Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anticinderella

135 bejegyzést írt és 634 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt elkezdtem ide kissé rendszertelenül firkálni a történeteimet, a mai én még csak nyomokban létezett, s folyamatosan alakult azzá ami. Egyrészt tanulva a saját baklövéseimből, átgondolva mások történeteit, alakult ki, alakul napról napra, s formálódik tovább.  Mert minden egyes ismerkedés…..
Az az észrevételem támadt, hogy a férfiak, legalábbis néhányuk hajlamos a nemük elleni támadásnak venni, mindenféle női irkafirkát, ami arról szól, hogy mire is vágyik a nő, netán milyen elvárásokat támaszt a másik nem irányába, a kiemelt példákból, rossz tapasztalatokból pedig általánosítás…..
Anticinderella 2018.05.05 11:14:15
@trolol0: ennyire hiányoztam? Két pornó között ki kell engedni a felgyülemlett feszültséget? Valaki nagyon összetörhette a pici lelkedet ha már csak erre áll fel..., talán pont egy tehén volt vagy valami olyan nő akinek te sosem leszel elég jó..., Írj még pár kommentet nyugodtan, rajtam ne múljon a kielégülésed, sem a lelki békéd, majd a 30.-ra megint írok neked valami biztatót... csak hogy nagyobb legyen a bumm.... esetleg befizethetnél valami olcsó prostihoz, aki dupla tarifáért még veled is elmegy :D Jajj bocs, gondolom húsvérnőre nem áll fel... :D
Anticinderella 2018.06.04 17:56:14
@trolol0: Lehetőséged van korlátlan számban beregisztrálni? Aztaaa, de menő valaki, tudod mit kicsi húsi?
Segítek emelni a regisztrációid számát, ha ettől érzed magad királynak....

A moderálás csak egy szerencsés/szerencsétlen véletlen volt eszem ágában nincs törölni a kommentjeidet.... ellenben az összes regisztrációdat szívesen tiltom, mindaddig míg erőltetetten bizonygatod, hogy mekkora egy szerencsétlen is vagy..., aki hónapok óta itt kepeszt és az én szánalmas lényemmel foglalkozik, friss posztok hiányában is, ahelyett, hogy élné az életét, szerelmeskedne, utazna, foglalkozna a családjával, a barátaival, vagy éppen belevetné magát a munkájába.... ja bocs tudom neked ilyen nincs... Gyere és bizonygasd még szánalmasságod határtalanságát.... :)
Belegondolva ebbe az egész irkafirkálásba, meglehetősen sokat nyöszörögtem már arról, hogy milyen férfit nem keresek, mert nem és kész, meg, hogy mennyi agyament bogarat sodort már utamba az élet. Na de akkor mit is akarok vagy mit is keresek teszem fel magamnak a kérdést, mert ugye azt tudjuk, hogy…..
Anticinderella 2018.03.06 22:52:22
@András Horkay: Hát ha a feladat az orgazmus... ja bocs az euforikus állapot... :)
Anticinderella 2018.03.07 11:29:53
@András Horkay: az valóban egy kicsit hasznosabb.. :)
Anticinderella 2018.03.07 11:35:18
@András Horkay: Mennyi szlogen... :D
Az a nagy büdös, pontosabban íztelen és szagtalan harci helyzet, hogy a nátha vagy valami tudom is én milyen baktérium törzs kíméletlenül ledöntött a lábamról, s az ágyamba döngölt. S habár a messzemenőkig a pokolba kívánom az összes kis láthatatlan szörnyet, akik az ízületeimen toporzékolva…..
A minap az egyik posztomnál, ami egy exemről szól, valaki megkérdezte, hogy mit tanultam ebből az egészből, s mi az amit másként csinálnék? Megfogott ez a kérdés, mert habár minden kapcsolatból tanulunk valamit, szerzünk sebeket és jó tapasztalatokat, ezeket a dolgokat mégsem mindig tudatosítjuk…..
Anticinderella 2018.01.11 09:56:59
@Büszke_troll: A vita tárgyát nem az igények lejjebb adása képezi, mert, mint feljebb is írtam, szükség van egy reális önértékelésre és az elvárások hozzáigazítására.
Ettől függetlenül azzal azért nem fogok egyetérteni, hogy egy 30 feletti nő örüljön, hogy él, de gyakorlatilag már kezdheti is elásni magát..., ahogy azzal sem értek egyet, hogy minden férfi megragadt volna azon a szinten, hogy a nő csak egy punci, s pénzért bármikor kap másikat.... S még sorolhatnám....
Anticinderella 2018.01.16 16:27:15
@wannabebiker: Pihi van, avagy munka dögivel, s per pillanat nincs semmi extrém agymenésem, amit ki kellene írno magamból, de ez percenként változhat :D
Anticinderella 2018.01.17 08:24:20
@wannabebiker: nem vagyok az a depresszív fajta, az évek során elég jól hozzászoktam ezekhez a dolgokhoz :)
Na igen harmincegy éves vagyok és gyakorlott az online társkeresésben, ha egy próbálkozás zátonyra fut, hosszabb vagy rövidebb időt követően újra belevetem magam a sűrűjébe. Ismerkedem, mert alapvetően sohasem adtam fel a reményt, hogy megtalálom a foltomat, vagy éppen a zsákomat.  Nyomatékosítva a…..
Anticinderella 2018.01.02 22:27:12
@wannabebiker: Én ezt magamnál nem feltétlenül az online világgal állítanám párhuzamba, inkább csak a serdülőkori önértékelési problémákkal, amik habár realizálódtak, s tudatosan már sem önbizalomhiányos nem vagyok és azt sem hiszem, hogy nincs olyan férfi akinek tetszenék, ez afféle berögzült viselkedésforma, amit ugyan tudatosan már elkerül az ember, az alapvető hétköznapi szituációkban mégis ott maradnak...
Anticinderella 2018.01.02 22:46:50
@wannabebiker: Jó éjt! Majd igyekszem, köszönöm, hogy itt jártál :)
Anticinderella 2018.01.11 10:10:12
@Valakiateleprol: Csináljunk nektek valami klassz kis önsegítő csoportot? Tudod csak olyat ahol van mindenféle dühterápia, komplexusos, unatkozó, agyatlan faszkalapoknak, akik normális diskurzusra habár nem alkalmasak, ellenben az előítéletek és sztereotípiák ordibálására igen, kiragadott információk és elképzelések alapján, mert neki az úgy jó. Én igazán szívesen segítek, de attól még mert valaki, valamikor beletaposott a pici szívecskédbe, s attól érzed jobban magad, hogy arc nélkül osztod az igét valami képzeletbeli magaslatról mert te aztán nagyon képben vagy mindennel, na attól még nem oldódnak meg a problémáid.
Tudod, ahogyan a mondás is tartja segíts magadon és az Isten is megsegít!

