Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Paitz

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig úgy tűnt, hogy jelentéktelen helyi csetepaték sorozataként fogja fel az állampárt a közelgő helyhatósági választásokat. A miniszterelnök magához rendelt ugyan néhány vidéki polgármester-jelöltet a sajátjai közül, el is készült egy-egy gyors fotó Orbán Viktorral állva, ülve, zászlóval, zászló…..
Tamás Paitz 2019.09.16 19:13:06
@MAXVAL bircaman közíró: Csak az egészen hülye elvakult birkák nevezik egy demokratikus választáson az ellen felet, ellenségnek. Ez a fidess mentalitás.
Minden szubjektív, és nyílván lehet vitatkozni azon, hogy ki nyert meg egy tévévitát. De a három ellenzéki főpolgármester-jelölt közül messze Kálmán Olga az, akiről hihető: meccsben lehet Tarlós Istvánnal. És most kompetenciában is felnőtt a rutinos Karácsony Gergely mögé. Kerpel-Fronius Gábor…..
Tamás Paitz 2019.06.25 03:23:32
@pirimogyoró: A fidesz birkák már nem is emlékeznek rá. A múltkor egy vitában meg említettem Kaja Ibrahim és Joszip Tot nevét, a válasz: jaj jössz ezzel a régi dologgal. A székházat már nem is mondtam, pedig az Orbán család ott kezdett el gazdagodni.
Talán csak a véletlen műve, hogy a kormány által reaktivált Magyar Nemzet első címlapján nem a migránsozás és sorosozás dominált. Talán megérzett valamit a Fidesz propagandagépezete abból a jelenségből, hogy Európában egyre kevésbé lehet populista lózungokkal élni, a menekültekkel való riogatás…..
Tamás Paitz 2019.02.10 14:50:03
@qqriq11: Csak a saját hatalmáért és zsebéért harcol, nagy ívben leszar minden mást.
Bors, Lokál, Ripost - ha bulvárpápai álmokat szövögetnék, kiindulásnak lehet egy ilyen trióval alapoznám meg én is a birodalmamat, azaz az ingyenes, gigapéldányszámú Lokállal, amit Habony kezéből csavartak ki, és amiben az is elfér, ha egy lapszámban csak három cikk szerepel, a Riposttal, ami a…..
Tamás Paitz 2019.01.31 13:06:01
@scz_hun: Csak egy példát hoznál, én nagyon örülnék neki.
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Tamás Paitz 2018.07.11 16:00:54
@Andras J Fazekas: Csak azt nem értem, hogy a hülye németek miért nem hagynak ott mindent és vándorolnak tömegesen Magyarországra?
Tamás Paitz 2018.07.11 23:32:44
@Andras J Fazekas: Azért ez igen, a szép új világ, már ha kérdez ez ember az is baj.
A Fidesz olyan erősnek mutatja magát a választási kampány startjánál, hogy azt gondolhatnánk, akár egyenlő feltételeket is biztosíthatna ellenfeleinek, és még így is simán nyerhetne. Ehelyett ott sérti az esélyegyenlőség elvét, ahol csak tudja. Elképzelhető, hogy a kormánypártiak mégsem bíznak…..
        TGM a HVG-n magyarázta el, hogy miért nem demokrata Gyurcsány. Elsősorban azért nem demokrata a Gyurcsány, mert le akarja ültetni Orbánt és klánját.         " Vitatkozni kell az ellenféllel, nem pedig fenyegetni. Az, hogy ezt az egyszerű és közismert szabályt Gyurcsány Ferenc ellenfelei…..
Tamás Paitz 2018.02.16 23:28:33
@metax: Ha nem mész el szavazni azzal a ge@ire szavazol. Ezeknek nagy valószínűséggel sikerül a híveiket az urnákhoz vinni, de ez a szavazók 1/4-e. Én remélem azok akik foglalkoznak egy kicsit is a politikával elmennek szavazni a ge@i ellen.
Talán még soha nem rontottak sorosista erők ilyen durván és gátlástalanul az ország szuverenitásának és a déli határkerítésnek. Az egyetlen szerencsénk, hogy Pintér Sándor szíve a helyén van, ezért állhat még a határzár, szemben a migránscunamival...
