Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jesus on the cross

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaridióta Egyikre sem 2014.02.11 18:56:19
A fanyalgó és elégedetlenkedő magyar honpolgárok régóta sérelmezik, hogy a hazai választási jogban nem létezik az "Egyikre sem" opció, amelyet azok a választópolgárok ikszelhetnének be, akik a felkínált politikai alakulatok illetve politikusok egyikére sem kívánnak…..
Jesus on the cross 2014.02.12 17:42:50
@Kalmár: Te hol élsz öreg?!
Még hogy nem húznak x-et?
És,ha azt mondom hogy húznak,illetve húztam?!(én is)
Na erre mit lépsz?
Pont a fajtád miatt működik ez a korrupt rendszer.
A magadfajtával mindent el lehet hitetni.
Bocs,de most konkrétan beszarok a nevetéstől olyan vicceset írtál.
Te pedig besírnál ,ha elárulnám milyen módon illetve módokon megy a csalás számláláskor.
Lehet kiábrándultan omlana össze benned egy világ ezért nem teszem.
És az illúzióidat sem szeretném lerombolni.
Aki pedig érvénytelenül akar szavazatot leadni akkor teszi a legtöbbet ha az A4-es lap mindkét sarkából átlósan húz két vonalat azaz egy bazi nagy X-et aztán szépen csendben kettétépi a papírt,majd beteszi a borítékba és mehet az urnába. De többet nem árulok el,hisz már így is sokat fecsegtem ;)
Kellemes szavazást mindenkinek.
Jesus on the cross 2014.02.12 17:53:02
@Nyekenyóka.: Akkor már miért nem egy kis hálapénzt? :)
Vagy legalább írd rá a lapra,hogy NEM NYERT :D
Napra pontosan két évvel ezelőtt úgy láttam: „vannak olyan napok a vad keleten, amelyek Európa közepén, újra és újra megmutatják hazámnak azt az arcát, amelyet nagyon lehet szeretni.” Mert hogy aznap volt 90 éves a III. Magyar Köztársaság első államfője, Göncz Árpád.…..
Jesus on the cross 2014.02.11 15:10:57
Szerintem meg baszódjon meg mindenki,aki az elmúlt 100-200 évben politikai pályán lopott,csalt,hazudott rabolt,és baszódjanak meg azok is,akik követik vagy követték ezeket a szarházi geciket illetve rájuk szavaztak.
Na és azok is baszódjanak meg,akik arra biztatják a jó népet,hogy az ő favorizált pártjuk milyen fasza a másik milyen geci és gyertek tessék az enyémekre szavazni.Tényleg tiszta szerencsétlen fogyatékos szellemileg alultápláltak az emberek,hogy beveszik ezt a szarhalmot már évszázadok óta és amíg ők marják egymást addig mindegy ki vezeti az országot csak lop csal,hazudik,korlátoz elvesz és nem ad,ha ad 100-szorosan veszi vissza.Mindenki cinkos ebben bűnszervezetben legyen az politikus,vagy az aki szavaz!
A szavazás egy lehetőség,egy alternatíva,nevezzük bárminek,de nem kötelező!!!
Ha megértenék az emberek és senki nem szavazna ezekre a tolvajokra,akik csak a népet nyomorítják hanem mindenkin nyílt levelet írna az illetékeseknek,hogy meguntuk a banánt is meg a narancsot is és nem kérünk a korrupt és rabló rendszerből,de azokból igen,akik vállalják,hogy tenni akarnak az országért a népért és aláírják,ha csak 1 forintot is ellopnak,vagy hazudnak egy szemernyit is életük végéig a sitten rohadnak,akkor lehet majd békében élni.De ez sosem fog megtörténni,mert mindig van elég megvehető szavazat és megvehető szavazó!
Tehát részemről bekaphatja mindenki legyen az politikus,vagy szavazó! Mindannyian elbasszátok az én életem is.
Bár azért annyira nem vészes a dolog,mint az elsőre tűnik,de azért mégis idegesít a sok barom,akik egymást basztatják,mert felesküdtek egy pártra.Na vitatkozzatok,meg szavazzatok.Én megyek iszok valamit.
