Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mucmó

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Mucmó 2016.02.27 23:45:24
@tarara: +1
Épp ezt akartam írni, megvan a kívánt hírverés a tv2-nek....
Áprilistól bekurblizza magát a TV2 Csoport. Hétvégenként egy csatornán két szuperprodukciót is bemutatnak, az egyik A Nagy Duett folytatása, a másik pedig a Kismenők, ami a címben szereplő tehetségkutató. Visszatér a Hal a tortán, és folytatódik az Édes élet is, meg lesz egy Drágám, add az életed!…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
(Tessen klikkolni, galéria nyílik!) A hat éves kihagyás után visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatójának egyik fele egy kicsit olyan volt, mintha egy Morning Show felvételére ültünk volna be, csak a betelefonáló hallgatók most ott ültek a műsorvezetők…..
Az elején egy galéria, utána a statisztika. És még rímel is, muhaha. A számok az ugrás után jönnek elő. A primetime és kreatív Emmyk összesített nyertesei Programonként: Sherlock 7 Breaking Bad 6 Saturday Night Live 5 True Detective 5 American Horror Story: Coven…..
A fenti bige, Maite Perroni lesz a főszereplője, és ugyan a tévében sokkal konszolidáltabb öltözékben fogja majd elcsábítani Juan és Ramón fejét, de e mexikói GQ-ban lehányta magáról a textilt, és ha már így alakult, akkor miért ne ezzel illusztráljuk a sajtóközleményt?…..
  Csak úgy záporoznak a magyar hírek, győzze az ember fogyasztani a témát. Az RTL Klub nem augusztus végén, hanem egy héttel később, a Sztárban sztár hetében indítja el az új X-Faktort, amiben Geszti Péter helyére egy pompás blues-zenész ült be, és akiről azt…..
Mucmó 2014.08.18 00:19:02
@BotloB: Little G (Szűcs Gábor)
A TV2 nyilvánosságra hozta, kik énekelnek majd a Sztárban sztár második évadában, tessék: Dukai Regina, Keresztes Ildikó, Koós Réka, Pásztor Anna, Tóth Vera, Völgyi Zsuzsi, Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Pál Dénes, Sipos Péter, Vastag Tamás. A…..
Mucmó 2014.08.16 09:45:23
@queensryche: Rendben, meggyőztél. Én kerestem egy nem agyonszerkesztett élő videót, az volt az első találat, de el kell ismernem az általad linkelt videók meglepően hallgathatók, bár nem tetszik a hangja és továbbra sem tartom énekesnőnek, de kíváncsian várom mit fog alkotni a műsorban.
Így nagy hirtelen ehhez nem tudunk hozzátenni semmit, leborulunk a Mokka szerkesztői előtt, akik a Debrecenben eltűnt postás ügyében Postás Józsi sanzonénekest bírták behívni a stúdióba szakértőnek, POSTÁSTÁSKÁVAL EGYÜTT, BAZDMEG. // Post by Mokka. ..
comment:com A nap képe 2014.08.14 15:30:00
Jyoti Amge, a világ hivatalosan is legkisebb nője is szerepelni fog az American Horror Story: Freak Show-ban.   ..
A Velvet szerint megvannak a Sztárban sztár énekesei: Keresztes Ildikó, Vastag Tamás, Tóth Vera, Pásztor Anna, Koós Réka, Völgyi Zsuzsi, Dukai Regina, Kökény Attila, Pál Dénes, Hevesi Tamás, Sipos Péter és Nagy Sándor. Aztán majd kiderül, hogy ez-e a végleges névsor...
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
A Buzzfeed tette fel a húszforintos kérdést, és válaszolta is meg. Mi is megmutatjuk. Ő itt Hafþór Júlíus Björnsson, a világ egyik legerősebb embere. A Hegy nevű karaktert alakítja. És 25 éves. Ő meg Thomas Brodie-Sangster, aki az Igazából szerelem című filmben volt…..