Végre vannak újra jó magyar politikai viccek. Az egyik például így szól: Két barát beszélget. Az egyik felháborodottan kérdi a másikat: Te tényleg lefeküdtél a feleségemmel? A másik csak ennyit mond: Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok! Ebben a keserű humorban benne van mindaz a cinizmus, ami…..
Tamás Paitz 2017.12.16 15:21:04
Tamás Paitz 2017.12.16 19:42:43
@Peter Götz: Nem vagy egyedül, csak sajnos nagyon sok a birka is.
Áder, Kövér és Orbán jelenlétében tette le az esküt az egymilliomodikként honosított külhoni magyar és családja, akik Gunarasban, egy vajdasági faluban élnek. A felnőttek jövőre szavazhatnak is. Még mondja valaki, hogy a Fidesz nem bővíti a szavazótáborát. Dehogynem. Folyamatosan. (Kép: MTI)..
Sokan ismerhetik azt az ügyet, amelyben egy veszprémi onkológus nőgyógyász 150 ezer forintot kért rákos betegektől a kezelésükért, műtétjükért. Aki nem fizetett, azt nem operálta meg, hagyta meghalni. Ezt az orvost a bíróság bűnösnek találta, „nélkülözhetetlen szakértelmére” hivatkozva azonban…..
Tamás Paitz 2017.10.06 19:53:27
@A tudomány sosem téved!: Azt hiszem meg is érdemelnéd.
Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában azt mondta a vizes vb megnyitója kapcsán: őt csak a dagadt néger zavarta, aki énekelt. Egyébként minden rendben volt.  ..
Mozgássérülten születtem. Fiatal szülők első gyermekeként, így mai eszemmel el tudom már képzelni, mit élhettek át a majdnem gyerekkorú szüleim. 3 éves voltam, amikor egy nem fogyatékos testvérem született. Remek családot kaptam Istentől, akiknek köszönhetően lettem az, aki vagyok. Nem érzem…..
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
Pár napja felröppent a hír: már szülés után akár 24 órával elbocsáthatnák a kórházból az anyákat újszülött babájukkal. Közben a kormány demográfiai katasztrófát vizionál és szeretné a születések számát drasztikusan felemelni. ..
Tamás Paitz 2017.06.27 15:41:01
@wmiki: Ó hogy a tüdőgyulladásodat kezeljék homeopátiával 50-50%. De azt se bánnám ha egy veszett állat megharapna, kíváncsi lennék mennyire ragaszkodnál a homeopátiához.
Örömhír a Nemzeti Együttműködés Rendszerében töretlenül hívő magyar polgárok számára! Május 31-ig ugyanis meghosszabbították a nemzeti konzultációs ívek visszaküldésének határidejét. Nyilván mindezt a nagy siker jegyében jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda. A néphülyítés eme sajátosan…..
Trollokkal háborúzni nem okos dolog, de kiröhögni őket annál viccesebb. Pumped Gabó és Pumpedné Ági reagál a Pumpedék című realityre érkezett kommentekre. Már amiket fel tudnak olvasni hibátlanul. Vagy bárhogy. ..
Tamás Paitz 2017.05.21 17:56:01
@filmfreak Palchy: Hú, nagy mázlim van, én még nem láttam Őket a TV-ben. De most megnyugodtam az a nem egész 5 perc meggyőzött, hagy gyerekzárat tegyek az RTL csatornáira, a TV2-re szintén.
Tamás Paitz 2017.05.21 17:57:05
@Tamás Paitz: hogy a hagy helyett :)
Tamás Paitz 2017.05.21 20:48:15
@filmfreak Palchy: Bocsánat viccnek szántam, az én gyerekeim 38 és 35 évesek. Magamat akarom védeni a hülyeségtől. :)
A nagy sorosozás és brüsszelezés közepette elsikkadt, hogy a kormány szatellit szervezetei, köztük az ifjú kereszténydemokraták épp azért lobbiznak, hogy ne legyen érvényes Magyarországon a nők elleni erőszak megfékezését célzó nemzetközi szerződés...