...Vagy egész nyugodtan mesélj még nekünk ;)
Napok óta van bennem valami tudatalatti belső feszültség, valami véget ért, valami elkezdődött, de valójában nem változott semmi. Talán most jön ki belőlem az elmúlt egy év fáradtsága, s ez a téli meleghullám is összezavarja a testemet, de egyszerűen kidőltem, padlót fogtam. Na nem abban a…..
Van egy exem, nem volt egy hosszú kapcsolat, nem is igazán volt szerencsés, avagy olyasmi, amit már mindenki jól megszokhatott tőlem. Nos ezzel az exemmel a mai napig beszélünk, hogy miért, azt igazán magam sem tudom, ha pontos akarok lenni ő meg aztán pláne nem tudja mit is akar tőlem, na de ez…..
Anticinderella 2018.01.03 11:21:27
@wannabebiker: Amíg egy komment egy kulturált hangvételű véleményt fogalmaz meg, addig én nem gondolom szemetelésnek.

Ugyan nem ment könnyen, de szerencsére sikerült elengednem, kb 3 hónapja egyetlen megkeresésére sem válaszolok, leszámítva a karácsonyi és az újévi köszöntést.

Mit tanultam?

-Talán az egyik az, hogy igen is legyenek elvárásaim, mert amellett, hogy én is fontosnak tartom a saját magunkra, a családra és a barátokra szánt időt, tudom azt is, hogy ha valaki érdekel, akkor éppen ennyire fontos nekem ő is, így okkal várhatom el, ha nem is azt, hogy minden mást háttérbe szorítson (mert azt nyilván nem igénylem senkitől), de azt igen, hogy ne én következzek minden után.

- Azt is megtanultam, hogy akarhatok én bármennyire tiszta lappal játszani és korrekt lenni, ha a másiknak ez alapvetően nem fér össze a természetével, akkor én hiába kapálózom.

-Kommunikáció, időben kimondani mindent és időben rákérdezni... sokszor túl sokat vártam... (a lényegen nem változtatott volna, de sokszor feleslegesen pörögtem olyan sokáig, már jóval korábban is megkaphattam volna a válaszként járó kamu dumát...)

- Könnyebben elengedni azt ami, nekem nem jó... (Sosem lesz könnyű, ha valaki iránt érez az ember, vagy valamit szeretne, de talán könnyebb, az önámítás és a kamu dumákkal való önnyugtatás hülyeség...)

- Ha valakinek én kellek, az nem fog sokadjára is megalázni és más nőkkel flörtölni, ismerkedni a szemem láttára...

