Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laczfy

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugrás a kezdőlapra! The End 2007.12.16 20:45:03
Véget ért az 1 hét Linux, no windows projekt és hát felemás érzelmekkel pucolom le a vinyóról az ubuntut. Kellemes csalódás volt amikor felraktam és elkezdtem használni, de aztán volt pár gebasz amik egy részét sikerült kijavítanom, de nekem nem tetszett az, hogy nem jeleníti meg…..
Azthiszem én most nyugovóra térek, vagyis a tv elé helyezem magam. Holnap aztán tényleg mehet a teszt ezerrel. Valamint egy kis hírmorzsa a bloggal és a kis "közösségünkel" kapcsolatban. Felvetődött az a lehetőség, hogy létrehozunk egy Linuxos portált, amelyen a Magyar…..
Ilyen nincs, megcsináltam azt amit többen is mondtak, erre tessék, most meg ezt vágja hozzám kis gondolkodás után: 1hetlinux.blog.hu/media/image/laci/baszki.png..
Köszönet evenorbinak, hogy blogjára, http://linuxman.freeblog.hu/ kirakta kezdő blogunk linkjét :)..
A terv szerint holnaptól azaz hétfőtől már csak linux alól csinálhatjuk azt amit eddig windows alat tettünk, nemtudom Gabesz kolléga hogy áll, majd rákérdezek és akkor indulhat a show :D..
Na nekem is felment a rendszer körülbelül 10 perc alatt, közben meg netezni is tudtam, mivel live cd-ről ment a telepítés :) Kicsit nehezen indult be a gépezet, de hamar belejött: 1hetlinux.blog.hu/media/image/laci/hehe.pngKözben újraraktam a windowst, hmm de imádok telepíteni,…..
HelloMi!Hát igen. Én lennék az akinek hirtelen eszébe jutott és köszönöm Gabesznak, hogy belement ebbe a dologba és nem utált ki ezmiatt :) Hamarosan elkezdjük feltolni a gépekre a különböző disztribúciókat, attól függ ki mit választott. Én a Fedora Linux melett tettem le a…..