Jesus on the cross 2014.02.11 16:36:06
Tisztelt nagyérdemű.Ha megengeditek elmesélek egy pár éves sztorit.Anno csináltam ismeretségi körömben egy kis közvélemény kutatást,amolyan szorgalmi feladatként.
A dolog lényege az volt,hogy letettem egy sakktáblát(amolyan jóféle kínai gagyi)kis szirszart,de acélnak megfelelt,mellesleg elfért az egész a zsebembe szóval bárhol elővehettem.A kérdés a következő volt.
Ha bábu lennél ezen a sakktáblán melyik bábu lennél.Nem szíved szerint,hanem jelen társadalmilag betöltött státuszod szerint.
Persze volt aki elviccelte és rávágta,hogy naná,hogy a király,de 90%-ban mindenki őszinte volt és a gyalogot,más néven a parasztot választotta,.,
Az egésznek a lényeg egyébként egyfajta tükörkép volt a politika és a nép között.
Szimbolikusan.
Nem sokat tévedek,ha mondjuk az életet a sakktáblához hasonlítom és a társadalom java része paraszt. Ha valaki tud sakkozni,azt is tudja,hogy a gyalog,vagy paraszt a sakkban a legértéktelenebb és leghamarabb legkönnyebben feláldozható figura a győzelem érdekében,bár ettől független igen nagy szerepe(ük) van. Nem mellesleg a táblán ők vannak elől a befolyásosabb bábuk pedig mögöttük a védvonalban.
Na most mindenkinek meghagyom,hogy játtszon el a gondolattal.hogy vajon kik lehetnek a huszárok,bástyák,király,királynő stb ,ha a kedves olvasó mondjuk magát a paraszt státuszba helyezi.
És képzeljen el egy sakkjátszmát.
Hogy kb neki mi a szerepe és mekkora az élettartama...
És kit fognak leghamarabb beáldozni..
Ha ezzel megvan azt se felejtse el megkérdezni magától,hogy oké oké sakk.
De kik mozgatják a bábukat?
Tehát lehet itt vagy más fórumokon vitatkozni,hogy melyik párt a faszább párt,meg ki lopott többet,vagy kevesebbet,de attól a lényeg még nem változik.Bábok vagytok,akiket ide oda mozgatnak.Eszközök vagytok,akiket bármikor beáldoznak csak hogy nyerjenek. De a döntéseiteknek közel 10 millió ember issza a levét minimum 4 évig.
Akit azért fizetnek,hogy szavazókat toborozzon azt megértem,mert pénzért teszi és talán még hisz is gazdáiban.Na de egy átlagpolgárt?!
Azt sosem fogok megérteni.
Egyszerűen nem megy.Mert hogy egy sakktábla szerinti mondjuk bástya,legyen az egy multi,vagy bank,aki támogat egy pártot az elkötelezett,mert ha nyer a párt majd megkapják a jussukat az oké.
Na de mi motivál egy parasztot?
Akit a legkönnyebben áldoznak be?
Ezt szerintem sosem fogom megérteni.
Azt meg pláne nem,hogy ölre mentek pro és kontra azokért az emberekért,akik 25 év alatt együttesen tették tönkre Magyarországot!
Egyik edzőtermi etikett, hogy ne játssz gépfoglalóst olyan zsúfolt termekben, ahol szinte minden gépre jut egy ember. A köredzés ilyen gym-ekben kényes téma. Mai főszereplőnk a pofátlanság határait feszegetve, azzal cukkolja sporttársait, hogy rárabol a foglalt gépekre.…..
Ukrajna vérzik, Ukrajna lángol. Megdöbbentő videó a tüntetések kellős közepéről. Az egész olyan, mint valami poszt-apokaliptikus film képkockái: a kavargó hóba belemaró füstoszlopok és a repülő Molotov-koktélok teljesen hihetetlen látványt nyújtanak. Ez ma Ukrajna, és a…..