- Kutyából nem lesz szalonna... De tényleg.
Tudod te már régen nem érdekelsz, nem fájna ha mással látnálak, s majdhogynem örülnék annak is ha boldognak, ha boldognak tűnne az életed. Tudod nem fájna az sem ha eszedbe sem jutnék soha, van amire kár lenne emlékezni. De ha csak egyet is kívánhatnék, úgy szeretném eltörölni a nyomokat,…..
Anticinderella 2017.12.13 15:12:21
@Szelid sunmalac: Merevségnek csak azt hívom ha nem érdekel a másik, csak kritizálod, a kritikában pedig nem engedsz semmiféle kompromisszumnak... az, hogy nem fogadtam el magamra érvényesnek mindent amit írtál az nem azt jelenti, hogy nem bírnám a kritikát csupán nem gondolok mindent igaznak, amit mondtál, de amit igen azt el is ismertem... Tudálékos pedig azért vagy, mert téged a legkevésbé sem érdekel senkinek a véleménye a témában vagy az amit én írtam, csak gondoltad jól megmondod a tutit az önámító libának... Semmi baj nincs ezzel, csak el kell fogadni, hogy a kritika is egy kétélű fegyver....
Anticinderella 2017.12.13 15:14:08
@erkölcsi hulla: az mindenképpen jó dolog! Képzeld el ha csak ilyen "nárcisztikus" marhaságokkal lenne tele az egész világ! :D
Anticinderella 2017.12.13 15:22:27
@schriftstellerin: Van benne valami, ettől függetlenül én általában csak azt próbálom elképzelni, hogy pont én vagyok az a valaki úgy ahogy vagyok... :)
Kívülről szemlélni a társkeresést, megfigyelni az emberek szokásait, elvárásait, észrevenni a kétségeiket, a korlátaikat, mindig sokkal egyszerűbb, mint részt venni benne. S ha őszinte akarok lenni, már nem igazán tudom, hogy szeretném-e, hogy szeretnék-e újra felkerülni az online "aukciós terekre"…..
OnlineÜvegcipő Önarcképszilánk 2017.11.09 22:33:02
Mennyivel kevesebb kátyúba lépnénk bele ha már a kezdetek kezdetén jobban ismernénk önmagunk, s tisztában lennénk a képességeinkkel s a korlátainkkal, s vajon hol tartanánk most a sok elkövetett hiba nélkül? Talán csak sétálnánk egy úton, ahol minden kátyút kényszeresen kikerülünk, s sohasem…..
Most egy kicsit olyan elmélkedős kedvembe kerültem -elmélkedős, valójában mondhatnám azt is, hogy villámként cikáznak a fejemben a gondolatok-, avagy a gyakori fronthatások vagy a tavasz és a tél naponkénti váltakozása kicsit kizökkentett a mostanában bevett jól van az úgy mentalitásból. Pedig hát…..
Habár a reggeli köd még jócskán rejtegeti előlünk a napsugarakat, de egyre jobban érezni, hogy jön a tavasz, s lassacskán odébbáll ez e téli fáradtság. Ha csak minimálisan is, de kezdem érezni magamon, hogy megkönnyebbül a lelkem, s szépen lassan kivirul. Valami véget ér, s valami elkezdődik, de az…..
Anticinderella 2017.04.27 21:25:10
@Leylandi: Kötekedős :P
Ami azt illeti már megint jó ideje nem írtam egy sort sem ide, na nem azért mert nem lett volna mit írnom, inkább csak azért mert az egész átcsapott volna valami ócska lányos nyafogásba -hogy miért mindig velem történnek ilyesmik, s mi ez a folytonos pech széria, én sosem lehetek jókor, jó helyen?-…..
OnlineÜvegcipő B oldal 2016.12.19 20:42:56
Kedves Naplóm!   Mit is írhatnék még neked? Mit is írhatnék le, amit még sosem meséltem neked. Hiszen látod szaladnak velem az évek, alig egy hét és harminc éves leszek, s hát ez a harmadik x kicsit másként telt, mint sem azt az első vagy a második után képzeltem volna, de eltelt. S hát igen, még…..
OnlineÜvegcipő Gyémánt és vér 2016.11.23 22:33:34
Aztán mesélni kezdett az ég, Felhők siettek a szemem elé, Suttogott a fülemben a szél, A nap édesen, narancssárgán, Lebukni készült a horizont alatt.   S ő egyre csak fújta tovább, Játszott a felhőkkel, játszott a fénnyel, Fodrozta a vizet, s megremegett minden, Minden mi útjába ért,…..
Anticinderella 2016.11.26 10:28:20
@Anticinderella: A többit vagy hülye ha valaki érdemtelenül elhiszi, vagy egyébként is tisztában van bizonyos dolgokkal... de amúgy semmit nem ér, s egyáltalán nincs szükség rá ilyen formában...
Anticinderella 2016.11.26 11:47:01
@Kulics: Nem azt mondom, hogy kuka, na de attól még én semmivel nem leszek jobb ember vagy rosszabb, jólesik az embernek és kb ennyi :)
Anticinderella 2016.11.28 13:48:34
@Leylandi: A többiek bezzeg keményen dolgoznak, pl én :-)
OnlineÜvegcipő Természete nő 2016.11.24 22:56:03
Kezdek rájönni, hogy míg korábban az volt velem az egyik legnagyobb baj, hogy sok szituációban a legkevésbé sem viselkedtem tipikus nőként, az ellenkezője sem egyszerű, s korántsem biztos, hogy jó. Mitől is lesz könnyebb egy kapcsolat, legyen az akármilyen fázisban is? Nem csak a bennünk felgyűlt…..
Mennyivel könnyebb kívülállóként szemlélni a dolgokat, s milyen tisztán és reálisan tudunk gondolkodni ha valaki másról van szó, olyan könnyű odavágni, hogy mennyire naiv vagy, hiszen nem érdekled, ki kéne lépned ebből az egészből, vagy éppen azt mondani, hogy ne légy hülye hiszen oda van érted. Ha…..
