Regisztráció Blogot indítok
Adatok
­regress

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk: Sebestyén Eszter civil jogvédő, aktivista, Ligetvédők társalapító A rendőri önkényről, a maffia (-állam) törvényszerűségeiről, a papírosjogról. Újra. Ezennel nem elméleti síkon, hanem gyakorlatiasan. Saját tapasztalatból. Na, ezek után kritizáljanak a gyakorlatban dolgozó ’társak…..
A Kökény-Szalai Vivien-éra újabb áldozata az az Amin-Váczi Virág, aki korábbi értesüléseinkkel ellentétben közös megegyezéssel távozott a TV2-ből. Tapasztalt tévésről van szó, az Aktív főszerkesztője volt, a Babavilágot ő indította el 2006-ban, végigjárta a tévés szamárlétrát a…..
­regress 2016.03.31 14:59:29
@Bgarz:

Már leírtam miért.
Rendkívül bosszant, hogy az indexen a ballib véelménydiktatúrának megfelelő aspektusból állítják be a dolgokat.
Hogy a Merkeli cenzúrához hasonlóan hamisítják a véleményeket.

Elég elhivatottságot érzek ahoz, hogy ne hagyjam hogy a magadfajta ballib pöcsök azt hazudozhassanak amit akarnak.

Én a rendszerváltás alatt nőttem fel, és a komcisk, ballibek hazugságaira azóta igen érzékeny vagyok.

Az igazság fontosabb, mint néhány, egyébként leszarható ballib alakulat hazugságai !

Erre szívesen áldozom a szabadidőmből bármikor ! :DD
­regress 2016.03.31 15:05:51
@Hátrányos helyzetű kaviár:

És hogy egyezteted össze a mantráddal, azt a tényt, hogy 2010 óta midnen évben csökken a GDP arányos államadósság ?

Azóta nem lopnak, vagy nem annyit, ne adj isten kevesebbet, mint a ballibek, vagy mi ?
­regress 2016.03.31 15:07:07
@pamut:

Jajj Pamut...

A lgnagyobb Gyurcsány sgeggnyaló fikabajnok megszólalt ! :DDD
Elhunyt Kertész Imre. Keresem a szavakat. Kopognak most a szavak. Kopognak, mint a bürokratikus rendeletek szövegezései, amikkel a különböző totalitárius diktatúrák különböző okokból jogfosztottá tették polgártársainkat az előző században. Kopognak, mint a nácik meg a nyilasok bakancsai a régi…..
­regress 2016.03.31 13:27:29
@high up!:

Kertész azon kevesek közé tartozott, akik felismerték, hogy a holokausztiparnak dolgoztak sokáig.

Amikor a Times mindenképpen ki akarta húzni belőle azt, amit ti napi hatszázszor kötelezően leírtok mindenhol, nevezetesen hogy diktatúra van, akkor elkülde a ballib véleménydiktatúrának dolgozó újságírót a oda ahová való.

Kertész ember maradt, és magyar.

Isten nyugosztalja!
­regress 2016.03.31 13:29:54
@­regress:

index.hu/belfold/2016/03/31/kertesz_imre_es_a_magyar_kozelet_politika/
...

Bár 2013 nyarán úgy volt, hogy a The Paris Review-nak adott interjú lesz az életében az utolsó, az év végén a Die Zeit-nak beszélt keserűen arról, hogyan élte meg a Nobel-díj utáni időszakot. A cikk "Egy holokausztbohóc voltam" címmel jelent meg.

...
2014 végén Kertész Imre azt sérelmezte, hogy a New York Times újságírója állítása szerint megpróbálta rávenni, mondja azt, hogy Magyarországon diktatúra van, és mivel ő erre nem volt hajlandó, a - még 2013-ben - felvett interjú végül nem jelent meg az amerikai lapban.
­regress 2016.03.31 13:35:32
@Conchobar:

"A kritikáimat mindig nemzetellenes megnyilatkozásoknak veszik, ami nem igaz. Nagyon örülnék, ha valóban a javára lehetnék Magyarországnak, a hazámnak."
A bolha- és kullancs elleni védekezés témáját kutyások közt felvetni legalább olyan pusztító bír lenni, mint a kiságyba szoktatás kérdését bedobni a játszótéri kismamák közé. De bármelyik módszert is fogja ordítva védeni vagy ócsárolni a futtató népe, abban egész biztosan minden kutyás egyet fog…..
Azurák Csaba tavaly márciusban, a jelenlegi Origo-főszerkesztő-helyettes Gábor László távozása után vette át a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztői posztját, amivel tulajdonképpen megszűnt a Tények főszerkesztői pozíciója is. Ezt nyögi most is a TV2, hiszen Kökény-Szalai Vivien a hírműsorokért…..
­regress 2016.03.30 14:07:27
@turulpina:

Zavar titeket a különvéleméyn ugyi ?

