Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csiri

69 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy egy ideje nem írtam semmit, de majd most! Szóval a legutolsó posztom óta lassan eltel egy évtized, de milyen évtized! Csak úgy repültek az évek… Most már van egy 5 éves kisfiam és egy 1 éves kislányom akikre nagyon büszke vagyok, de mellettük érzem igazán, hogy már felnőtt…..
Csapjunk is a közepébe. A program elindítása után a Fájl/New-ban tudsz New Projectet indítani, ahol a beállításokat hagyva csak okézd le és már kezdheted is. Ekkor a következő látvány tárul eléd: Tehát itt vagyunk. A zenéket és a frageket egyszerűen húzd bele a…..
Csiri 2010.04.10 23:56:01
a szöveg beállításai között valahol van egy olyan hogy placement, azt kell az egyik oldalra húzni ,majd mint az effektezésnél csinálsz egy kis rombuszt
m.blog.hu/cs/csiri/s9.JPG
e szerint és ahhoz beállítod az állapotot (hogy pl az elején a bal oldalt legyen a szöveg) mjad a szalag végéhez is teszel egy rombuszt és ott a másik oldalra húzod
ez lejátszásnál úgy fog kinézni hogy az egyik oldalról a szöveg szépen átmászik a másikra
Talán az egyik legnehezebben megérthető tananyag az időbeli elhatárolások tűnnek. Valójában azonban, ha megértjük a logikáját, egészen könnyen megtanulhatjuk. FONTOS! Itt a leírásban én havi rendszerességgel vizsgálom az elhatárolásokat, ami havi zárások esetében áll van.…..
Csiri blogja Mit is hallgassak ma? 2013.01.18 20:49:14
Hogyha eleged van már, hogy folyton rá kell keresni a következő számra youtubeon, akkor ajánlom a lejátszási listáimait, amit hallgathatsz :) Zene 1+2+3 bő 500…..
Vajon mikor értjük meg, hogy akkoriban a Húsvét-szigetek pont annyira véges és elszigetelt volt, mint most a Föld? ..
Csiri blogja Röghöz kötés 2012.02.12 00:48:00
Ez a cikk már egy ideje érlelődött bennem, de úgy tűnik most tényleg meg is fogalmazom a véleményem. Nézzük a mások által csak "röghöz kötésként" emlegetett módosítást, vagyis hogy a magyar felsőoktatásban végzett állami támogatásos hallgatók fizessenek abban az…..
Subba Közgáz Gólyabál 2011 2011.11.17 14:40:00
Végére még egy Kosheen-t is sikerült...
Csiri 2011.11.19 14:06:43
A múlt héten voltam Szozopolban nyaralni és elég sok ötlet, tipp jutott eszembe, amit most szeretnék veletek megosztani :)Mi 40 fővel mentünk ki és nagyon jól éreztük magunkat. De mire is figyeljünk oda, főleg egy nagyobb fős utazásnál?Először is, hogyha egy nagyobb társasággal…..
Csiri blogja Fragmovie 2011.02.21 11:10:00
Ha érdekel valakit az egyik régi fragmoviem feltöltöttem youtubra :)     ..
Csiri blogja Demok átalakítása 2008.02.17 12:29:00
A legelején szeretném leszögezni, hogy nagyon nehéz jó moviet csinálni. Sok munka, sok idő és még ugyis mindenki lehurrogja, szóval az elején ne számítsatok nagy sikerre és csak akkor vágjatok bele, ha tényleg van rá időtök. A legelső dolog, hogy hogyan, mivel szeretnéd a…..
Csiri blogja Felsősök lettünk :) 2009.04.24 19:13:00
úgy ám :)     ..
Csiri blogja Újra itthon 2009.04.10 00:08:00
2 hete nem voltam itthon. Ennek ellenére, mikor ma fél 8 körül leszálltam a vonatról olyan érzésem volt, mintha már vagy 3 hónapja nem lettem volna itthon. Annyira fura és más volt minden. Eddig ha hazajöttem, akkor kb 2 napot voltam itthon és mentem is vissza, annyira kapkodás volt…..