A videón a negyedik évad 155, képernyőn is mutatott halála látható. SPOILERES, PERSZE. ..
Kérem szépen, két újabb VV6-díva is kés alá fekszik VV Iza csöcsnagyobbító bejelentése után. Egyikük, a szamárköhögéshez hasonló nevetéséről híres(?) VV Alexa csalánszájat akar magának, azaz az ajkait tölteti fel vagy mittudomén, esetleg talált egy orvost, aki a…..
Ez az egész poszt egy rohadt nagy spoiler, szóval nagyon óvatosan a klikkolással. Szóltunk. Fontos karakterhalálok: 9 Meggyilkolták: Joffrey Baratheon, Ser Dontos, Lysa Arryn, Shae, Tywin Lannister Csatában esett el: Ygritte, Locke Párbajban halt meg: Oberyn Csontvázzombik ölték…..
A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Havas kilép az alagútból, amit el kellene torlaszolni végre ugye, és megy a biztos halálba, mert ha pl. én vagyok Mance Rayder, a hátából font szíjjal akasztom fel a tökeinél fogva egy fára. De a sorozatban Rayder egy értelmes ember, nem…..
Mucmó 2014.06.17 11:58:06
@Gyula_80: Akkor remélem idén nem lesz világvége, mert akkor hiába várakozunk :)
A Lifetime új reality-sorozata még képernyőre sem került, de az USA-ban máris fejcsóválás fogadja, de nem feltétlenül a premier plánban mutatott, elfolyó magzatvíz miatt. A kábeltévé ugyanis Born in the Wild címmel olyan nőkről forgat műsort, akik nem kórházban vagy otthon,…..
Ezt szajkóztuk évek óta: ne találják fel a kereket a hazai kerttévék, hanem gurítsák bátran előre, ha már helyettük valaki összetákolta és kipróbálta. A magyar tehetségkutatók eddig a monstre műsorokról, az üvöltve tarhált sms-szavazatokról és az énekesekre éjjel-nappal…..
Perverz családi sztoriról ír a mai Bors: Zámbó Krisztián hogy hogy nem, pont ugyanabba a miskolctapolcai hotelbe, sőt szobába ment romantikázni a menyasszonyával, ahová annak idején az apja, Jimmy vitte a szeretőit! A bulvárlap ráadásul még ezt is képes felüllicitálni egy jó kis…..
Mucmó 2013.04.22 21:04:29
comment:com Kurvával frissít a BK 2013.04.18 09:30:00
Az ukrán maffiózó, Igor által új szereplő érkezik az RTL Klub sorozatába, a cicis magazinok sztárja, Fogarasy Mariann, aki jól összekuszálja majd a sztárokat - írja a Bors. Mariann Szaffit, Igor cicáját alakítja majd a Barátok köztben és intim helyzetekbe keveredik Igorral (Nagy…..
A Való Világ 4 nyertese ma tudta meg a bíróságon, hogy az RTL Klubbal nem lehet szarakodni, írja a Blikk. A csatornán két valóságshow-t is lehúzó, majd onnan élő szerződése tiltó passzusai ellenére a Tv2 Összeesküvők című műsorába átlépő mondvacsinált celebritás biztos…..
Cseke Katinka és Kökény Attila párosa nyerte a Super Tv2 első nagyszabású saját showműsorát, a Nagy Duettet, miután ők voltak azok, akik nyolc héten át a leginkább el tudták hitetni a nézőkkel, hogy rohadtul élvezik azt, amit csinálnak. A második helyezett Bangó Margit -…..
A TV2 annak ellenére elindítja a Voice2-t, hogy a tehetségkutató első szériája hogy is mondjuk finoman, hát nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ahogy anno megírtuk, a Voice 950 ezer - 1,3 millió néző érdekelt, miközben a decemberben véget ért X-Faktor döntőjét 2,2…..