Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grimmtestvérek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álló sor balról: Krajczár Gyula, Csizmadia László és Nagy Sándor. Ülő sor: Ikker Emil, Székely László, Dóbiás néni, Lanczerdorfer István és Kósa Dezső     ..
Két éve összedobtam egy - reményeim szerint - a hetvenes-nyolcvanas évek szintetizátorzenéire hajazó darabot. Ez ugyan nagyon nem az én műfajom, de gyerekkoromban mindig ilyenek szóltak a magyar tévé tudományos-ismeretterjesztő műsoraiban, és hiányzott ez a fura, gépies hangulat. Jó volt felidézni,…..
A csütörtöki kormánydöntés értelmében 2017. március 1-től M4-B néven meghosszabbított vonalon üzemel a metró, melyet Kelenföldről felszíni vágányokon közlekedtetnek majd. Biatorbágyig a MÁV-síneket fogják használni a szerelvények, majd Etyeken át Bicskéig új nyomvonal kerül kialakításra.  Ezzel…..
Grimmtestvérek 2016.04.01 07:37:20
         " Az eddigieket összefoglalva azt mondhatjuk, hogy az ily módon bevezetett taxonómia az indikátor-relációból származtatott Galois-hálóra vonatkozik, más szóval, hogy egy szünkategorematikus rendszertaxonómiát, röviden Galois-taxonómiát definiáltunk (részlet…..
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..