Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hofipisti

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayer Zsolt ismét szólt egyet. Megint csúnyát persze, ismét megszegi ígéretet, amit a meghatottság pillanatában, nagy állami kitüntetése kapcsán közhírre tett: “Felhagy a trágár es durva politikai publicisztikák irásával. Ideje,hogy felnőljön a kitüntetéssel járó felelősséghez”- nyilatkozta...
Hofipisti 2018.12.04 14:05:43
@Cornel Marghiloman: E kedves román név mögé rejtőző Bayer-fan nagy tanítványa az imádottjának, ezt tükrözi stílusa egyértelműen. Annyira jellemző, hogy reagálni is kár reá.
• Orbán vizsgázik, hogy meddig megy el az EU provokálásában, de az is lehet, hogy húzza majd az időt, és arra játszik, hogy magától lecsengjen a volt macedón kormányfő ügye. Ugyancsak elképzelhető, hogy a macedón politikus egérutat kap, és így pl. Moszkvába teszi át a székhelyét  •  Elképzelhető,…..
Hofipisti 2018.11.16 14:33:35
@paraszthajszal: Az 1,2 mrd 40%-a nincs fél mrd. a két szervezet számára. Ezzel szemben a CÖF több, mint félmrd.-ot cöfögött el az MVM közvetítésével az adófizetők pénzéből, nem egy magánalapítványéból!
Volna mit megmagyarázni...
Hofipisti 2018.10.11 18:08:40
@maxval balcán bircaman: Ez egy elég furcsa - kicsit FIDESZ-szagú - logika!
Szűrös Mátyás kalandja a Fidesz nyaloncsajtójával. ..
Fagyos a légkör Salzburgban a Fidesz miatt, de Juncker lát lehetőséget arra, hogy a kvótát elutasító államok más módon bizonyítsák szolidaritásukat. Itt a feketeleves: az EU nem hajlandó pénzt utalni egyes, kétes tisztaságú magyar fejlesztési programokra. A jogállami vitában a lengyelek és a…..
Le is tagadták, hogy az övék lenne a lap. (És tényleg nem az övék – de egészen a magyarázat.) Nem lesz több poénkodás Putyinnal. ..
Egy olyan repülőgéppel ment Biskekbe, aminek ez a feladata...
Hofipisti 2018.09.03 10:36:31
@Emmett Brown: Nem a kormánygép léte a nagyobb probléma, hanem az, hogy ezek már ha budira mennek is azt hazudják, hogy Szt. Péternél hivatalosak. A hazugság a zsigereiben van, nem tudnak nélküle élni!!!
A Fidesz nagyon berágna, ha az EP-ben a konzervatívok szavazataival megindulna a jogállami eljárás a magyar kormány ellen; A Bizottságnak nem csip-csup ügyekkel kellene szórakoznia, amikor menekültválság az EU végét okozhatja; A fejlett országokban nem a migráció, hanem a korrupció a legfőbb gond,…..
Hofipisti 2018.09.01 13:06:40
@taga20: "asztán"!! Te milyen jobbágy vagy?
Hofipisti 2018.09.01 13:23:56
Hofipisti 2018.09.01 13:34:30
@taga20: A lényeg, hogy te okos vagy meg szép, no meg elsőosztályú szépíró és helyesíró!
Interjút adott Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a Népszavának, amiben olyanokat mondott, hogy a kormánynak igenis bele kell szólnia a tudományos kutatásokba. Öt fontos mondat a politikustól:..
Nem kell itt sokat beszélni futballról, arról úgyis rengeteget írnak mások...
Hofipisti 2018.07.17 16:05:05
@szociál: maxval balcán bircaman · bircahang.org-nak a két év is lassan kijár!
A zsoldos előbb-utóbb megkapja a jussát.
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Hofipisti 2018.07.11 18:24:51
@Andras J Fazekas: Újabb jól tartott tolnokot köszönthetünk, ünnepelhetünk, aki a szokásos stílus jól betanulva érvel "magyarsága" hangoztatásával. Súlyos érv!
Tarlós István megint majd egy fakockára vagy a sátán kezére foghatja az egészet. Demszkyt és Hagyót ezért már széttépték volna...
Sem a múltban, sem a jelenben és a közeljövőben sem vagyunk hajlandóak interjút készíteni a magyar miniszterelnökkel! Hogy lehetőségünk sincs rá, az nem érdekes. Elvégre Orbán sem hajlandó elmenni egy olyan megbeszélésre, amire meg sem hívták. Inkább itthon hazudozik tovább...
Hofipisti 2018.06.22 19:48:40
@Helga Beauty Salon: A péntek reggeli "szentbeszédekre" ki kíváncsi?
Bizonyítékot kaptunk rá: Németh Szilárd nem azért beszélt baromságokat eddig, mert ez volt a megbízatása. Honvédelmi államtitkárként tovább remekel...
Hofipisti 2018.06.10 13:19:40
@Andras J Fazekas: ... de biztosan!