Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem tudom a nevem (törölt)

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország Alaptörvényének IV. módosítása körül az elfogadását követően sem ültek el a hullámok. Bár a köztársasági elnök - kisebb bakikkal - aláírta és kihirdették, s végül 2013. április 1-jén hatályba is lépett, azonban kérdéses, hogy meddig marad ebben a…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.26 16:23:53
@biobender: Íme a logikusan felépített, tényekre alapozott érvelés mintapéldája :)

" Nem tudom a nevem 2013.04.26. 15:44:52
Még jó, hogy pár éve az EU kerek perec megmondta, hogy az alkotmány az minden ország belügye, ezért nem tud közbelépni.

Ja, akkor nem Magyarország ellen kellet volna fellépni, hanem Szlovákia ellen. Persze, így már érthető... "

" biobender 2013.04.26. 16:21:38
@Nem tudom a nevem: Ja, b+ egyedul vagyunk es a vilag gyulol minket. Miert nem huztok mar vissza a Sziriuszra, ostoba barmok? "
Interjú Magyar Kornéliával és Krekó Péterrel a Fidesz-kormány elmúlt három évéről Ma még nem tudjuk, pontosan mikor lesz 2014-ben az országgyűlési választás, csak abban reménykedhetünk, hogy lesz. A 2010-es választás második fordulója azonban épp három éve, 2010. április…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.26 16:11:18
@regress: "a szar odavaló.azután ha megtelik a gödör,kiszippantják.. "
Így igaz! A zömét 2010-ben már kiszívták, de lesz még egy második szippantás '14-ben is... :)
2006 óta a mindenkori kormányok a GDP közel 20 százalékának megfelelő költségvetési kiigazítást terveztek be, és ezek egy jelentős hányada meg is valósult. 2001-ben útjára indult kiköltekezésnek meg lett az ára: mindazt a gazdasági sikert, amelyet a '90-es évek második…..
Paranoid Android Mi a Fidesz? 2013.04.23 14:01:56
Mielőtt erre a magától értetődő kérdésre válaszolnánk, emlékeztessük magunkat arra, hogy ebben az országban az előző kormány idején a titkosszolgálat vezetője, nyilvános helyen leült beszélgetni az ország egyik legnagyobb maffiavezérével, arról, hogy az hogyan működhetne…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.24 11:06:14
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"ez onmagaban eleg keves lesz, hogy egy titkosszolgalati vezeto a feladatat vegezte. "
Valóban kevés. Azt kell megnézni, hogy ki adott nekik olyan feladatot, hogy járassák le az ellenzéki politikusokat.

És most ezek sírnak a demokráciáért...
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.24 12:19:18
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "igen?
es ki adott neki olyan feladatot?"
Te mondtad, hogy csak a feladatát végezte, semmit nem követett el. Gondoltam, hogy ha ilyen tájékozott vagy, akkor ezekre a kérdésekre is tudod a választ :)

És ha valakinek van egy feladata, akkor nem kell hozzá túl sok ész, hogy kikövetkeztessük, hogy azt valakitől kapta. Nem? :)

"szoval kicsit santit ez az egesz, ugyanis hogy ,hogy nem, a valosag eppen az ellenkezojet mutatja az allitasnak. "
Persze persze. Az összes, a baloldalt hátrányosan érintő ügy így indul, hogy a valóság az tökmás...

A legjobb az egészbe az, hogy ilyenkor egzakt bíróság által is hitelesnek mondott bizonyítékokat követelők akarják a jobboldali embereket halálra ítélni egy-egy komment vagy blogbejegyzés alapján :)
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.24 12:40:55
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Te se vagy semmi! Laborc ügyben bizonyítékokat követelsz, de alatta egy bekezdésel már mindenféle bizonyíték nélkül vádolod a neked nem tetsző politikusokat... :)