Jesus on the cross 2014.01.27 16:26:23
@vakarian: Nem érted?! Elmagyarázom neked,hátha megérted,bár....(kétlem)
Nos a politika,az nagyon bonyolult és kifinomult "gépezet"
Először is azt kell,megérteni,mindegy ki kormányoz,a népnek sosem lesz jobb,sem itt sem ott sem sehol.A politikusok nem a nép érdekeit szolgálják sem itt sem ott sem sehol.Lehet jobbos,vagy balos,vagy liberális,esetleg nevezheti magát republikánusnak,vagy simán csak demokratának sosem a nép érdekeit képviseli(k),.Ha ezt valakinek sikerül megértenie és feldolgoznia,akkor már az fél siker.56.-ban még nem volt divat sem a foci huliganizmus sem az maszkkal való arctakarás. A világ fejlődik.Ahogy a huliganizmus is.Mivel focihuligánok kezdték használni eme sálakkal és maszkokkal való arc eltakarást,hogy a rendőrök ne tudják azonosítani őket idővel ez a módszer átterjedt a tüntető fiatalok körébe is,hisz ők sem akarják,hogy felismerjék őket.Nos a fizetett média teszi a dolgát és a tüntetőket huligánoknak beállítva egy torz képet alkot,természetesen megrendelésre.Továbbá nem árt tudni,hogy az úgynevezett titkosszolgálatok egy hatalmas adatbázisból "dolgoznak" és teljesen mindegy ki kormányoz, aki benne van ebben a rendszerben(mert esetleg jelen van egy tüntetésen és ezt rögzítették,beazonosították.....)szóval erről az emberről tudják kicsoda-micsoda és milyen hajlandóságot mutat,ha neki nem tetszik az aktuális rendszer. Így érthető,ha eltakarják magukat. Sokkal inkább lényeges,hogy a világ eljutott arra a pontra,hogy ha az embereknek azt parancsolná egy hatalmon lévő kormány bárhol a világon,hogy egy szaros bilivel kell a fején rohangálni ,nagyon sokan megtennék és azért tennék meg,mert féltik azt a szánalmas éveken át összegályázott szart sem érő "egzisztenciájukat" .Ezért kussolnak és nyelnek.Inkább leszarják,hogy rabszolgák a saját hazájukban de a maszkos tüntető polgártársaikat mocskolják a monitor mögül vagy a tv előtt,mintsem hogy a sarkukra állnának.Igaz könnyebb azt mondani,hogy ezek a tüntetők,fasiszták,huligánok,terroristák tökömtudja,hisz bemondták a tv-be is,és amit ott mondanak az szent és igaz.Én azt tanácsolnám neked és a hozzád hasonlóan gondolkodóknak,hogy mielőtt véleményt formálsz bármiről is előtte alaposan tájékozódj és nem teszed ki magad nevetség tárgyává. Jómagam sosem tüntettem és sosem tüntetnék sem maszkban sem nélküle,ellenben én úgy tüntetek,hogy nem megyek szavazni.Ezzel prezentálom ,hogy tudom kifélék mifélék a politikusok itt ott vagy máshol.
Ha tüntetek akkor csakis azok ellen akik szavazataikkal hatalomhoz segítenek Orbán,Gyurcsány,Kádár,Vona,Shiffer,Mesterházi,Janukovic,Stalin,és sorolhatnám 3 hétig gátlástalan embereket...