Anticinderella 2016.11.19 23:21:14
@Leylandi: Ha tényleg írtál volna már régen tudnád, hogy teljesen más a nevem :P
Na igen vannak undok kórházak :)
Anticinderella 2016.11.20 00:19:16
@Leylandi: Ugyan már, bár szerintem a Liliána neked sokkalta találóbb, illik az egyéniségedhez :)
Anticinderella 2016.11.23 22:39:12
@Leylandi: Elfelejtettem ;)
Jajj van még elég beteges pasas, előbb utóbb csak akad egy másik :D
OnlineÜvegcipő Hófehér 2016.11.22 22:49:07
Szürke volt az ég alja, Szürke volt minden fény, Szürkék voltak az emberek, Csak te voltál hófehér.   Ködbe veszett már a város, Homályos már, sok-sok év, Elmosódtak már az arcok, Csak te vagy még hófehér.   Karcosak már a régi képek, Porral lepték, vaskos évek, S hiába már felnőtt…..
Anticinderella 2016.11.23 10:17:51
@Leylandi: jaj, hogy így... köszi :-)
Anticinderella 2016.11.23 13:51:24
@Leylandi: kicsit unatkoztam... a maci nekem is hiányzik, álmos vagyok, haza akarok menni... :(
Anticinderella 2016.11.23 22:34:23
@Leylandi: Hehe biztosan örültek volna nekem :D Fogd rá a nyuszira :)
...ÉS ez valóban egy tökéletes bűntény, mit tehet ilyenkor az ember, bezárja magát és hosszú időre átadja magát a fájdalomnak, esetleg megpróbál tovább lépni és mindenféle lehetséges eszközt bevetni a cél érdekében, bármit ami egy kicsit is segít, magam sem tudom mi a jó…..
Anticinderella 2016.11.16 12:29:07
@Leylandi: Nekem sokkal jobb lenne ha közben mondanád el, hogy hogyan ronthatom el... és akkor nem rontanám el... S írnék rólad egy randiguru posztot :D
Anticinderella 2016.11.16 13:03:49
@Leylandi: Fogalmam sincs én a google képkeresőben találtam :D
Mi a rossz abban ha egy plüss macival alszom? Ha éppen mással nem tudok?
Amúgy meg eszemben sincs máshoz hasonlítani, igyekszem megismerni...
Ellenben a túlbonyolítás benne van, érdeklem még vagy nem, vajon már mostanában miért nem jelentkezik annyit, van neki más és társai... De igyekszem ez kikapcsolni és kommunikálni...
Anticinderella 2016.11.16 13:34:09
@Leylandi: Nekem csak kellet valami illusztráció a bloghoz, na meg magamon ilyet úgy sem látok :D
OnlineÜvegcipő Súlyok nélkül 2016.11.12 10:59:43
Sok mindent elfelejtünk az évek során, magunkból, magunkról, s mindenről, amit egykor tudtunk, amit valamikor annyira jól éreztünk. Ugyanakkor rengeteg dolog van, amit már nem tudunk elfelejteni, s akarva, akaratlanul is magunkkal cipeljük azt...   Egy hideg állomáson vártam a minap, S sehol nem…..
Anticinderella 2016.11.15 10:41:19
@Leylandi: Mire gondoltál ha nem a sütire? :)
Anticinderella 2016.11.15 13:47:09
@Leylandi: Na most már aztán... :D
Anticinderella 2016.11.15 14:19:24
@Leylandi: Rémes randikkal összeboronálni az embert nem éppen izgató... bár ugye kinek mi az, de az ilyesmi belőlem egészen más reflexeket vált ki... Bár erről most az jutott eszembe, amit egyszer Churchill mondott, hogy ha Hitler megtámadná a poklot az ördög egyből szimpatikusabbnak tűnne az alsóház szemében... vagy valami ilyesmi :D
Nem szégyenlem én a botlásaimat, na jó van, amit azért igen, de ott is csak a hülye naivitásom és a fene vigye el szívem kavart be :D
  Ami azt illeti, az elmúlt hetekben kicsit háttérbe szorítottam az online ismerkedést, legalábbis az új ismeretségek kialakítását, na de ugye az ember lánya akarva, akaratlanul is belefut dolgokba, ha csak nem törli magát ezekről a fórumokról. Szóval unalmas perceimben úgy alakul, hogy néha…..
Anticinderella 2016.10.20 14:02:31
@Kulics: Na már tuti, hogy nem vagyok egyedül ezzel az elgondolásommal :)
Anticinderella 2016.10.22 00:06:33
@Circus: Nos elég egyértelmű, hogy ez a leányka csak ingyen fuvart és a többi akart... jól tetted, hogy nem mentél...
Bennem ez a dolog valahogy furán alakult ki... Elég sokáig nem ismerkedtem férfiakkal, akik körülöttem voltak, javarészt barátok, s hamar hozzászoktattam őket, hogy attól még mert barátok vagyunk ez nem az a szitu, szóval oda-vissza ment az egész, mikor ki fizet dolog...
Mikor elkezdtem randizni... alapvetően fura érzés volt bennem, s nem nagyon fogadtam el, hogy egy férfi fizessen akármit is, aztán valahogy elkezdtem elfogadni a dolgot...
Ennek ellenére az ilyen netes randiknál szokás volt nálam, hogy ha én választottam a helyet, akkor az első italt én fizetem.... Volt, aki, hagyta, volt aki kikérte magának, s volt olyan is, aki a másodikra is a vendégemnek érezte magát... :D
Így a tapasztalatok alapján kialakult bennem, hogy azért a normális férfi az első randin az első italnál nem hagyja, hogy a nő fizessen, bár ez már csak jóval később fogalmazódott meg bennem...
