaló álláskeresés, munkanélküliség után, az őrület határán, mivel már ennivalót…..
MikroPit az Indesit mosógépénél szemesült azzal a gyakorlattal, hogy egy egszerűbb alkatrész meghibásodását is csak egy komplettebb rész kicserélésével lehet orvosolni, de még nem is ez a legnagyobb gond. Az Indesit nem fogadta el a saját szakszervize véleményét, viszont…..
Ma nagybevásárlást tartottunk, és ismét beleszaladtam szokásos problémámba: hogy egy akkora hiperszupermarketben, mint a fél kerület, nem lehet citromos joghurtot kapni. Ne röhögjetek, ez tényleg gond, ugyanis nem arról van szó, hogy a D-betűs cég nem gyárt már olyat. Gyárt. Csak…..
jólmegmondtam Megafrász 2008.11.18 13:43:00
 Egy országot tart lázban, oszt meg a Megasztár negyedik szériája (félreértés ne essék, nem azért, mert olyan jó). Itt már régen nem a tehetség, a tudás az igazán mérvadó. Ha belegondolok, még több év után is fel tudnám sorolni szinte a teljes első széria döntőseit,…..
Egy fura, de sajnos bizonyos szubkultúrában megszokott módon elcserélt házrész történetét osztotta meg velünk az alábbi levélíró. Ha az ügy tényleg úgy történt, ahogy a levélben írták, akkor a Zugügyvéd szerint az ellenjegyző ügyvéd kollégán is lehetne fogást…..