Jesus on the cross 2014.01.27 16:26:23
@vakarian: Nem érted?! Elmagyarázom neked,hátha megérted,bár....(kétlem)
Nos a politika,az nagyon bonyolult és kifinomult "gépezet"
Először is azt kell,megérteni,mindegy ki kormányoz,a népnek sosem lesz jobb,sem itt sem ott sem sehol.A politikusok nem a nép érdekeit szolgálják sem itt sem ott sem sehol.Lehet jobbos,vagy balos,vagy liberális,esetleg nevezheti magát republikánusnak,vagy simán csak demokratának sosem a nép érdekeit képviseli(k),.Ha ezt valakinek sikerül megértenie és feldolgoznia,akkor már az fél siker.56.-ban még nem volt divat sem a foci huliganizmus sem az maszkkal való arctakarás. A világ fejlődik.Ahogy a huliganizmus is.Mivel focihuligánok kezdték használni eme sálakkal és maszkokkal való arc eltakarást,hogy a rendőrök ne tudják azonosítani őket idővel ez a módszer átterjedt a tüntető fiatalok körébe is,hisz ők sem akarják,hogy felismerjék őket.Nos a fizetett média teszi a dolgát és a tüntetőket huligánoknak beállítva egy torz képet alkot,természetesen megrendelésre.Továbbá nem árt tudni,hogy az úgynevezett titkosszolgálatok egy hatalmas adatbázisból "dolgoznak" és teljesen mindegy ki kormányoz, aki benne van ebben a rendszerben(mert esetleg jelen van egy tüntetésen és ezt rögzítették,beazonosították.....)szóval erről az emberről tudják kicsoda-micsoda és milyen hajlandóságot mutat,ha neki nem tetszik az aktuális rendszer. Így érthető,ha eltakarják magukat. Sokkal inkább lényeges,hogy a világ eljutott arra a pontra,hogy ha az embereknek azt parancsolná egy hatalmon lévő kormány bárhol a világon,hogy egy szaros bilivel kell a fején rohangálni ,nagyon sokan megtennék és azért tennék meg,mert féltik azt a szánalmas éveken át összegályázott szart sem érő "egzisztenciájukat" .Ezért kussolnak és nyelnek.Inkább leszarják,hogy rabszolgák a saját hazájukban de a maszkos tüntető polgártársaikat mocskolják a monitor mögül vagy a tv előtt,mintsem hogy a sarkukra állnának.Igaz könnyebb azt mondani,hogy ezek a tüntetők,fasiszták,huligánok,terroristák tökömtudja,hisz bemondták a tv-be is,és amit ott mondanak az szent és igaz.Én azt tanácsolnám neked és a hozzád hasonlóan gondolkodóknak,hogy mielőtt véleményt formálsz bármiről is előtte alaposan tájékozódj és nem teszed ki magad nevetség tárgyává. Jómagam sosem tüntettem és sosem tüntetnék sem maszkban sem nélküle,ellenben én úgy tüntetek,hogy nem megyek szavazni.Ezzel prezentálom ,hogy tudom kifélék mifélék a politikusok itt ott vagy máshol.
Ha tüntetek akkor csakis azok ellen akik szavazataikkal hatalomhoz segítenek Orbán,Gyurcsány,Kádár,Vona,Shiffer,Mesterházi,Janukovic,Stalin,és sorolhatnám 3 hétig gátlástalan embereket...
A hét büdösbunkója díjat nagy valószínűséggel senki sem fogja elvenni Kásler Árpádtól, még akkor sem, ha a VV6 suttyóival összemérve azért erős a verseny. Akit érdekel, hogy az ügyvéd, aki azzal szerzett nevet, hogy beperelte az OTP-t a devizahitelek miatt, akkor mivel érvelt…..
Hajdú Péter talkshow-ja egy időben a vasárnap, majd a szerda este egyik megbízható nézettséget hozó műsora volt, mostanra viszont odáig zuhant a nézettsége, hogy nemcsak a közvetlen konkurenciának számító RTL Klub műsorai, pontosabban a Házon kívül című politikai-közéleti…..
A magyar dohányosok és dohányboltosok ha eddig csak sejtették, ma már tudhatják is, bizony tud még meglepetéssel szolgálni kormányunk. Nem is akármilyennel.  A legfrissebb,  november 28-i Magyar Közlönyben jelent meg a dohánytermék-kiskereskedelemmel összefüggő…..
A Homár sem érti, hogyan érkeztek meg Kiskacsa007 4-et fizet, 7-et kap Lidl-kuponjától az érdi üzletben a 89/ft/darab árfolyamig, de náluk így szokás, vagy a napi akció leverte a központit, vagy nyomdai hiba volt: A napokban tele volt az ingyenes magyar sajtó a Lidl születésnapi…..
Jesus on the cross 2013.11.12 16:06:34
@lukit: Vegyél káposztásmegyeren gyrost. Most nyílt vagy 2 hónapja de már a lakótelep fele oda jár.Csokis croasson nincs,de nutellás palacsinta van 125-ért és annyi benne a nutella,hogy összecsokizod magad tőle.