Vacsora az első randin, én valahogy nem vagyok a híve ennek az először találkozunk együnk együtt dolognak, már csak azért sem mert szituációtól függetlenül kicsit mindig zavarban vagyok, amit a beszéddel sikerül kompenzálni... na az meg evés közben ugye... Ettől függetlenül volt azért jó pár olyan első randim, ahol a férfi ragaszkodott a vacsora programhoz... de ezekben a szitukban soha nem merült fel a kérdés, hogy ki fizesse a számlát... én meg rendes kislányként nyilván nem ellenkeztem...
Volt olyan lány ismerősöm, aki egyszer felháborodva mesélte, hogy egy srác elhívta egy randira, amolyan üljenek be valahova és beszélgessenek, a csaj meg gondolta miért ne...
A sztori az, hogy a csajszi valami koktélt akart inni a srác meg jelezte neki, hogy igyon inkább egy ásványvizet... A csaj meg teljesen fel volt háborodva a dolgon, de persze pénztárcát azt nem vitt magával... Persze én jót nevettem a történeten, de valójában a lányon, hiszen ez egy kicsit nevetséges szitu, hogy elmegyek valakivel vacsizni/meginni valamit, s a legdrágább ételt/italt választom az étlapról/itallapról, a másik meg, hogy ha nem tudom kifizetni legalább a saját fogyasztásomat akkor el sem megyek... vagy legalábbis bennem soha nem fordult volna meg, hogy pénztárca nélkül menjek egy randira...
Ettől függetlenül így utólag belegondolva, van természetesen ennek egy olyan oldala is, hogy ha férfiként elhívok egy lányt valahova, s nem tudom kifizetni a számlát, vagy nem akarom, akkor ne egy italra hívja meg... hanem hívja el sétálni vagy bármi... szóval azért erről az oldalról is necces a dolog...
Szóval bennem valahogy a tapasztalatok alapján alakult ki, hogy azért egy első randin valahogy az a normális ha a férfi fizet, s javarészt ki is kérik maguknak ha előkapod a pénztárcádat, hogy majd te... S én úgy gondolom, hogy ez a normális hozzáállás... avagy számomra ez egy szimpatikus gesztus...
Anticinderella 2016.10.25 12:22:40
@Leylandi: Na igen, alapvetően ez is egy nézőpont, s persze ha mindenki így gondolkodna itthon az nagyon is jó lenne, de sajnos nem így van... az, a típus aki még az első randiból is hasznot akar húzni, az nem csak nőben létezik, nagyon sok ilyen férfi is létezik... (Normális, na igen, mikor és hol), Nem tudom más országokban, kultúrákban, hogy viselkednek a férfiak és a nők ilyen helyzetekben, valószínűleg vannak helyek, ahol sokkal jobban csinálják ezt az egészet. Ne érts félre, nekem aztán tényleg semmi bajom az egyenjogúság kérdésével, és a többi... Egyszerűen csak úgy gondolom, hogy ez valamilyen szinten szocializációs kérdés is, alapvetően, nem egy olyan társadalomban élünk, ahol a férfiak és a nők úgy nevelkedtek volna, ahogyan a skandinávok... S félreértés ne essék igencsak jó dolog lenne, ha mindannyian így gondolkodnánk...
A nyomasztó tény, hogy ez itt nálunk javarészt korántsem bármiféle felfogásból, önérzet megőrzési taktikából vagy egyenjogúsági kérdésből ered...
Itt igen is sok az olyan nő, aki, ahogyan azt mondtad le akarja húzni a pasit, s sok az olyan olcsójános, aki ugyan ismerkedni szeretne és a többi, de lehetőleg úgy, hogy egy fillérjébe ne kerüljön, s akármennyire is szimpatikus az általad említett példa, javarészt úgy szocializálódtunk, hogy apukánk meg anyukánk azt kérdezte a fiúktól, hogy na meghívtad fagyizni azt a kislányt, a lányoktól meg azt hogy elvitt fagyizni az a fiú, vagy tudom is én...
Szóval az, hogy mi a norma azt ugyebár a társadalmunk alakítja, s, hogy miből csinálunk hagyományt az szintén rajtunk múlik... Az elképzelés tehát hibátlan, de a megfelelő kivitelezéshez már egy újabb generáció kell... gondolom én...
Habár már több mint három és fél éve koptatom ezeket e virtuális fehér lapokat, s többnyire kendőzetlenül leírom az érzéseimet, a velem történteket vagy a kiakasztó furcsaságokat, mindvégig igyekeztem ezt úgy tenni, hogy ne bántsak meg másokat. Igen előfordult, hogy számomra meghökkentő történetek…..
Anticinderella 2016.10.11 18:32:09
@Circus: Nos igen némi pezsgés részemről is akadt, mert ugyebár az ember vagyis én, igyekszem korrekt lenni, még ha anno régen nem is a legmegfelelőbb módját választottam a dolognak... átlátszó volt elismerem, ezt leszámítva sem szavakkal, sem egyébbel nem bántottam az illetőt... S habár ez a sokkoló találkozás igencsak megrázott, és tipikusan egy rémes randi sztori volt, az illetőre való tekintettel egészen eddig nem írtam le, ügyelve arra, hogy ne bántsam meg az illetőt... mert ugyebár ki vagyok én, hogy ezt tegyem... Ennek ellenére nem egy embernek meséltem a történetet, akik rám is írtak most, hogy jé erre a sztoridra emlékszem...
Szóval jah, szó se róla, nem vagyok szent... De ebben az esetben is, ahogy többnyire, igyekeztem tapintatos maradni...

