Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JaneK_

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zaklatási botrányba keveredett, nyugdíjazott színházi főrendező, Kerényi Miklós Gábor lett volna Hajdú Péter vendége az Esti Frizbi következő adásában, de a Blikk információi szerint Kerényi egy nappal a felvétel előtt kitáncolt a dologból és lemondta a fellépést...
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Engerland Muszájgyőzelemre fel! 2014.06.19 13:10:40
A helyzet nagyon egyszerű: ma meg kell verni Uruguay-t, ahhoz hogy maradjon esély a továbbjutásra. Ha az első meccsen az olaszok olyan csúnyán megalázták volna az angol válogatottat, mint tették azt a németek a 2010-es vébén, akkor most még egyszerűbb lenne a helyzet. Hodgson ez…..
Villámkomment: ez így, ebben a formában kábé oké. Ha Wilshere nem teljesen egészséges (és valószínűleg nem az), akkor okosabb lett volna Carricket nevezni helyette, illetve Ashley Cole is megérdemelt volna még egy utolsó kirándulást, de összességében nem lehet panaszunk. Itt a…..
Orbán beiktatási beszéde a legjobb volt, amit valaha mondott. Az első öt perc után kezdtem odafigyelni, a tizedik percben megragadott, és végig megtartott. A miniszterelnök gondolatmenete eddig ismeretlen kifejezésekre és összefüggésekre támaszkodott, amelyek a 2000 körüli Orbán…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
JaneK_ 2014.02.25 11:41:32
@elég.volt: őszintén remélem, hogy nem izgattad fel magad túlságosan, a világért sem szeretném, hogy az egészséged rámenjen a nagymagyarkodásra
A politikai aréna is éppen olyan piac, mint bármelyik másik: a választók fogyasztók, akiknek meghatározott igényeik vannak, ezeket pedig kínálati oldalról a pártok, és azok programjai próbálják kielégíteni. A választások és a kampányok alakulását leginkább az befolyásolja,…..
Véreresek lettek szemeink, de bepótoltuk elmaradásunk, összesítettük a hatodik és a hetedik forduló eredményét is! Mindeközben válogatottunk leégett majd tüzet oltott, bajnokságunk csapatai meg hozták a szokásos magas színvonalat párszáz néző előtt. Lehet, hogy…..
A vendégsarok újabb meghívottal bővült, nagy örömünkre EstiKornél, a Grande Lazio népsport blog egyik írója is elfogadta a felkérésünket és csatlakozott a vendégsarok rovatunkhoz. Esti Kornél nagy olasz drukker hírében áll, több olaszos blogon is aktívan tevékenykedik, a…..
Azzal, hogy az Alaptörvény negyedik módosítása tulajdonképpen alkotmányos erőre emelte, egyértelművé vált, a hallgatói szerződés biztos sarokpontként funkcionál majd a közeljövő felsőoktatási koncepcióiban. De vajon meghozhatja-e a várt eredményeket a rengeteg politikai…..
JaneK_ 2013.03.21 16:07:10
@s: Engem lepett meg a legjobban, hogy címlapozott, fogalmam sincs meddig volt kint amúgy, de attól tartok, már így is túl sokáig :)

Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, este ha lesz időm, talán megfogalmazok egy érdemi reakciót, ha meg mégsem, akkor sincs gond, mert hamarosan jön az ellenposzt.

Arról, hogy miért NEM kell a hallgatói szerződés.