Nem bírja ezt el a ballib véleménydiktatúra mi ?

Hát kérlek..

Akkor neked az RTL-t ajánlom nézni, és az indexet olvasni.
Az telejesen idomult a ballib seggnyalásba, és kormány ekézésbe.
Sikeresen kipucolták már a jobboldali újságírókat ezekből !

Okádják is a szart rendesen mindenhová, ahol még vannak mutatóban,a Sixx féle újságírók !
Praxis Félrekezelték a kisfiamat 2016.03.29 07:56:35
Kedves Doktornők és Doktor Urak, legyenek szívesek jobban odafigyelni a szülők által felsorolt tünetekre, és nem reflexből visszautasítani minden vizsgálatot. Ha erre a magyar egészségügy mostani, lehetetlen helyzete miatt nincs pénz, legalább javasolják a szülőknek a magánlaborok szolgáltatásait…..
­regress 2016.03.30 08:49:08
@Terézágyú:

Aki nem jár utána a saját nyavajáinak, az meg is érdemli a sorsát.
Az orvosok, csak tüneteket kezelnek legjobb esetben is. A legjobb eset alatt, a pontos diagnózist értem.

Megjegyzem nincs pontos diagnózis soha. Mert minden betegségnek vannak a pontos tüneti jelenségeken túlmutató, elő és utó hatásai egyaránt.

Szóval jobb ha utánajársz te is, mi a gond, és próbálod a betegséget megelőzni (kivéve allergia esetén !), mintsem elvárni azt hogy a csodadoki felírja a csodagyógyszert !
­regress 2016.03.30 08:55:10
@Terézágyú:

Nem ezt mondtam..
Azt mondtam, hogy reménykedhetsz a pontos diagnózisban a doktort illetően, a hatásos gyógyszerben, ami a tünetetekt enyhíti, de ha a betegség lehetséges okainak (lelki és fizikai) te magad nem jársz utána, akkor nem lesz hosszútávon gyógyulás sem.
­regress 2016.03.30 09:05:25
@Terézágyú:

Ez nem megközelítés kérdése.
A tünet kezelése, az soha sehol nem oldja meg önmagában a problémát.
Így az orvostudományban sem.
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Elérte a csúcsát Orbán gyűlöletkormányának menekültügyi aknamunkája: befejeződött a határzár építése, ma már jól öltözött, menekültet eddig csak híradóban látott budai úrhölgyek is be vannak parázva a vérszomjas menekültektől és a Bayer-féle agyatlan…..
­regress 2015.09.03 16:21:43
@Medgar:
Nem véletlen hogy csak ez a néhány nick ír ide, azok közül, akiknek van némi problémája a többszázezer bevándorlóval.

Az én másik nickem is kitiltotta (3 is van), pedig csak linkeket szoktam adni a hazugságaira.
­regress 2015.09.03 16:50:47
@Pan Modry:

A törvénymódosítások ahoz kellenek, hogy egy Magyarország irányába zárt, Szerbia irányába nyitott marha nagy tranzit állomást létesítsenek.
Ahol a kerítéseken átmászókat azonnal ki lehet toloncolni.

Ettől jobb tervet ezidáig nem hallottam a témában.
De még mindig nyitva elötted is a lehetőség, hogy vázold, ha befejezted a lélegeztetőgépezést.
­regress 2015.09.03 18:03:48
@fidesz a mutyipárt:

Hülye vagy.

Olaszország nem korlátozta a saját bevándorlóit semmilyen szinten.
Nem szedte le a vonatokról őket, buszokról sehonnan.

Cserébe Ausztria, Svájc és Franciaország is lezárta az Olasz határt és nem engednek át senkit.

Az egyetlen megoldás ha mi állítjuk meg őket, mégpedig a határnál.
Különben a nyakunkon maradnak.
A térkép szerint a rasszisták aránya (akik nem szeretnék, hogy másik rasszból származó ember legyen a szomszédja) Indiában és a vele szomszédos Bangladesben a legmagasabb, ezekben az országokban az itt élők több mint 40 százaléka nem szeretne "más" szomszédot. Magyarországon…..
Hétfőn kipróbálta a rendőrség azt a módszert, amit már jó sok nappal ezelőtt javasoltam, már akkor, amikor nem újságírók szállták meg a Keleti nemzetközi pénztárát, csak én. Azóta adott pár ezer menekült, aki Németországba szeretne menni, és adott egy Németország, aki a…..
Tényleg egy félreértés miatt érkezik az Európai Unióba több ezer migráns? Na, ne! A világszerte elismert német precizitás egyszerűen félreérthetően kommunikál? Tegyük fel elhiszem, és tényleg csak egy sok ezer embert érintő kommunikációs hibáról van szó. Akkor…..
­regress 2015.09.01 19:08:09
@ricsifiu:

Hihetetlenek vagytok.

