Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fireati

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vinyl eheti, egész pontosan 6. részében  Doktor House és mindenki kedvenc 13-masa ledobta a textilt. Igaz, cselekedett már így kamerák előtt (pl. Harmadik fél, Alpha Dog), de ezúttal teljes valójában látható. A "Tovább" mögött megnézheted, ha még nem láttad:..
fireati 2016.03.25 06:41:35
A Hvg.hu úgy tudja, hogy a kedd reggeli értekezleten bejelentette felmondását Kőrösi Gábor, a Tények szerkesztő-műsorvezetője. Kőrösi dolgozott az esti Tények szerkesztőjeként, a reggeli hírblokk műsorvezetőjeként és a Napló munkatársaként...
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
A tavalyi szezonban is szépen termelt a fitness ipar, ezért nem volt egyszerű kiválogatni a világ különböző tájairól a legsportosabb testalkatú hölgyeket. A top 10-es listán természetesen szerepel egy magyar hölgyemény is, aki az utóbbi években már bizonyította, hogy…..
Szegény Poppy Harlow, egyik pillanatban még teljesen jó állapotban van, el tud köszönni Becky Andersontól, aztán amikor be kellett olvasnia valamilyen statisztikát, akkor elcsuklik a hangja, a végsőkig próbálja folytatni, de nem megy. Pár perccel később került vissza adásba,…..
fireati 2015.12.29 07:36:10
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
fireati 2014.12.03 10:18:58
A tavalyi 77,9 milliárdról 80,5 milliárdra nő a közmédia közvetlen támogatása, míg a teljes állami médiaköltségvetés 114,3 milliárd lehet, tudta meg a Napi.hu. A 114,3 milliárd egyébként a GDP 0,3 százaléka, tehát nem lehet azzal vádolni a kormányt, hogy fukarkodna az állami…..
fireati 2014.10.25 08:40:21
  A kacsamell a húsok királynője (nálam!), isteni finom, egyszerűen elkészíthető (sőt nem is szabad túlbonyolítani!), a köreteket érdemes hozzá kreatívan kitalálni és igazán fejedelmi fogást varázsolhatunk az asztalra, rövid idő alatt. Sokan azt hiszik ez tipikus éttermi…..
Lázár János állítólag nagyon elszomorodott, amikor meglátta a Story magazin címlapját. Meg nem erősített, és úgy általában minden, minőségi dolgot szerető embert egyáltalán nem érdeklő információink szerint közvetlen telefon vezetett Ómolnár Miklós leváltásához. A…..
VV Zsófi sírva, VV Viki döbbenten vette tudomásul, hogy lemaradt a 12 millióról, lakásról, autóról, nyereményútról. Egy százalék különbség is alig volt a két döntős között. A sok ülvöltözéssel tarkított finálét itt közvetítettük...
Ahhoz képest, hogy milyen kevesen nézték, és milyen szar lett, a Marslakók című sorozatot kiemelten fontos projektnek tekinti az Átlátszó, Bodoky Tamás egykori indexes kollégánk oknyomozó hírportálja. Érthető persze a lelkesedés, a bíróság ugyanis kérésükre nyilvánosságra…..
fireati 2014.01.16 16:35:18
Székely Csaba Bánya-trilógiájának második és harmadik darabjáról már esett szó itt, a Ványa bácsi blogon, de az első valahogy kimaradt, így most pótoljuk. Az Alföldi-féle Nemzeti Színház stúdió-előadását fogadta be a Játékszín, mi pedig elmentünk megnézni, és most…..
fireati 2013.11.18 16:54:12
@lobster thermidor: Te akkora tahò vagy!
„Én a Mészáros Lőrinc vagyok, aki életében nem privatizált semmit, nem nyert semmiféle pályázatot, mindent a saját erejéből teremtett meg” – mondta Orbán Viktor szülőfalujának, Felcsútnak a polgármestere bő egy évvel ezelőtti, atlatszo.hu-nak adott videóinterjújában. A…..
Veresegyházról két emlékem maradt meg, az egyik az, hogy a medvefarmhoz vezető út szégyenteljes, a másik pedig, hogy az egész faluban kicsit többet is költhettek volna a járdákra. Amikor ezen a kettőn sikerült túllépni (direkt a poén), eljutottunk a központba, ahol egyrészt már…..
fireati 2013.03.21 14:00:36
@gigabursch: Bocs, de van kórházunk is:)

Köszi a látogatást..