A halak látványos halálához nem szokott egyharmad Homár mindig messziről elkerüli a hipermarketek ezen részlegét, mert nem szereti látni sem, ahogy lökdösődnek és tátognak némán a kis szájukkal, a halálukra várva. (Hal-álukra, haha.) Orsi viszont éppen ott volt, amikor a…..
Csiri blogja GT-n túl 2008.09.06 17:16:00
Végre lezárok egy hosszú időszakot. Előkészítők tömkelege után az elmúlt héten végre lement a gólyatábor. Izgulás, para és minden amit el lehet képzelni. Vasárnap keleti mellett rögtön 2 felessen indítunk éhgyomorra :) Hatása meg is lett, az egész keletit végig…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Ma késő délutáni/kora esti futásom során legalábbis ezen morfondíroztam. Hogy miért? Futás közben szoktam inni ilyen oxigénnel dúsított ízesített vízet és ma miért is ne megkóstoltam az áfonyásat. Beleittam és kb majdnem elhánytam magam. Olyan íze volt, mint a kommersz…..
Csiri blogja Éjszakai party 2008.08.09 11:02:00
Ma hajnalban olyan fél 2 fele érkeztem haza. Beérkezek a lépcsőház elé, látom hogy áll egy gyerek nyomkodja a kódját, tépi az ajtót, de nem nyilik. Probálom én is. Semmi. Fasza. Ez valszeg beszorult. Oldalról megprobálunk a szeméttárolóban bemenni, semmi. Gondnokbácsit sem lehet…..
Csiri blogja Kenutúra 2008.08.08 11:25:00
Hát ennek is eljött az ideje :) Szerintem a legjobb nyári élményem volt. Csütörtök este mentem fel "keretmegbeszélésre". Másnap indultunk is Mosonmagyaróvár felé a keletiből. A vonaton már előkerült Dankó professzor és egy fütyi barack ami egész jó hangulatot adott a…..
A pénztárzárás a naív ügyfél egyetlen lehetősége, ha rosszul ad vissza a pénztáros. Na de mi van, ha ezt a vevőnek kell külön kérnie egy távoli irodában és végül még jegyzőkönyvet sem kap róla? Írhat a MÁV-nak és elvágyódhat messzi tájakra, ahogy MM is tette.Kedves…..
Tudom, tudom, hogy nagyon rég blogoltam, de több okom is van rá. Az egyik, hogy az ember kezd belefáradni abba, hogy élete minden apró hülyeségét leírja ide (bár lehet 1 év múlva tök hasznosnak fogom találni mikor visszaolvasom hogy miket írtam), illetve, hogy nem vagyok túl sokat…..
Az alábbi sztori azért érdekes, mert megmutatja, hogy a legdörzsöltebbnek hitt emberekben mennyi naivitás rejlik. A Naiv Ügyfél ebben az esetben Bogád kolléga, a hétpróbás belpolitikai riporter volt. Barátunk a 906-os éjszakai buszon ült, amikor egy bájos jelenet tanúja lett. Az…..
Csiri blogja Home, sweet home 2008.07.03 11:26:00
Kb 3 hét után most jöttem haza igazán több napra. Már ideje volt. A szétválasztó tábori faszcibálás után olyanokat aludtam itthon, hogy 14 óra, 11 óra és utána végig 9 órás alvás felett :) Igazából nem nagyon tudok most mit leírni, Szanazugra megyünk gólyatáborba,…..
Csiri blogja 100 éve 2008.07.01 11:48:00
Érdekes cikk, olvassátok el :) http://www.sg.hu/cikkek/61062  ..
Csiri blogja Mai vicces kép 2008.06.24 09:28:00
Úgy tűnik Németországban már várják az elődöntőt :)..
Ha valaki még emlékszik, szűk két hete közöltük T. sztoriját, aki az esztergomi buszpályudvaron megmentett egy nénit, aki beszorult a kilincseit nélkülöző vécéfülkébe, ám a volánosok - bocsánat az adekvát szóviccért - szartak a segélykiáltásaira. Képzeljék el, a cégnél…..
Csiri 2008.06.24 00:18:48