"erdekes modon ugyanis akikre nagyon hivatkoztok, hogy "fuu.. a korrupt szocik"mind a szocik iddejeben kerultek letartoztatasra, ezzel szemben a nagy elszamoltatasbol loszar nem lett, sem gyurcsany nincs bortonben, sem koka, senki, mert mint kiderult, az egesz elszamoltatosdi egy kamu es kampanyfogas volt."
Én nem gondolom, hogy most ez az ország legnagyobb problémája, de ha ilyen okos emberek, mint Te is ezt állítják, akkor lehet olyan pártokat is kormányra juttatni, akik ezt komolyabban csinálják. Ez a viszonylag könnyen megoldható problémák kategóriájába tartozik.
Jobbegyenes A valóságtól távol 2013.04.23 09:33:58
A magyar bűnüldözés és igazságszolgáltatás kritikáját már sokan sokféleképpen megírták, de talán még a legnagyobb bírálóik sem gondolták soha, hogy brutális sorozatgyilkosok fütyörészve sétálnak majd ki a börtönből azért, mert négy év alatt sem sikerült az…..
Tavaly óta Bajnai Gordon mást sem csinál, csak vándorol az országban. Múlt októberben a Blikk beszámolt róla, hogy „Bajnai országjárásba kezdett”, most pedig a Hír 24 írta meg, hogy május végéig „Országjárásra indulnak Bajnaiék”. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha…..
Libertarian Ingyen kenyeret! 2013.04.22 00:00:00
Eltekintenék attól, hogy hosszan minősítsem pártunk és kormányunk rezsicsökkentő akcióját, mert ezt egy korábbi posztban már megtettem, nem mondanám, hogy osztatlan sikerrel. No de a derék magyar lakosság azóta félhivatalosan véleményt nyilvánított: mégsem mehetünk el szó…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.22 19:17:41
@Guybrush Threepwood, mighty pirate: "Mondjuk a rezsicsökkentést én is kurvára populista dolognak tartom, de azért kíváncsi lennék, hogyan oldanátok meg azt, hogy a magyarországi energiaárak ne legyenek drágábbak a nyugat-európaiaknál?"
Csökkentik az áfáját. A cégek meg szépen lenyelték volna a különbözetet (hivatkozva a piaci árakra), és ugyanúgy tartják a markukat, mint előtte, hogy nekik már így sem éri meg. Mi meg fizetjük az egészet, mert az adócsökkentés valahol ugyebár bevételkiesést jelent.
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.22 19:26:51
@milyen szép a Vértes, ó: "Na, itt a példa a szerencsétlenre, aki minden reggel "elfelejti", hogy az energiaárak Magyarországon is hatósági szabályozással működnek. "
Igazad van. Azt most tegyük félre, hogy az írásom nagy része túlmutat a rezsin... Akkor viszont a cégek miért háborodnak fel azon, ha a hatósági ár nem csak növekszik, hanem néha csökken is? Amikor belevágtak az egészbe, akkor már tudták, hogy hatósági áras a dolog, tehát azt is tudhatták, hogy előfordulhat olyan eset, hogy csökken az ár. Kicsit is komolyanvehető cég erre készül. És most azért nem jut pénz fejleszteni, mert a cégek nem voltak képesek erre felkészülni? Na látod, pont erről beszéltem: más mohósága vagy hülyesége miatt megint az emberek szívnak...
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.22 20:54:33
@think-tank: "Egyébként tök mindegy, hogy a szolgáltatónak így van-e rajta profitja vagy nincs. Ha azt mondja, hogy márpedig én ennyiért inkább hagyom lerohadni, akkor szarban vagy. Teljesen mindegy, hogy te vagy én elegendőnek tartjuk-e a szolgáltató profitját. Az a kérdés, hogy a szolgáltató elegendőnek tartja-e."
Egészen addig, amíg a dolog el nem jut oda, hogy az állam azt mondja, hogy ez stratégiai ágazat, mivel országnak inkább minden külső körülménytől független szolgáltatásra van szüksége. És mint olyan jobb, ha ez nem függ senkitől, ezért jó lesz az állami kezelésben is.
Legalábbis a Nestlé vezérigazgatója így gondolja. Szerinte minden vízforrást privatizálni kell, és extrém nézet azt gondolni, hogy a vízhez valamiféle köz, vagy emberi jogok fűződhetnek. Vegyél Nestlé palackozottat, vagy dögölj szomjan. ..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.22 12:45:27
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"ettol meg az allami/kozvagyon, mint olyan, illuzio"
Miért is?
Egy kis malőr csúszott a Fidesz pártfinanszírozási modelljébe. Olyanok is pénzt kaptak, akiknek a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nem lett volna szabad. "Bár az államnak meghatározó tulajdonrésze van a Molban, a kormány semmilyen módon nem folyik bele a cég…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.22 12:28:11
@kovi1970: "Na, pont erről beszéltem. Kit érdekelnek az időközi választások? 20%-os részvételi arány mellett "tarolt" a fidesz. Muhaha! "
Ez tök jó! Amikor hasonlóan pár száz szavazattal nyer az MSZP, akkor attól hangos minden, hogy most már az emberek is belátták, elindult egy folyamat. Amikor vidéken két olyan független jelölt nyert, akiket a DK is támogatott, akkor páran megalapították, hogy a vidéki emberek azok már DK-sok, a fidesz vidéki bázisa elesett.