Szóval mit is mondhatnék nem, igencsak nem éreztem úgy a dolgot, hogy na én most ezt megérdemeltem... mert egy hülye, gonosz liba voltam...
S félreértés ne essék lehet, hogy nem volt jó ötlet, nem kellett volna ilyen erősen reagálni, de nem bánom... mert ez a poszt már megérdemli azt, a kommentet, amit még annak születése előtt kaptam...
S habár a pokolhoz vezető út is jó szándékkal van kikövezve, de ha én egy átlátszó ámde végig, (utólagos megkereséseikig) udvarias lerázás miatt megérdemlem, hogy na most jól megpróbálok beléd rúgni egyet, hátha érdekel... Akkor ím a válasz, adtam rá okot is... ;)

Hogy mit kaptam és mit nem azt vállalom, hiszen írom ezt a blogot, s ha bárkinek ez alapján van véleménye, nyugodtan... szerencsére el tudom dönteni, hogy mi az, amin érdemes elgondolkodni, mi az, amin nem...

Még valami, lehet, hogy te vélsz némi hasonlóságot felfedezni, a saját történeteiddel, már csak az írásod alapján is kétlem. Szóval nem hiszem, hogy magadhoz kéne hasonlítanod az illetőt...

S még valami, utólag illetve külső szemlélőként mindig okosabb az ember, még én is...
A tények meg magukért beszélnek... az igazság meg odaát van :D
Anticinderella 2016.10.11 19:02:05
@Leylandi: Igazad van, utólag visszagondolva jobb lett volna ezt az egészet személytelenül csinálni, de anno mikor elkezdtem csak ezer éves történteket írtam le, olyanokról, akik a nevemre sem emlékeznek, s jobbára én sem az övékre, csak egy-egy általam viccesnek gondolt esetre, hogy ilyen is volt....

