Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Üzenőfüzet

252 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerős arc vigyorgott rám, amikor az Auchan kasszájánál kezembe nyomták az elköltött négyezer forintok után járó matricás csomagot. A bevásárlóközpont Arnold nevű kabalája teljesen úgy néz ki, mintha kedvenc külügyminiszterünkről, Szijjártó Péterről mintázták…..
Üzenőfüzet Margit híd 2015.03.25 09:10:00
Azt hiszem, tudom mi történt a Margit hídon...Sir Austin Powers próbált meg ismét megfordulni: ..
Orbán besúgó múltja nem először kerül szóba.  Most azonban nem az ellenzék emberei, MSZP-s, LMP-s politikai ellenfelek hozakodtak elő ilyen állításokkal. Maga Simicska Lajos sem biztos abban, hogy Orbán nem írta alá a beszervezési nyilatkozatot. Íme 5 tény, ami miatt hihetünk…..
Putyin látogatásának egyik napirendi pontja az lesz, hogy beugrik a Fiumei úti sírkertben található Ellenforradalmi emlékműhöz. Nekünk ugyanis még ilyenünk is van. Annak ellenére, hogy a rendszerváltás óta nem beszélünk ellenforradalomról. Ha pedig nem lett volna az a fránya…..
Üzenőfüzet Esik szét a Fidesz 2015.02.09 21:04:38
A Fidesz elkezdett belülről rohadni és szétesni. Ha voltak is eddig belső konfliktusok, az legalább nem előttünk zajlott. 2014. decemberétől azonban elkezdték kihordani a szennyest a kirakatba. Íme 3 előjele annak, hogy a Fidesz el fogja veszíteni 2018-at: Ha mondanom kellett…..
Üzenőfüzet Ki a geci? 2015.02.07 18:55:13
‘Orbán egy geci’ - nyilatkozta Simicska. És persze ki vagyok én, hogy mindezt megkérdőjelezzem… :) Mindazonáltal több szereplője is van ennek a történetnek, akit ezzel a jelzővel lehetne illetni. Eleve viccesnek tartom, hogy Simicskának is csak akkor jut eszébe…..
Nincs arra valamilyen jogszabály az EU-ban, hogy le kell váltani azokat a vezetőket, akik megőrültek? Matolcsy úgy veszi az luxus ingatlanokat az MNB pénzén, mint az édességboltba beszabadult hülyegyerek a cukrot. Ez nagyjából annyira nem vág a Nemzeti Bank profiljába, mintha a NAV…..
Két napja azon tanakodik az internet népe, hogy Kocsis Máté vajon be volt e szívva, mikor kitalálta, hogy drogtesztre kötelezné a fiatalokkal, újságírókkal és politikusokkal. A fiatalok, újságírók és politikusok pedig reagáltak, szokás szerint mémekkel: Sokan…..
Mikor napvilágra került az internetadó terve, az internet népe szinte azonnal elárasztotta a világhálót a maga sajátos kritikai megfogalmazásaival. Válogatás a legjobb internetadó meme-ekből: A felháborodás a facebookon kezdett el terjedni: ...majd meme-k formájában a…..
forrás: 188 óra facebook ..
Hiába kértek segítséget a BKK elsősegélynyújtó helyiségénél az utasok, a bent tartózkodó férfi nem nyitott ajtót, csak állt és végignézte, ahogy mások mentőt hívnak a ki tudja mióta eszméletlenül fekvő lányhoz. Metróval akartak hazamenni ismerőseim. Lyukasztottak a…..
A Freak Show, vagyis Rémségek Cirkusza az Amerikai Horror Sztori sorozat legjobb évadának ígérkezik. De kik ihlették az idei széria szereplőit? Kétfejű nő, homárkezű fiú, szakállas hölgy.... Képpárok formájában mutatjuk meg, hogy cirkuszban fellépő “szörnyszülöttek” a…..
Mikor pár hónapja bejelentette a kormány, hogy új alkoholstratégia készül, mi Nemzeti Italboltokra tippeltünk, és naivan arra, hogy valamilyen módon korlátozni fogják az alkoholvásárlási lehetőségeinket. Erre a stratégiára azonban tényleg nem számítottunk... Az alkoholizmus…..
forrás: Index ..
Egyenlőre senki sem mer biztosat mondani a maláj gép lelövésének körülményeivel kapcsolatban, a vadabbnál vadabb teóriák azonban már szárnyra kaptak. Ön szerint mi áll a repülőszerencsétlenség hátterében? Szavazzon! orosz fegyveres: A tévében azt mondják, talán…..
Üzenőfüzet Felhasználva 2014.07.16 09:57:09
forrás: Valóság amit tudnod kell ..
Ideje szabit kivenni és nyaralni, gondoltam elkezdem böngészni a kedvezményes utazásokat. Így bukkantam a Sta Travel ajánlatára: Repülőjegy diákoknak Buenos Airesbe 35 200 forinttól. Valami itt nem stimmel... Rögtön továbbkattintottam, hogy elolvassam a részleteket. Próbáltam…..
Tisztelt Állampolgár! A rezsidíj csökkentése nélkül Önt ebben az elszámolási időszakban a következő fizetési kötelezettség terhelte volna: 0.Ft A rezsidíj csökkentésének eredményeképpen az Ön megtakarítása ebben…..
A korrupció szimbólumává vált nokiás doboz újra kinyílt. Azonban nem pénzt találtak benne, hanem 26 ellentmondást. A nyomozóhatóságoknak sem tűnt fel, ami egy joghallgatónak igen: Balogh Zsolt - a nokiás doboz szülőatyja - különböző vallomásaiban összesen 26-szor mondott…..
Több ezren tüntettek vasárnap a "Ki az a Lázár János?" tüntetésen. Mi összeszedtük, ki is az a Lázár János. Orbán Viktor lehetséges utódának lényegre törő, egyben botrányos önéletrajza következik a hajtás után: 2008 - Aki szegény, az annyit is…..
A Fidesz nem az RTL-t célzó reklámadó-támadással kezdte a háborút a média ellen. Orbánék már 2010-ben megtették a lépéseket azért, hogy korlátlan ellenőrzést szerezzenek a teljes média fölött. 2010-es hatalomra kerülésekor a Fidesz-kormány szinte első…..
Utáljunk álláskeresést, álláshirdetéseket, és utáljuk az állásinterjúkat is. A legrosszabb az egészben a kiszolgáltatottság, hiszen legtöbben szívesen vállalnánk munkát, mégis szinte kuncsorognunk kell azért, hogy dolgozhassunk. Az interjún fölényeskedve tesztelgetnek,…..
Az álláskeresés már önmagában is frusztráló, hiszen vagy azért akarunk elhelyezkedni, mert jelenlegi munkahelyünk valamiért nem megfelelő, vagy azért, mert eleve nincs munkahelyünk, és így minden munka nélkül töltött idő bevételkiesést, hosszútávon pedig anyagi gondokat…..
Ha körbekérdezünk ismerőseink között, kiderül, hogy szinte minden barátunknak van kellemetlen tapasztalata lusta, lassú, vagy feladatukat egyszerűen nem ellátó rendőrökkel. Vajon honnan kapnak hálálkodó leveleket? Elveszítette az Index ellen indított pert a Készenléti…..
forrás: index ..