Amikor a jobboldal nyer, akkor meg kiderül, hogy nem is olyan fontosak ezek az időközik.

Szánalom a köbön :)
Az Amnesty International Magyarország cikke: Jól döntött a BRFK, amikor két pofon után idén inkább nem próbálja betiltani a Budapest Pride Felvonulást. Ha Magyarország a melegjogok területén is kelet felé nyitna, az szégyenpadra küldené az országot. El kellene dönteni, kikkel…..
Naiv ügyfél családja révén került kapcsolatba egy nagysikerű termékbemutatós csapattal, akiktől édesapja 600 ezer forint értékben "nyert" különböző cuccokat. Így csak 370 ezer forintot kellett volna kifizetnie részletekben. Szerencsére 8 napon belül intézkedtek a termékek…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.20 08:32:54
@Mária: "Holnaptól kevesebb tejet iszik a gyerek, mert nem telik rá,a rezsiCSÖKKENTÉSNEK hála?"
Ha az energiacégek igazságosak. És miért ne lennének azok, hiszen ők olyan jók, hiszen csak a javunkat akarják(de mi nem adjuk oda...:) Na most ha így van, pont annyit terhelnek rá, amennyit buktak a rezsicsökkentésen. Azaz ugyanannyi tejet iszik a gyerek, mert annyival drágul a tej, amennyivel csökkentek a rezsiköltségek.

Ha pedig nagyobb mértékben emelik, akkor az a kapzsi energiacégek sara, mert csak ideológia gyártásra használják a rezsicsökkentést, tehát őket kell azonnali hatállyal kirakni az országból, mert az mégse járja, hogy miattuk igyon kevesebb tejet a gyerek :D

Egyébként tudsz valami számszerű adatot, hogy január óta mennyivel emelkedtek az egyes termékek (pl a tej :), és, hogy az emelés aránya hogyan viszonyul az előző évek (évtizedek) áremelkedéseihez? Csak mert a másik oldalon nem pár kommentelő soha senki által alá nem támasztott adatai állnak, hanem a Erostat adatai, amik elég egyértelmáen megmutatják, hogy nálunk kimagaslóan nagyon a rezsiköltségek a többi országhoz képest.

