Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fizimiska

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Technikus Úr naplója Kész vagyok 2021.08.13 09:30:12
Több értelemben is, de elsősorban a Szépszemű sztorival… Meg amúgy is, mert nem tudom hány félig megkezdett vodkás üveget nyírtam ki egymagam az elmúlt napokban, a nyaralónkba zárva. Folyt...
Technikus Úr naplója Szépszemű 2021.08.10 18:20:01
Írta: Technikus Úr..
fizimiska 2021.08.27 18:09:48
_2020 május_    Végre lehuppantam a kávézóba kialakított menedzsment sarokba, és összeszedtem a gondolataimat az eddigi tapasztalatokról. Május – 1 hónap to go Úgy voltam vele, hogy akármelyik irány is lesz (multi vs vállalkozás), de legyen egy visszavonhatatlan jel vagy tollvonás, ami kijelöli…..
Megszületett a megállapodás, az eredeti árhoz képest sikerült 4 millióval olcsóbban megvenni a helyet, illetve további 1 millió feltételhez kötött, ami majd július 31.-ig realizált kumulált árbevételhez lesz kötött. Így kellő mérlegelés és matekozás után eldöntöttem, hogy a korona okozta…..
_2020 február - április_   Megkönnyebbültem mikor aláírásra került a szerződés, mert akkor vált biztossá, hogy nincs visszaút. De egészen Szegedig lejutni nem volt egy könnyű menet. Oké, megvolt bennem az indíték a váltásra, de az aláírásig rengeteg hullámvölgyet-hullámhegyet megjárt a motivációm…..
 _2020 május_ Régóta él bennem egy idilli kép, ahogy a budai kávézómban készítem az elvitelre rendelt Cappucino-t, miközben várom, hogy ropogósra süljön a reggeli gyanánt, pirítva kért mozzarellás-spenótos szendvics. A lágy lounge zene a háttérben selymesen cirógatja Regi dobhártyáját - akit…..