Belsőség Megint béemvés lettem 2013.11.01 17:53:32
Az ember életét sok dolog befolyásolja. Lát egy égi jelenést, túlél egy katasztrófát, esetleg szerelmes lesz. Minden mindenre hatással van, aztán ezek együttesen alakítják ki a dolgok menetét. TC autóflotta szinten nekem két dolog volt hatással a döntéseimre. Az egyik, hogy…..
Jesus on the cross 2013.11.01 18:46:33
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
Jesus on the cross 2013.10.07 13:04:05
A Parlament fideszes többsége megszavazta a szabálysértési törvény módosítását. Azt a törvényt, amit tavaly az Alkotmánybíróság megsemmisített, és ami azokat a szegény embereket bünteti, akiknek nincs lakhatásuk. A legfőbb gond az egész koncepcióval az, hogy úgy bünteti…..
Jesus on the cross 2013.10.01 18:51:54
@sorstalan gáz:
Látszik mennyire alul iskolázott vagy.Ha lenne egy kis eszed és a dolgok után járnál .......
Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna.Ne keverd már össze azokat az embereket akik esetleg önhibájukon kívül kerültek az utcára,mert esetleg elvette a lakásmaffia a házukat,vagy eleve szociálisan hátrányos helyre születtek,akiknek alkeszek a szülei ,vagy mittudom én,azokkal a saját szarukban fetrengő csövesekkel,akik tényleg menthetetlenek...
Bár attól még ők is emberek és bármibe fogadok,hogy sokkal kevesebb kárt okoznak a társadalomnak,mint ezek a szarháziak,akik ilyen törvényt alkotmányba foglalnak.Úgyhogy ne keverd a fedél nélkülieket a csövesekkel,akik a kannás borukat szorongatják és beszarnak behugyoznak.Javasolnám,hogy látogass el egy ilyen szállóra,hogy mi van ott,aztán majd alkoss véleményt,de addig szerintem ne,mert csak .........mindegy hiába is mondanám.
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
Jesus on the cross 2013.09.27 13:19:57
....viszonylag nyugodt természetűnek ismer a környezetem,sőt ezzel magam is egyet értek,de vannak napok,amikor nem is tudom,hogy.......
Az a baj (egyre inkább) ezzel a virtuális és egyben(részben) anonim "hűdehúdekúrvaoksvagyokmajdénmegmondomamagamétmindenkinek" SZARRAL FOSSAL EGYENLŐ blogbejegyzésekkel,hogy köszönő viszonyban sincsenek a valósággal!
Ugyanis,ha ezt a posztnak nevezett szart egy témában jártas valaki írta volna,akkor korrekt,de ebben az esetben semmikép sem az.
Elkezded itt fikázni Sebestyént....
Tegyük fel,hogy oké..Nem bírod a srácot..
Én sem
De az,amiről akkor és ott beszélt,az nagyon is igaz.
Illetve féligazság...Bár még az sem..
Régen az ilyen gyógyegerek,amikor ilyesmit műveltek,mint most te,hogy osztod itt az észt,közbe pedig hülye vagy,mint a segg,Kivittük a pusztába,aztán megtanítottuk nek,hogyan kell igazat mondani,illetve mikor kell érvelni,véleményt alkotni,és mikor kell kussolni..
De az internet világa már csak ilyen...
Mindenki főfaszfej,megmondó,nagyokos....
És persze posztolgat,meg blogot ír...
De témánál maradva.
Adnék egy jó tanácsot.
Olyasmikről alkoss véleményt,amikkel tisztában is vagy 100%-ig,mert az egy dolog,hogy milyen fazon SEBESTYÉN,ÉS AZ IS EGY DOLOG,HOGY MI FOLYIK AZ ÉGEN!!!
A kettő nem ugyan az!