Szóval akkor most ki miatt nem iszik tejet a gyerek? :D
Európában lassan elbuknak az utolsó bástyák is, amelyek a bankokba külföldről érkező tőkék hozamával kapcsolatban védték a banktitkot. Míg néhány nappal ezelőtt Maria Fekter osztrák pénzügyminiszter még anyagtigrisként védte a banktitok intézményét, addig a legutóbbi…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.20 08:22:36
@Távmunka blog: "A változás az, hogy először hagytak egy nagyobb bankot csődbe menni és nem segíti ki az állam. "
Nem. a Változás az, hogy ha a bankok a különböző zavaros ügyleteikből "nem egészen úgy jönnek ki", ahogy várták, akkor ezen túl egy kis EU-s támogatással belemarkolhatnak a kasszába.
Alig két hete állt fel Orbán Viktor a Parlamentben és tiltotta be az Adj Gázt felvonulást. A Miniszterelnök, ahogy mi is megírtuk, a problémát nem megoldva, a jogszabályokat áthágva próbálta erősíteni a jó király imidzsét. De tegnap óta ez porba hullt, a király meztelen, és a…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.19 16:55:52
@Fullánkos Algol: "Nem betiltani kellett volna törvénytelenül, hanem a bírósággal kimondatni az engedély törvénysértő voltát, és az engedélyezőt leváltani. "
Bírósággal kimondatni... :) Tehát nem elküldeni a bíróságra, hogy vizsgálja meg, és hozzon ítéletet, hanem elküldeni nekik, hogy mondják ki, hogy törvénytelen. Íme egy felvilágosult, európéer demokrata véleménye :)

Egyébként tényleg el kéne dönteni, hogy az a baj, hogy vonulnak a motorosok, vagy az, ha nem. Mert ez így kezd nevetséges lenni...
Újabb botrányos cselekedetet hajtott végre a kormány. Legfrissebb ember és országellenes merényletük, hogy megpróbáltak szembe menni az energiaszolgáltatókkal, és (magyarul mondva) megpróbálták lealkudni az árakat. Mennyire gáz. Rogán óráján és táskáján csámcsognak olyan…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.19 08:43:04
@saks: " Mondok egy alapigazságot: ingyen ebéd NINCS"
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt most nyomatni kéne az állami pénzen megsegített bankok, az állam által garantált profit (energiacégek), és az olyan tüntetések korában, amik arról szólnak, hogy az állam miért nem biztosít ingyen helyet egy évek óta nem fizető "vendéglátóegységnek"...

Egyébként valóban nincs ingyen ebéd, de nem csak az embereknek, hanem a munkáltatnak sem. Úgy is mondhatnám, hogy semmi sincs ingyen, az ember munkája sem. Ha egy cég Nyugat európai árakon ad el Nyugat európai szolgáltatást (akár Nyugat Európába, akár keletre), akkor az feltehetőleg Nyugat európai minőségű is. Ezzel szemben az UGYANAZT A MUNKAKÖRT betöltő hazai és nyugati dolgozó bére, hát khmm... nincs összhangban. Ugyanez igaz természetesen az energiaárakra is. Ugyanannyi (vagy több - lásd a Eurostat kimutatásait), mint nyugaton, mert világkereskedelem, és ugyanaz a szolgáltatás, meg minden (ilyenkor nagyon kreatívak tudnak lenni)... De az ezeknél a cégeknél dolgozók fiuzuja, valami rejtélyes ok miat nem éri al a nyugati kollégáik bérét. Hogy is van ez? Ki is akar itt ingyen ebédet a piacgazdaság és a kapitalizmus álcája mögül?
ProgBlog Belügy 2013.04.16 21:39:06
„Ebben a pillanatban még én, és csak én vagyok a fejedelem, az történik, amit én akarok, és arra veszem rá a vár alatt élőket, amire akarom. Ha megparancsolom, hogy gyújtsák fel ezt a várat, irtsák ki az idegeneket… és éljünk a magunk ízlése és vallása és rögeszméi…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.17 12:23:31
@karacsi_maci:
""nem szavaztak volna olyan kormányra, ami nyíltan szabadságharcol az EU-val, IMF-el."

Azzal az EU-val, akiktől most nettó haszonélvezőként a 2. legtöbb támogatást kapjuk fejenként?

Azzal az IMF -fel, akinek a pénze (igen, az amit még Bajnaiék vettek fel) teljesen jól jött amikor a MOL részvényeket kellett megvenni?

Igazán gerinces és egyenes "nem leszünk gyarmat"-ozni, aztán odaállni a pénztárhoz, sőt, még tárgyalni is, hogy többet kapjunk. "

Nem erről beszéltem, te szerencsétlen. Hanem arról, hogy ha olyan szolgalelkű lenne a Magyarok többsége, mint ahogy a posztban szerepel, akkor nem lenne szabadságharc az EU és az IMF ellen, hanem tövig benyalna nekik az ország. Erre valamit?

