Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virg

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kotabol azert nem jelentkeztem mert irdesmond masfel orat toltottunk ott. de kicsit visszaterek bombayre mert megeri. alex es payal eltargyalgattak, (ertsd halkszavu alkalmazottak surognek forognak textilekkel, ok kenyelmesen eldolnek, teaznak, es anyagokrol nyomatokrol beszelgetnek, raerosen de…..
virg 2010.02.18 23:00:44
Gondoltam, kipróbálok valami egészen újat, forradalmit. Nem fogok alkoholt inni egy jó csomó ideig. Ráadásul egyvégtében, tehát nem ér hozzáadni a közelmúltbéli 2-3 napokat.Amikor elkezdtem ide írkálni, azt terveztem, hogy elmélkedek magamban egy ideig, esetleg…..
virg 2009.12.13 02:02:21
Számtalan olyan olvasó is akad, aki gyűlöletet lát egy ilyen blogon is, mint ez, nekik mondom, a következő sorok egyértelműsítik, hogy a bringások sem angyalok. Ugyanis a bringásokról nem csak az derült ki, hogy gyakran nem tartják be a közlekedési szabályokat, de mint az a…..
Minap egy kedves megoldású kerítésre bukkantam Középső-Ferencvárosban. A Thaly Kálmán utca 36. alatti valamikori kisdedóvó 1892-es földszintes épületét lebontották ugyan a tömbrehabilitáció során, de a néhai házikó homlokzatát kerítésként megőrizték, és az…..
virg 2009.01.22 22:13:54
:)
  Talán nem én vagyok az egyetlen, akinek szenvedélye a bringázás. Mégis, egyre kevésbé szívesen tekerek a fővárosban, pedig régen még iskolába is biciklivel jártam. Budapest bicikliútjairól és Demszkyről most egy szó se essen, a kevés biciklisáv - néhány szerencsés…..
Elkötelezett biciklisták családtagjai valószínűleg tisztában vannak azzal, hogy milyen nehéz megajándékozni szerettüket, legalább is, ha maradnának a témánál. Mivel aktív biciklistáról van szó, nyilván már rendelkezik minden szükséges felszereléssel, vagy ha nem, akkor…..
Elkészítették a leltárt az őszi kerékpáros ellenőrzésről a rendőrök. Az ORFK összesítése szerint két hónap alatt 59343 bringást ellenőriztek, és az esetek majd felénél, 23.537 esetben, rendőri intézkedésre is sor került.A közlemény szerint ittas vezetés szabálysértése…..
Most, hogy divat lett a kerületi önkormányzatok között a biciklitároló-létesítés, és néha már válogatni is lehet a parkolóhelyek között, jogos a kérdésfelvetés, lehet a régi módon, körültekintés nélkül, csakúgy össze-vissza lakatolgatni a kerékpárt. Egyik olvasónk…..
A rendőrség valóban bekeményített, nyilvánosságra hozták az októberre és novemberre bejelentett, gyalogosokra és biciklisekre vonatkozó fokozott ellenőrzések első eredményeit. Az ORFK közleménye szerint a balesetveszélyes helyeken és napszakokban ellenőriznek, külön…..
Szombaton négyen, hétfőn egy nő, kedden egy 21 éves fiatalember haltak meg, mindannyian herointúladagolásban. Arról persze a rendőrségnek fogalma sincs, hogy az áldozatok túlságosan szennyezett avagy túlságosan tiszta heroint fecskendeztek be maguknak.A rendőrség csak tapogatózik,…..
A tegnapi napon a TILOS Rádió 7térítő című műsorának házigazdái - magán személyként - élő rádióadásban kezdték el az első hazai ELLEN-ELLEN tüntetés szervezését.A demonstráció célja, a szabad véleménynyilvánítás erőszakos elfojtására tett kísérletek elleni…..
Törzsasztalon találtam egy újabb drogos őrületet. Aszongya:Minden drognak (toxikus anyagnak és allergénnek) megvan a saját rezgés mintázata, ami kiváltja a fogyasztó szervezetében a jól mérhető és a droglátóval láthatóvá tett rezgést. Persze csak akkor tudjuk a rezgéseket…..
virg 2008.06.06 00:52:13
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
Egy ideje már nem követem Fábry hanyatlását, de arra még emlékszem, hogy 98-ban ő vezette a Fidesz drogügyi btk-szigorítása elleni tüntetést. Azóta eltelt pár év, már ő is azokkal van, akik szerint a kábítószeresek az ördöggel cimborálnak, eközben pedig gecimód…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Bakács dühös, Papó higgadt és bölcs, a csajok okosak és szépek. ..
Amikor az NBC a Foxra ráígérve aláírta a szerződést Victoria Beckhammel (direkt nem csirkelábú asszonyoztunk, majd később), úgy gondolták, hogy újabb aranytojást tojó tyúk érkezik az istállóba, megvan mit néznek majd a tinik nyáron, hejj! Aztán annyi lett az…..
virg 2007.07.17 18:55:57
A japán lét megdöbbentő furcsaságait feltáró Tokyo Mango blogon bukkantunk ezekre a képekre, amelyek azt dokumentálják - hát hogy is lehet ezt a lehető legnyersebben megfogalmazni -, hogy 500 japán együtt baszik. Pontosabban igazából 250 pár, de a többi stimmel. Akinek van egy…..
virg 2007.03.06 20:30:06
Subba Képrejtvény 2007.02.06 12:56:00
Ez a csokker ma Magyarország egyik legbefolyásosabb embere. Na vajon ki ő? UPDATE: Ez gyorsan ment, valóban Leisztinger Tamás az...
virg 2007.02.06 13:10:54
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
virg 2007.01.23 19:41:26
comment:com Ilonadrága 2007.01.08 16:00:00
Lehet hámozni a celofánt a videókazikról, mert a TCM-en tombolda lesz ma. 21-től folyamatosan Elvis Presley-filmek fognak menni, Börtönrock, Viva Las Vegas, az Elvis turnén című dokfilm és a Vidám lány. A dokfilm remélem igazi csemege lesz, a többi, meg a többi, nem kell…..
virg 2007.01.08 22:36:52
Vannak szeretteid? Szereted egyáltalán a szeretteidet? Biztosan örülnének, ha a Nők Lapja Café ádventi "Könyvet a fa alá" játékában megnyernéd nekik Khady Megcsonkítottak és megalázottak című könyvét! Az pedig ne zavarjon, hogy a sorsolás csak január 4-én lesz, egy…..
virg 2006.12.04 20:42:10
hmm
comment:com Megasztár v.2 2006.10.06 11:41:00
Vicces kedvű olvasóink egyre jobban elmozdulnak a Comment:com közösségépítő vonala felé, tessék csak szépen az ilyen állatságokat továbbra is küldözgetni, örülünk neki. Az első klipen az látható, hogy mi történik, ha egy zúzás alá bevágjuk a Megasztár zsűri…..
virg 2006.10.06 17:23:25