Minden hír arról szól, hogy az osztrákok nem engedik át a bevándorlókat már, hogy leszednek mindenkit a vonatról.

Nem tünt fel ?
­regress 2015.09.01 19:09:05
@turista a saját országában:

Rohadt hazaáruló ballib szarházi...

Üvöltessz mi, mert egyre kevésbé érdekel bárkit is a bérrettegésetek !?
Ég az arcomon a bőr. Tényleg. Én mindig büszke voltam arra, hogy magyar vagyok. Még akkor is, amikor az utóbbi években inkább csodálkozva és furcsállva néztek ránk külföldön a 2006-os események, majd az utóbbi években Orbán ámokfutásának eredményeként. Ilyenkor mindig…..
A menekültügyet felhasználhatja a kormányoldal a szívósan nyomuló Jobbikkal szembeni fellépésre. Ha az egyént éri utol az amnézia, az az érintett, illetve a környezete számára trauma. De ha egy egész kormányzó pártszövetség hangadóinál jelenik meg az emlékezeti…..
­regress 2015.09.01 07:31:59
@különvélemény2:

Kb most ül össze a Visegrádi négyes, ahol vélhetően az Orbán által képviselt bevándorló politikát fogják majd képviselni egységesen.
legalábbis a Szlovákok és Csehek elsőként gratuláltak a kerítéshez, és elsőként követelték a tagállamok önrendelkezését.
"A változás jó, a változás kell", írja Ördög Nóra blogján, utalva arra, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és a TV2-höz igazol. Mégpedig azért, hogy ne váljon unalmassá, mert ő már kezdte észrevenni magán, hogy kezd unalmas lenni, és új impulzusokra van…..
A Fidesz  mindig bebizonyítja, ha választásra kerül a sor, bizony nekik semmilyen ígéret nem drága ha az érdekük úgy kívánja.  Miért is lenne bármilyen lelkifurdalásuk, ha már az elejétől tisztában vannak vele, azokból semmi nem lesz betartva? Szegény ember az,  aki még…..
­regress 2014.02.25 19:39:31
@J.László:

Csak egy nicklenyúló van, és önmagának válaszol a szemét.
MSZP-s és GYurcsanyista nem lop nicket, ez alapszabály, csak a Fideszes köcsögök.
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
A múlt hét Nagy Ellenzéki Összeborulásán kívül a másik legtöbbet tárgyalt közéleti téma Orbán Viktor moszkvai útján aláírt "Paks II." szerződés volt. Ennek rendje és módja szerint egymásnak is esett a két nagy politikai oldal. Részemről nem kísérlem meg a téma boncolgatását, mert rendkívül sokrétű…..
Magasra csaptak az indulatok kedd és az Orbán-Putyin találkozó, a magyar-orosz energetikai megállapodás óta. A két vezető a paksi atomerőmű két újabb blokkja építéséről állapodott meg. Az ezzel kapcsolatos ellenérzések négy irányban jelentkeztek: A felhatalmazás hiánya…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. 2013-as évértékelő sorozatunkat…..
­regress 2014.01.14 20:40:47
@nu pagagyí:

Gyurcsányék rendszere pedig semmit nem változott.

Beálltak az ingyen pénz a LÉT osztogatása mögé, ahogy régen az ingyen segélyezés mögé.

Az ingyenélőket jutalmazták, a munkavállalókat büntették a több kulcsos adóval.

A gyerekeket pénzért gyártatták azokkal akik nem tudták őket eltartani, és most is ezt tervezik.

Ellentétben a családi adókedvezménnyel ahol azok szülnek gyermeket, akik el tudják őket tartani, és dolgoznak.

Gyurcsány és az MSZP büntet mindenkit aki dolgozna és gyermeket merészel nevelni egyszerre, és csak a Hagyó és SZilágyiné féle Nokiásdobozos hűbéreseiket jutalmazzák.

Aztán meg aki tüntetni merészel ellenük azt parancsra levetett azonosítókkal és gumibottal, kardlappal felszereltetett rendőrökkel rommá veretik.

Enniyt tudnak az MSZP-s majmok meg a nevüket.
A magyar gazdaság és a társadalom egészének jelentős terhet jelent a devizahitelek problémája, amellyel az eddigi években a kormányok nem tudtak kellő sikerrel megbirkózni. Az érintettek nagy száma miatt az ügy a közelgő választások miatt is kiemelten fontos, így egyetlen…..
Ha azt mondjuk, hogy nem a legelegánsabban reagált a köztévé műsorvezetője a hétfő reggeli bankrobbantásra, akkor még finoman fogalmaztunk. Ahogy az Index is megírta, távirányítású vagy időzített bomba robbanhatott a CIB Bank XIII. kerületi fiókjának előterében hétfő…..