Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törökné Inhof Ágota VHF

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetedik világ A tudásvagyon nő 2012.09.25 20:53:41
A tudásvagyon növekszik, ha megosztjuk Anyagiak, tudás, s az együttétlés rendje – ez az élet három alapvető feltétele. Ha az anyagi javaidat megosztod valakivel, kettőtök összvagyona nem változik, ám neked kevesebb marad. Ha a tudásodat megosztod, a végösszeg növekszik,…..
Időnként megosztok olyan tartalmat, amit mástól láttam, rácsodálkoztam, s megtetszett. Ezek olyan tartalmak, amelyek valahogyan kapcsolódnak a hetedik világ szemléletéhez. 1. Boldog és boldogtalan nemzetek "a boldogság elérésének két lehetséges útja a hit és a szabadság: vagy…..
„A termelési vezetőket gyakran kiemelik termelésből, a kollégáik közül, s jellemző, hogy nincs vezetői tudásuk. Nem tanultak meg sem technikai, sem emberi rendszereket vezetni, nincs vezetői kommunikatív felkészültségük. Nehezen megy nekik a meeting galaxisban való lét, ahhoz…..
Ebben a programban a vezetők csoportosan váratlan és kreativitást igénylő feladatokon keresztül általános problémamegoldó beállítódást és képességeket alakítanak ki. Megszokják hogy csoportosan a “hogyan lehetne ezt megoldani?” módon viszonyuljanak váratlan helyzetekhez,…..