Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Szerk

12 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisanyám, ez már depresszió Aznap valahogy nem ment le a torkomon a levegő. Egyike volt azoknak a valószínűtlen estéknek, amikor hiába küzdöttem, akartam, megakad. Megakadt valamiben, amit nem tudtam letolni. Csak toltam, húztam, és mégsem. Lehet, hogy szembe kéne néznem vele? Felöklendezni, hogy…..
nem tanmese Huszonnyolc hét 2017.11.29 15:01:13
Huszonnyolc hét Pontosan emlékszem, két héttel a születésnapom után volt, akkor még magabiztosan sétáltam be a rutinnak vélt vizsgálatra. 28. hét. Ennyi időt kapott a kisfiú. Úgy tűnt, hogy az élet nem megy el büntetés nélkül egyéb más bűnök mellett sem,  miért maradnék én ki...
DOKU PORT A hetedik 2017.01.31 15:03:59
 a hetedik Pont tíz éve volt, hogy a lány, akkor még csinosan, reményekkel és telis-tele nőiséggel lépett le a költöztető autóról. Ő volt Shoshana. Aki, bár szerencsétlen, kövér és kissé csámpás is, és aligha figyeli a körülötte lévőket. Persze úgy az igazságos, ha elmondjuk, hogy nem volt mindig…..
DOKU PORT csontsovány prevenció 2016.10.26 23:27:35
 csontsovány prevenció   Október vége van, emlékszem akkoriban sokat kérdeztem, mert eléggé lefogyott, hogy egy újabb sport roham, vagy csak szimplán koplal, és mint mindig a férje piszkálja, hogy nem elég csinos.  Egészen elmaradtak a beszélgetéseink, mintha kihúzta volna magát minden alkalommal.…..
                                                      hogy nem tudja egy férfi megnevelni a feleségét?  A lány egész életében végestelen-végig arról álmodozott, hogy majd egyszer, egy nyugodt nyári napon, amikor senkit semmilyen vágy nem hevít, de azért szenvedélyes lesz és mindenki megfelelően…..
A Szerk 2016.08.18 07:27:42
@Ambiorix:
Amennyiben egy nő is lehet faszkalap??
A Szerk 2016.08.18 08:20:56
@sure_shot: Na igen, ez mind gyönyörű lenne, ha én leszbikus lennék::)
A Szerk 2016.08.17 21:53:11
@furious ewok: Ezért írtam.:(
DOKU PORT nem szégyelled magad? 2016.08.10 10:25:37
nem szégyelled magad? Keresem egy ideje azt a közös pontot, amikor egy férfi és egy nő képes együtt gondolkodni. Nem csak úgy, a pillanatnyi boldogság hevétől nem látva a másik hibáit, amivel persze együtt lehetne élni, hanem hosszú távon.  Meglátni azt a valamit a másikban, amitől minden nap…..
DOKU PORT Utazás Parkinzóniában 2015.06.03 10:45:01
  Szerzők: Keresztes Kata              Tóth Gábor Ákos Utazás Parkinzóniában  A világ szavakból van összerakva, vannak erős szavak és gyengék, szépek és gusztustalanok. Írta Németh Gábor az egyik könyvében. Persze egészen más kontextusban. De van úgy, hogy elfogynak vagy inkább nem hallatszanak…..
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
  Embermese: nőkről, akiknek nem maradt semmijük Ki tudja elképzelni, hogy nincs semmije? Na, nem úgy, mintha ott állna az Appelplatzon. Hanem csak úgy, a maga egyszerűségében, megalázottságában, elvesztve miden hitét, emberi, női minőségét, testét, az arcát, és minden belső meggyőződését. Minden…..
DOKU PORT Egy permanens döntés 2015.02.10 21:53:16
   Egy permanens döntés Az örökbeadással kapcsolatban óhatatlanul a szívtelen anyuka, szegény, lepasszolt kisgyerek kontextusa jut először eszünkbe. Ennek a dolognak a társadalmi megítélése, még a mai napig nem elfogadott. Mivel, ha egy anya lemond, (eldobja) gyermekét, az valószínűleg csak egy…..
DOKU PORT Egy nő bántalmazása 2015.02.02 13:55:17
  Egy nő bántalmazása Kettős érzés van bennem a dologgal kapcsolatban.  Egyrészt, mert talán elmehetnék a dolog mellett, becsukva a szemem, magamnak megmagyarázva, hogy ugyan nem is ismerem, és nem is tudok azonosulni vele, és mondhatnám, hogy magánügy. Másrészt, mert ki tudja mivel hívta ki a…..
A Szerk 2015.02.02 17:29:40
@Wrex: egy pofont, ha ennyire egyszerűen nézünk, akkor nem lehet súlyos testi sértésnek nevezni. A szövegértelmezésképtelen pószter, csak annyit mond, hogy a szövegértelmezésképtelen kommentelő nem érti, bár ezek szerint elolvasta a posztot, hogy az elvel van problémám, és az zavar, hogy egy férfi így intézi el a konfliktust. Így érted???
A Szerk 2015.02.02 18:30:38
@Wrex: az elvvel van problémám, és ez nem a súlyos testi sértésre vonatkozott, hogy így intézi valaki a konfloktust, ja és ha egy nő így intézi az is gáz, de az a pasi inkább balfék, ha elviseli..

ÉS WREX sarkítod, és miért vagy ennyire dühös? nem érted vagy inkább nem akarod érteni a problémát. Vagy az előítéleteid miatt nem látod?
A Szerk 2015.02.02 18:34:12
@Bambano: az utolsó mondatot nem értem, mivel sugaltam ?de bezzeg az "én gyerekem megveréséért vendetta. márpedig te ezt sugalltad, ami ugyanolyan helytelen, mint nőt verni."
DOKU PORT Holtomiglan, holtodiglan? 2015.01.09 11:06:08
  Holtomiglan, holtodiglan? Kereshetünk hibát a mások által kreált elvárásokban, vagy  a saját magunk által felállított teljesíthetetlen célokban.  Ha nincs pasid vénlány maradsz, ha lesz pasid, miért nem mész hozzá? Ha már hozzámentél, miért nincs még gyereketek, és ha már van egy, mikor lesz a…..
    Így is felhívhatod a figyelmet a mellrák megelőzésének fontosságára   Lustaság,  félelem, vagy az idő hiánya? Társadalmi és pszichológiai elvárások okozta probléma, mely hatására, mi nők sokkal fontosabbnak tartjuk szépségük megtartását és ennek érdekében az életüket is kockára tesszük és…..