S igen, ha ezt az egészet személytelenül csinálom, s nem kötöm éppen az aktuális randi partner orrára (persze nem mindig teszem), hogy én firkálok egy ilyen blogot, akkor a fent leírt történetet is leírhattam volna, akkor amikor történt, anélkül, hogy bárkit is megbántanék vele, de mégsem adva esélyt, a fentiekre... vagy bármiféle trollkodásra...
(Kicsit tényleg furcsa belegondolni, hogy akadnak, akik jókat röhögtek a markukban, egy-egy szomorú, magam alatt vagyok hiszt-posztot olvasva) De jól van ez így... ha valakinek a másik szomorúsága, vagy annak bántása okoz örömet, annak, csak azt kívánom, hogy sose legyen neki ennél nagyobb...

Szóval, ez az egész megfontolandó, s lehet idővel újra kezdem máshol, máshogyan, de még inkább arc nélkül..., egyelőre azonban marad így... s majd kiderül mit hoz a jövő...

"A provokációkra folyton beugrik, és ennek eredményeként nagyon jól - és maradandóan - megmutatta IGAZI énjét, dehát ezt is akartuk:-)"

Na igen, ez most szerencsésen így alakult, ennek ellenére nem kellett volna belemennem ebbe a játszmába... de persze megint megtenném... Mert az a hülye igazságérzetem sosem hagy a seggemen nyugodni... alapvetően semmi nem tud annyira irritálni, mint ha valamit nem tartok igazságosnak... s ezt az egészet nem tartottam annak, magammal szemben még akkor sem ha elismerem a hibáimat...
Mindezek ellenére még is hiába írtam volna bármit... (Egy ember mindig saját magát jellemzi a legjobban...) ezt én is megtettem itt már nem egyszer...
De habár most gonosz vagyok, de jó volt, hogy így alakult...

S tökéletesen igazad van abban, amit leírtál, a férfiakról, s hogy mire figyeljen az ember... Na nekem ez egy hosszú evolúciós folyamat volt... a pasitól akit eltartottam... az olyan lúzereken át, mint poszt alanyom a normális pasikig... s a megfelelő önbecsülésig...

S habár nem bánom, hogy javarészt az a fajta vagyok, aki mosolyog egy jót az őt ért atrocitásokon és tovább áll, ennek ellenére rájöttem, hogy néha jól esik kiengedni a gőzt... akár így is...

Jut eszembe, elég sokat motoszkál mostanában a fejemben, amit a barátnődről és az ő képzeletbeli tökéletes pasijáról írtál... s rémes belegondolni, hogy mennyire igaz... s mennyire is kell ezzel vigyázni...
Na igen tőlem már-már megszokottá vált, hogy mindenfélét kipróbálok ami online, ami ismerkedés s hát mit van mit tenni, hiába lenne valamiből elég ha az élet nem úgy akarja, hát megyek tovább. Emlékszem, amikor ez az egész online ismerkedés még csak bontogatta a szárnyait, legalábbis ehhez a mai…..
Anticinderella 2016.09.14 22:30:24
@Circus: Sajnos ezekkel javarészt tisztában vagyok, s nem vagyunk jól összerakva az egyszer biztos... Egy szóval sem szeretném azt mondani, hogy nem nehéz nektek férfiaknak, hogy a fenébe ne lenne az, akármilyen hülye tapasztalataim vannak én sem szeretnék nőkkel ismerkedni, még magammal sem biztos, pedig én egész jó arc vagyok... :D
De ez a szelektálás rész sem fenékig tejföl, mert ugyebár csak abból válogathatsz, ami van... ehhm és hát nem egyszerű... mert vannak időszakok amikor aztán hosszú ideig nem kapsz egyetlen normális üzenetet sem... s mit kell tenni ha szeretnél? Nos valahogy fel kell hívni magadra a figyelmet... ez tény, s általában a kutyát nem érdekli mi van a fejedben, elég egy jó profilkép... s jönnek az új üzenetek, aztán csak reménykedhetsz, hogy rád bukkan valami normálisabb arc is, s nem csak egy strigulának akarnak, nem elmebetegek, pszichésen sérültek, agyhalottak, s igénytelenek, meg hatvan évesek írnak...

Ez az önámítás rész, ami nálunk csajoknál fokozottan jelen van, a majd pont miattam fog megváltozni, tuti csak engem akar, s tuti csak iszonyat sok dolga van... A fenéket, de ez szerintem nálunk nőknél csak valami genetikai rendellenesség, s néhányan fejlődőképesek vagyunk... avagy egyre kevesebb ideig ámítjuk önmagunkat...

Elvárások... na igen azok nem csak nekünk vannak ám... s szerintem ezzel ti is tisztában vagytok..., s t is épp úgy mindent akartok egyszerre, s hogy végül miben köttök kompromisszumot, ez személyiség kérdése... mert ugye tökéletes nő az nincs, ahogy pasi sem.

