Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suzett

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok minden történt az elmúlt napokban amivel tele vannak a hírek. Legyen az Katinka és Shane házasságának összeomlása, vagy a 16 éves tini aki 8 éves kislányt ölt, vagy a nagymama aki az unokájával a karjában ugrott a vonat elé. Milyenek vagyunk mi emberek? Azonnal véleményt alkotunk. Legyen szó…..
Kb egy évvel ezelőtt viccből beírtam a Facebookra, hogy "Nem tud valaki bal agyféltekés Excel tanfolyamot?", amin jól elszórakoztam magamban. Később aztán elkezdett motoszkálni bennem egy gondolott, miszerint ennek a fele sem tréfa... Ezt fejteném most ki néhány…..
AnyaMama Gyerek után bikiniben? 2013.07.22 10:39:48
Őszintén bevallom, én nem hordok. De ez nem jelenti azt, hogy ne buzdítanék mindenkit arra, hogy tegye, akkor is, ha nem tökéletes a teste. Nekem már a gyerekek előtt is volt gondom az alakzatommal, így már akkor sem preferáltam a bikinit, bár férjem éveken át próbált rávenni,…..
Suzett 2013.07.22 11:04:13
@Klári Kabainé: igazad van! ;)
Suzett 2013.08.04 22:29:15
@rug82: De kedves vagy! Biztosítalak nem ráncos a hasam,és nem is lóg...narancsbőr?Van kicsi,de nem vészes...Hogy nem tetszenék? Kit érdekel?! Nem dőlök a kardomba...mert egy emberkének ez a véleménye..én biztos nem vágnék pofákat,és nem szólogatnék be az biztos...inteligencia kérdése...