Elolvasni, megérteni, válaszolni. A sorrend nem összekeverendő!
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.17 14:28:34
@karacsi_maci: "gondolkodni, aztán írni, a sorrend nem összekeverndő. "
Így bizony. És a gondolkozásnál nem árt, ha logikusak vagyunk. Ha logikusan érvelnél, akkor válaszolnál arra, hogy ha a Magyar szolgalelkű, akkor miért választ magának olyan kormányt, aki szembemegy az EU-val.

"semmiféle szabadságharc nincs itt"
Akkor meg mi az a nagy sivalkodás, hogy a Zorbán szembemegy az EU-val és az IMF-el?

Most már kezdem érezni, hogy a logika tényleg hiánycikk lehet felétek...
Mielőtt még valaki ismét jelöl a Selmeczi Gabriella díjra előrebocsátanám, tisztában vagyok vele, hogy az alacsony költségvetési hiányhoz egy kicsit mindenki hozzájárult. A nyugdíjával. 2012-ben sikerült 3% alatt maradni. De ez nem elég. Brüsszel rajtunk tartja a szemét. A…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.16 17:09:28
@room_101: "Jó lett volna ebbe a táblázatba betenni mind a 9 évet, (vgy legalább a zemúttnyócat - hogy stílusos legyek). Belgium hányszor nyerne akkor ellenünk."
Így igaz. Legalább világosan látszódna, hogy amikor Belgium hosszú éveken keresztül nyert ellenünk, akkor semmi gond nem volt. Tiszta röhej, hogy akkor helyeztek először szankciókat kilátásba, amikor először hoztuk az elvárt paramétereket. Mi lesz a következő? Bevisz a rendőr, mert semmi biztosíték nincs rá, hogy a sarkon túl nem-e fogok majd valami törvénytelent elkövetni? Az EU-nak nem tetszik a kormány politikája, ezért ott tart be, ahol csak tud. Semmi extra, hozzászoktunk már...
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.16 17:12:30
@zsg?: "Aki követhetetlenül hazudozik, gyarmatósítónak nevezi az EU-t, moszkvázza brüsszelt, az ne várjon barátságos elbánást. "
Valamire való demokráciában nem barátságos, hanem jogszerű és egyenlő eljárás van. A hivatali hatalmát senki sem használja vélt vagy valós sérelmek kompenzálására, etc.

Vicces, hogy felháborodsz a moszkvázáson, de ugyanakkor te magad háborodsz fel azon, hogy a kormány nem pitizik... :)
A legkisebb királyfi nyilvános hüppögőnapot tartott tegnap Bilbaóban. Mert az van, tecciktunni, hogy minden alap nélkül van. A bántás. Ő esztet nem érdemli de télleg. Nem elég, hogy  holmi német kisvárosi polgármesterecskék se akarnak már magyar állami kitüntetést…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.16 16:56:51
@Fabius: "Ha a Bajnai érában volt a rekord magas államadósság, akkor magyarázd már el nekünk, hogy a mostani, soha nem látott 21 630 milliárdos adósságszint az vajon micsoda?"
Nem mondod, hogy nem tudod, hogy az ilyet GDP arányosan szokták számolni. Tényleg kellene középiskolában egy olyan tárgy, ahol legalább legalapvetőbb gazdasági dolgokat megtanítják.

Az csak az utóbbi években lett divat, hogy amikor rossz a forint, akkor a fél liberó tábor fellát, hogy rekord szinten az államadósság. Aztán, amikor javul a Forint, és emiatt az Euróban számolt összeg csökken, akkor hallgatnak. 20-as IQ felett az emberek átlátnak ezen...
A jobbik nem rasszista meg nem náci felfogású, meg semmi rossz se, mer’ ők csak parlagfüvet irtanak meg minden szép és jó… Politikai pályafutások egyik fő eleme, hogy ezt próbálják megértetni ezzel a „rosszmájú” néppel. Aztán amikor már azt hiszik, most végre sikerült,…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.15 11:42:53
@Démonmac1: @lbm: Látom mindketten megértettek a lényeget :)

Akkor módosítom a kommentemet: Tehát akkor hasonló logika szerint azok az emberek is egy eltiporni való férgek, akik az egyházi iskolák kapcsán rögtön a pedofil papokra asszociálnak?

