Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lautner Attilla

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
Rasszista viccek, a hunhírről és a kurucinfóról származó bejegyzések a "cigókról" és a "holoagymosásról" - többek között ezek találhatók Siklósi Beatrix Facebook-oldalán, aki jelenleg az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója és a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. A…..
Lautner Attilla 2013.03.22 16:37:12
@impudent:
Ezek tényleg valós problémák amiket megnevezel, s megértem, ha emiatt nem szimpatikusak a cigány emberek. De fontos megértened, hogy egyszerűen más kultúrából jönnek! S emiatt bizonyos dolgokra sokkal hajlamosabbak mint mi.

De a magyar kultúra is tele van számos taszító szokással kezdve a bunkóságtól, az ingyenélésig, a lopáson át, nem beszélve a korrupcióról, amelyek miatt mi is éppen úgy lehetnénk az utálat tárgyai.

Ugyanakkor rengeteg tisztességes magyar embert ismerek, s számos olyan cigány embert, akik tisztességes állampolgárként élik az életüket! Úgy gondolom, hogy minden nemzetnek a kultúrájából elkellene hagynia a szemetet, s csak az értéket megtartania, s akkor egy normálisabb világban élhetnénk!