Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spirit Wolf

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 16. és 19. század között észak-afrikai fosztogatók dúlták Olaszország, Spanyolország, Francia, Portugália, ésatöbbi partvidékét, és annyi embert raboltak el, hogy rabszolgapiacok sorát látták el anyaggal. A téma kutatója, Robert Davis professzor szerint (Ohio-i Állami…..
Szerintem minden élőlény számára meg van a természetes törekvés a biztonsági zóna elhagyására. Van aki erre teljesen extrém megoldásokat keres, mondjuk szabadesésben leveti magát a sztratoszférából, vagy biztosítókötél nélkül egyensúlyozik át két toronyház között, a…..
Üdv.Az amerikai tengerészgyalogság legsikeresebb mesterlövészpuskája, 7.62 x 51-es csoda, tolózáras, ismétlő.(minden lövés előtt "jobb kézzel kallantyút felemelni, annál fogva zárat hátraránt, üres hüvely kivetődik, zárat határozottan előretol, kallantyút…..
Üdv.  Mivel már eddig is az idegeimre ment szinte mindenki, aki voice chatet/igazi rádiót használ, legyen az hard gamer, vagy a legkedvesebb jóbarát, -egyik sem fejlődik-, hadd osszam meg a rádiózás alapjait. (igen, ugyanúgy működik) -alapszabályok: SOHA nem…..
Szellemfarkas Az első hét 2013.11.12 07:48:10
Üdv.(Basszus, hallottam valami állatot jelezni a kertből, felmásztam az ágyra megnézni, és most -megint- tele van a fejem asszony műpókhálóival. Állandó dekoráció, nem rossz, de ragad, és folyton beleakadok.) Az első három órám nemzetközi COD 4 multiplayerben rettenetesen…..
Üdv.A dolog azzal kezdődött, hogy visszaértem Kis Hazámból, (jutott egy kis erdő is, míg otthon jártam) és még csak le sem zuhant velem a repülő.Végre a legfontosabb dolgokat mind elhoztam otthonról:Az elmúlt három hónapot a késem nélkül töltöttem... Belegondolni is…..
Szellemfarkas AFK.. ... ^^ 2013.11.12 06:04:01
Üdv.Igen, ez egy prominens helyzet.Amikor észreveszed, hogy az ellenfél nincs a gépnél XDés ötleteid támadnak....Mozdulj meg... Csak mozdulj meg XDD Alapvetően nagyon jó szándék vezérelt...
Üdv.Zoli, az egyik Nagy Ember a látókörömben, miután az Otherworld Élménymagazin stábjával megrendezték a Call of Duty - Battlefield élő airsoft összecsapást , (igen, valódi, real life XD) amelyre kb. kétszázan érkeztek meg összemérni az erejüket, és a rendezvény…..
Szellemfarkas "Üdv." 2013.11.11 19:37:15
Meg fogjátok szokni, hogy ez a kedvenc bejelentkezésem. Élőben épp úgy, mint írásban.Így döntöttem, indul a menet- egyelőre taktikai témában, elsőre a Call Of Duty 4: Modern Warfare lesz az alap- de később talán megosztom az elmúlt 17 év erdei/túlélő tapasztalatait…..
Vendégszerzőnk, Vhailor sorozatzáró cikke. Amikor Agent Ungurral másfél évvel ezelőtt elindítottuk ezt a sorozatot, célunk az volt, hogy megismertessük a magyar olvasóval Szlovákia és a szlovákok történelmét; és magyarázatot adjunk arra, hogy mitől és miért harapódzott el a…..
Spirit Wolf 2013.03.19 22:20:09
Elég sok mindent megmagyaráz... Többek között azt is, hogy én eddig hála Istennek csak értelmes, baráti tótokkal találkoztam,határon innen, és túl is, mikor helyi -tótok- hívtak meg minket íjászversenyre Szlovákiába, és a környék minden tótja, magyarja elözönlötte az eseményt, és együtt sütöttünk, főztünk, ittunk, lőttünk ottani vidéki népekkel, az átvitt árpádsávos pajzsok alatt.

Sőt, sok tót járt át a határon az egyébként merőben konkrét magyarérzelmű íjászcsapathoz lőni, mulatni, többek között tag, és rendszeres vendég volt még 8-9 éve az egyik -szándékosan meg nem nevezem melyik- szlovák bűnüldözési szerv feje, és családja is.
Sőt, mint régi, jó barátot, felkérték arra is, hogy segítsen kiválasztani a kész tervek közül adott, meg nem nevezem melyik magyarországi magyar falu új címerét .

Mert arrafelé a lokálpatriotizmus, ami átmegy a határon egy jó nagy körben, erősebb úr volt akkor, és valami fura összetartást szült, ami abszolút nem zavarta az íjász sokadalom vendéglátóit, látogatóit, a rögtönzött parasztdiszkó közönségét.

A fent említett politikai kisebbség eszméi akkor a láthatáron sem voltak a határmenti tótok többségénél, a magyarok, és a tótok a csehek fegyverkezésétől tartottak, akkor, nyolc éve.

Nagyon felkészült cikk, megmutatja, hogy igenis van mitől tartanunk, és csak azokban a tótokban bízhatunk, akik még mindig tiszta fejű emberek, tisztában vannak a történelmükkel, és az egyébként nem titkolt nacionalizmusukkal szinkronban, (ami náluk inkább a csehek ellen fordult) a -szomszédot- keresik a másikban, határon innen, és túl.