Pénz kérdés... röhejes mekkora feneket tudnak neki keríteni néhányan... és nyilván ez miattunk nők miatt van, sokszor el sem akarom hinni a történeteket, avagy amit látok, hogy a pénz mennyire motiválja a nőket... gyakorlatilag teljesen mindegy, milyen ronda vagy idióta férfiról van szó, ha pénze van ragadnak rá...
A másik rész, hogy nem egy olyan tapasztalatom van, amikor is a kedves férfi folyamatosan azon vinnyog, hogy hát őt mindenki csak a pénzéért akarja, de azért a tinderen vagy a társkeresőn a luxusautójával pózol... s hasonlók... s a kapcsolatban is az anyagiakra épít... mert sokkal egyszerűbb egy olyan nővel, aki megelégszik azzal, hogy vett neki egy szép cipőt, meg elviszi ide-oda... mintha mást is le kéne tenni az asztalra... Szóval te, akit nem a pasi pénze motivál le vagy ejtve...
Szóval ha őszinte akarok lenni irigylem ezeket a nőket, akiknek ez a lényeg... mert én biztos, hogy tök hülye vagyok... S akármennyit sírnak a pasik mégis mindig ezek mellett a nők mellett kötnek ki... Én meg malmozhatok tovább... :D

Egyébként ilyen szempontból a tinder tényleg jó találmány, mert habár én még annyira nem keseredtem el, hogy én írogassak férfiaknak, de ez korrekt, ha jelzem, hogy tetszik, s ez kölcsönös, akkor már tényleg adott a dolog...
Attól függetlenül, hogy én nem vagyok az a fajta nő, aki ráír férfiakra, nagyon sok ilyen van, s persze, ahogy mesélik hasonló a helyzet velük mint azokkal a férfiakkal, akik minden szívbaj nélkül írogatnak... próbálkoznak, kezdeményeznek...
Anticinderella 2016.09.21 05:12:14
@Circus: Sokkal többet lehet megtudni, mert ugye a marketing, csak marketing, hiába mondom, hogy jó fej, aranyos, vicces blabla... látva a képet vagy hiszel nekem vagy nem.... Egyenesen a szemedbe nézve- na most igazán erős a monitor fénye, magam sem tudom, hogy miért írom, talán mert jólesik kiírni magamból az agyament gondolatokat, a csalódásokat, s így még valamelyest épelméjű tudok maradni, avagy végső soron... megtanított nevetni a dolgokon és továbblépni...
Ha jól rémlik a mese azért ennek a csóknak volt némi előzménye... Ahogy már írtam én sosem leszek az a kezdeményezős típus, de szerencsére vannak azért bőven, akik ezt megteszik helyettem is... Én meg várom tovább a sült galambot... s legfeljebb igyekszem úgy feldobni a labdát, hogy valaki visszaüsse :)
Anticinderella 2016.09.21 17:24:03
@csevely: Remélem egyszer én is megtalálom azt a békát, aki a hercegem lesz :) Köszönöm :)
Kezdem egy kicsit úgy érezni, hogy minden egyéb defekt mellett, a manapság társat keresők, egyedülállók sokasága, egy alapvetően melankolikus, önsajnáló, a saját szemében a gerendát sem észrevevő, de másokra vagy a másik nemre ujjal mutogató generáció, s minden tiszteletem a kivételé. Egyszerűen…..
Anticinderella 2016.09.21 13:35:27
@scuynat: Áhamm szerintem ez is jellemző manapság, mindenáron gyereket akarok szedjünk össze valami suttyót.... mert nekem gyerek kell most!!! :D Hát nekem nem kell, és nem azért mert a Brad Pitt-re várok, de ha nem jön az a bizonyos akkor inkább majd macskákat vagy még inkább kutyákat nevelgetek, mintsem negyven valahány évesen tologassam a babakocsit valami barom után, vagy egy jó kis hoppon maradás után egyedül babázgassak és próbáljak meg elkeseredetten valami társat keresni, aki talán szóba áll velem...
Anticinderella 2016.09.21 13:37:59
@Cifu78: Talán nem a legérthetőbben, de pont erről beszéltem, avagy erről is egy "elcseszett" társadalom, amiben a férfiak és nők nem találják fel magukat, inkább sírnak picsognak... és a többi...
Anticinderella 2016.09.21 15:09:33
@hozd el azt a napot: Tényleg eszméletlen buta lehetek, de valaki magyarázza már el nekem mint hülye libának, hogy hol van ott az átvitt értelem? De tényleg? Igazi nők azok, akik akkor is nők maradnak, amikor, ahogyan te fogalmaztál már kimentek a divatból, s akkor is lesz őket miért szeretni.
Szerény véleményem szerint pedig az sem egy agytröszt, aki csak hozzád hasonló módon tud egy véleményt lereagálni... még akkor is ha az nem üti meg az ő saját magasnak tartott szintjét...