Ha ebben a témában akarsz továbbra is írni,akkor megkérlek járj tüzetesen a dolgok után,hogy kik,mit és miért csinálnak és erről miért nem tájékoztatják a lakosságot,különben én viszlek el valahová,ahol mutatok valamit(persze miután megtaláltalak) és a következő bejegyzésed,már pont ennek az ellenkezőjéről fog szólni...
Sebestyén meg szerintem is egy pöcs,de ez a legkisebb rossz a sztoridban!
Szóval csak okosan írogass!
Mert lehet egyszer vállalnod kell az itt tett kijelentéseidért a felelősséget és akkor nem lesz elfogadott magyarázat az,hogy én tényleg nem tudtam....
;)
Szóval csak okosan haver
Jesus on the cross 2013.09.27 13:44:48
Csak még egy "széljegyzet a (nagyokosoknak) "
Tehát a recept.
Végy egy közismert embert
Esetünkben Balázs.
Bízd meg valamivel
Esetünkben összeesküvés elméletek stb
Balázs egy megosztó személyiség.
Szerintem többen rühellik,mint bírják,de ez a lényeg.
Nos,mivel a Morning Show jelenleg Magyarország leghallgatottabb műsora,ráadásul Balázs a producere meg szerkesztője és tökömtudja mije...
A recept lényege,hogy végy egy közismert megosztó személyt,majd bízd meg valamivel..
De rátérek a lényegre..
Nemsokára el jön az a nap,amikor majd Balázs ünnepélyesen bejelenti,hogy tévedett és vaklárma volt az egész..
Aki utálják,majd dörzsölik a tenyerüket,hogy ugye mi megmondtuk.
Akik meg hisznek,majd kussolnak és együtt éreznek..
és PONT EZ A LÉNYEG.HOGY EGY SZEMÉLYRE HEGYEZIK KI EZT AZ EGÉSZ véresen komoly dolgot!
Ugyanis ilyen Balázs félékkel lehet a legjobban manipulálni az embereket.
És ezáltal elvész az igazi dolog lényege,mert Balázsról szól a vita és nem arról,hogy kik miért permeteznek,és erről miért nem beszélnek hivatalosan sehol?!
Na mindegy,akit érdekelnek a világ dolgai,azok utánajárnak,akiket meg leköt a blogírás,mások és/vagy saját maguk hülyítése az egyéni szoc. probléma..
De én igazán sajnálom,hogy nagyon sok a tájékozatlan ember..
Akik még mindig azt hiszik,hogy a világ olyan,amilyennek bemutatja a televízió,vagy elmeséli a politika...
          Júliusban jelenik meg egy svájci kiadónál David Wheeler egykori CIA különleges ügynök könyve: The Secret War of Allen Dulles. Ezen alkalomból Christophe Bausch zürichi történészhallgató készített Wheelerrel egy interjút. Ebből közlünk most egy…..
Jesus on the cross 2013.06.07 14:41:13
Tartalomjegyzék gyanánt Megfontolások a kötelezőség kapcsán Ez a rész olyan szempontból kivételes lesz, hogy – ezt már most szeretném nyomatékosan hangsúlyozni – nem szakmai, „tudományos“ kérdéssel foglalkozik, ennek ellenére mégis nagyobb terjedelmet szánok rá. Ennek nem csak az az oka, hogy…..
Jesus on the cross 2013.04.05 12:45:16
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu):
Teszek az idézetekre. Intelligenciám pedig van annyi,amennyi kell,néha még több is.
Fiatal vagyok,jóképű,van pénzem,egzisztenciám.Nem vágyom családra gyerekekre és vitathatatlan,sőt megfellebbezhetetlen tény,hogy havonta 15-18 csajt viszek ágyba,és pont leszarom ki van kormányon,vagy,hogy Smitt Pál plagizált e ,vagy sem.
De engem akkor sem fog senki törvényileg vagy erőszakkel oltogatni,pláne meg ilyen hozzád hasonló gondolkodású egyedek mintájára,hatására,vagy felhívására.Oltassatok leszarom. De engem ki lehet hagyni . Akinek nem tetszik leboxolom vele. És örülök neki,hogy itt mindenki kurva okos,meg intelligens,csak az én modorom,jellemem hagy némi kívánnivalót maga után... Rotty