Ehhez valamit?
Vitéz budapesti Bencsik András ismét nagyot alkotott a haza védelmében. Nyílt levelet fogalmazott, amelyet alá is íratott számos ismert jobboldali-konzervatív értelmiségivel, Bayer Zsolttól Huth Gergelyen át nem tudom, hogy meddig, a csuda fogja végigolvasni.  Ezt a nyílt…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.14 13:36:24
@KopaszMercis:
"termeszetesen egy adatrogzitoi melot nem lehetne rabizni"
Erről egyvalami jut eszembe: "Hámégis mi lehet maga a Zegyetemen, ha még egy hátraarcot sem tud megcsinálni" :)
Mi a család? Elsőre egyszerűnek tűnik a kérdés és a válasz is, de valójában nagyon bonyolult. Sőt, egyre bonyolultabb a legújabb alkotmánymódosítás után. És ha azt hisszük, ez csak egy paragrafus a sok közül, nagyobbat már nem is tévedhetünk. Mert mi is az új helyzet?…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.13 09:35:42
@látjátok feleim szümtükkel: "
Ezt úgy is meg lehet fogalmazni, hogy miért fáj az a többségnek, ha valami jó a kisebbségnek?"
Mert ezzel sértik a többség által jónak tartott és több 100 éves hagyományokra visszatekintő értékrendet.

"Vagy mindenkinek azt kell gondolni amit a többség akar? "
Nem nem kell, mindenki azt gondol, amit akar. Viszont a társadalom egészét érintő kérdésekben a többség akarata a mérvadó...
Miután a Fővárosi Törvényszék szeptemberben elkaszálta az NMHH tavaly ősszel indult frekvencia-árverését lezáró végzését, úgy tűnt, hogy az állami mobil-álomnak vége. Bingó? Változnak a játékszabályok a frekvenciafronton: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.12 12:21:13
@Kard: Jaj szegények,olyan megható tud lenni....

Múltkor is kiderült, hogy például Németországban és Svájcban 2% a vállalati hitel, nem 5-6%, mint nálunk. Nálunk már az 5-6%-nál is sírtak, hogy nem éri meg... És akkor azzal még nem számoltunk, hogy Németországban vagy Svájcban nem annyiért dolgozik egy banki ügyintéző, mint nálunk... Az épületek bérlése/vételára is jóval több.

Ha tényleg nem érné meg, akkor a lehető legrövidebb idő alatt mennének innen. Erről szó sincs, még így is megéri nekik, csak kicsit kevesebb profit lesz. Napi pár perc sírás-rívást megér a dolog, hátha megsajnálják őket...
Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.12 12:32:26
@Kard: " gondolom az, hogy 1990-ben sorba kellett állni a telefonért most meg bármikor kaphatsz mobilt az ugye rossz, te vissza szeretnéd kapni a régi rendszert. Picit, de ici picit nézzük már vissza a múltba és _gondolkodjunk_. "
Ne csináljunk már úgy, mintha az állami vállalat egy jottányit nem fejlődne 20 év alatt, de az ipar és a technológiák globális fejlődésének eredményeit viszont az adott magán mobilszolgáltató egyedülálló érdemének kiáltjuk ki. Ekkorát ne csúsztassunk már!

'90-ben egyébként nem kellett sorba állni a telefonért. Az akkori K Európai műszaki színvonalnak megfelelő szolgáltatást lehetett kapni. Akkor még csak vezetékes vonalon. És az átlagfizunak kisebb százalékát tették ki a költségek, mint most.

Ha most is állami lenne a mobilszolgáltatás, ugyanúgy bevezetnék a korszerű technológiákat, mint a magáncégek.