Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karácsony

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reszelt marcipánnal habosra keverünk 3 egész tojást, és hozzáadjuk a darált mandulát. A csokoládét a vajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a tojásos keverékhez öntjük, majd alaposan összekeverjük és megvárjuk, míg kihűl. A réteslap felét vizes konyharuhára terítjük,…..
Karácsony Karácsonyi himnusz 2008.09.16 10:25:00
Égi kertek permeteltek Mámorító harmatot. Mind a mennyek daltól zengnek, Ujjongnak az angyalok. Köszöntsétek, szántók, rétek, Kik most kizöldeltetek, Fürge csorgó s ti mosolygó Nagy hegyek, a…..
Egy nagy fazékban forraljuk fel az almabort egy fahéjrúddal, majd állítsuk takarékra a lángot. Fedjük le, és lassú tűzön még öt percig főzzük. Vegyük le a fedőt, adjuk hozzá a maradék alapanyagokat a fahéjrudak kivételével, majd még további öt percig főzzük.Puncsos…..
Mindenkinek szívét járja át a szeretet,ennyit kívánok én mindenkinek...Szívtek adjátok oda karácsonyra,mert abból fakad a szeretet!..
Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!Boldog karácsonyt ..
"Jeles ünnep, szép zöld fenyő,csengő csilingel a fákon,-legyen békés, boldog ünnepetek,szívemből kívánom!"..
Én ma már nem teszek-veszek.Egész nap csak sokat eszek.Jézuskával piálok,Boldog Karácsonyt kívánok!..
Gyantás a seggem, csilingel a herém. Biztos, hogy a karácsonyfa jött hátulról belém. Boldog Karácsonyt!  ..
Erdő szélén ezüstfenyő, arany ággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbe állja, tekintetük megcsodálja, gondold, hogy ott állok és Boldog Karácsonyt kívánok! ..
Kívánok neked az ablakodba fényeket,a fényhez szép csendeket,a csendhez tiszta vágyakat,s a vágyhoz mindig társakat...
A barátság egy lélek, mely két testben lakozik.Aristoteles..
Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!..
Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok neked!..
A házakban mindenhol kalács illatozzon,Fenyõfák alatt gyertyaláng ragyogjon.Szívedbe költözzék nyugalom, s szeretet,Hozzon a karácsony békét s örömöt NEKED!..
Vajon minek örülnének a gyermekeink legjobban karácsonykor? Talán a legnagyobb boldogságot az jelenti a számukra, ha együtt van a család... Azért egy-egy jól megválasztott ajándéknak bizony lehet örülni, nagyon... Ha már nincs időn karányi ajándékot készíteni, akkor jön a…..
Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek meg ma este minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Mindannyiótoknak kívánok boldog, békés ünnepet!..
A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!..
Távolság már nincsen, új idők járnak,Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!..
Kései szán fut, csillog a hó, jégrögös úton szikrát vet a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, Boldog Karácsonyt!..
Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Eltörpül ilyenkor a minden lárma s árnyék, megszépül a szívben minden igaz szándék. ..
Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj boldogabb életet. Én pedig kívánok: BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT NEKED!..
Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek.Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,s a gyertyafényénél még a csillag is táncol...
Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt: Békés, boldog, szép karácsonyt!..
Csillognak az ünnepi fények,lelassul a rohanó élet.Készül a sok finom étek,melegszik a családi fészek.Kívánok nektek, Szép Karácsonyt,s Boldog Új Évet!..
Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot,bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!..