Tamás Paitz 2017.05.21 14:13:15
@Punxsutawney Mormota: Ez nagyon jó! Tényleg tetszik, csak a humort nem ismerő, elvakultak fognak szörnyülködni.
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
Múlt héten forgattunk Miskolcon, a Számozott utcákban. Azóta nyolcvan újabb ház bontását kezdte meg az önkormányzat. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a stadionrekonstrukció csak ürügy volt, a Számozott utcákban valamennyi házat le fogják dózerolni. A városvezetés szerint „a lakosság részéről…..
Tamás Paitz 2017.03.31 14:24:25
@Bravehearth: Teljesen igazad van. A 60-as évektől kezdve kezdték felszámolni a putrikat és adtak nekik normális lakást. 1-3 hónap alatt leamortizálták. Csak az oktatás lenne a megoldás, kövezzenek meg érte, ha kell kényszerítve is.
Tamás Paitz 2017.03.31 16:34:38
@n3spr3ss0: Az amortizáció értékcsökkenést jelent. Igazad van helyesebb lett volna a lakáson gyorsított amortizációt hajtottak végre kifejezést használni. Láttam a lakást utána a mienk is ugyan olyan volt átadáskor. XII. ker Eötvös utca 51-53. Azt is megnézheted hogy mennyi most ott 1 m2.
Tamás Paitz 2017.03.31 18:20:13
@n3spr3ss0: Azt hiszem félreértettél én alapvetően liberális vagyok, még ha ez most szitok szónak számít is, de nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy az egyik oldal csak ad, a másik meg csak a kárt okozza, tisztelet a kivételnek.
Mi legyen Budapest jelképe? A stilizált hajómalom! - említette az ötletet nem is olyan rég a Vízparti fejlesztések blog. Remek elképzelés. Olyannyira, hogy máshol - persze egészen máshogy - már meg is valósították. Természetesen Ráckevén, ahol az egyetlen működő magyar…..
Tamás Paitz 2017.03.12 19:54:57
@facsig: Villany motorral. Gyere és nézd meg, érdemes, bár a régi szebb volt, de azt a 60-as évek végén a 70-es évek elején hagyták tönkremenni.
Van egy végtelenül egyszerű válasz erre a kérdésre, ami így szól: mert olyanok, mint ők voltak 27 évvel ezelőtt. Ennél azért összetettebb a kérdés, de a kiindulópont mégis egy generációs szembenállás. A Fidesz ugyanis valóban a fiatal demokraták pártja volt valaha, melyből mára középkorú, pocakos és…..
A paksi beruházás maradt Orbán Viktor utolsó hosszú távú projektje, ezért tíz körömmel fog ragaszkodni a megvalósításához. Az olimpiai pályázat elbukása után a kormánynak most mindennél fontosabb felmutatni egy sikeres „nemzeti ügyet”, épp ezért mindent el fog követni annak érdekében, hogy a paksi…..
Tamás Paitz 2017.02.26 10:05:08
@Zsoltbacsi: Csak egy megvalósíthatósági és gazdaságossági tanulmányt kért a szakértőktől, amiért akkor iszonyatosan lehazaárulózták, de ilyen rövid az emlékezeted . És nem 2009-ben hanem 2008-ban.
Tizenhat ember, legtöbbjük diák. Ennyien haltak meg a veronai busztragédiában. Még nem tudni, ki, vagy mi volt a felelős, de a magyar kormány elintézte, hogy még egy ideig a tragédián csámcsogjon mindenki az egyéb, neki kellemetlen ügyek helyett. A gátlástalan, érzéketlen pofátlanság szókapcsolat…..
Tamás Paitz 2017.02.16 15:57:57
@Skankhunt42: Igazad van. A politikai nézet, felülírja a szakértelmet. Remélem ha orvoshoz kell fordulnod egy igazi mély magyar egyetemet 10 év alatt végzett fog veled foglalkozni. A bibliát majd fejből idézi mikor a vakbeledet valahol a torkodnál keresi és vág. A lényeg ne legyen liberális és baloldali. Sok szerencsét. Még egy apróság konzultáljanak a jó édes anyukájukkal több milliárdért.