Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibcsa

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az ember nyugodtan hátradőlne abban a hitben, hogy Hollywood már kihányta magából az év legbénább marketingmegoldásait az új Terminátor kapcsán, akkor jön ez, és nehezen találunk szavakat. Most komolyan, ez mi volt, de legalábbis hogy gondolták? A válaszokat mindenki…..
Geekblog The Faculty - Az Invázium 2013.08.28 06:00:00
Robert Rodríguez pályája finoman szólva is egyenetlen minőségű: minimális költségvetésű, teljes mértékben szerzőinek tekinthető filmje, az El Mariachi, és annak hollywoodi sztárokkal és látványos robbantásokkal felturbózott folytatásai, a Desperado és a Volt egyszer egy…..
Új plakát (melyen egyik címszereplő szeméből láthatjuk a másikat) és promókép (melyen a tündérkirály fogságába esett törpök nagy szökését láthatjuk némi elfnyilak - még szerencse, hogy Legolasnak máshol volt dolga - kíséretében) érkezett A hobbit-trilógia második…..
Tibcsa 2013.08.18 12:36:07
aeon flux a hobbit birodalma 2013.06.24 13:14:00
Nem gondoltam volna, hogy a tinik faláról már rég lekerült Orlando Bloomból valaha még Empire címlapsztár lehet. Az új Empire-ben beszámolnak a trilógia középső darabjának forgatásáról, és talán az elfek szerelmi életébe is betekintést nyújtanak, habár engem személy…..
Tibcsa 2013.06.24 16:35:21
@Gevin: bakacsinerdei tüdnék királya és Legolas apja,Thranduil
- SPOILERMENTES - Mikor 2012 tavaszán megnyílt az ég New York felett, és idegen hordák szálltak alá, hogy szörnyekkel, istenekkel és szuperhősökkel mérjék össze erejüket, nos ekkor minden megváltozott. És ezt a Marvel is tudta. A Marvel Moziverzum második fázisában már nem…..
Tibcsa 2013.04.24 18:35:11
@KeriJoe: Meg kell nézni oszt' kész.
Gigantikus tüskék szántják fel Londont (szegény város, idén sokat szív), úgyhogy Thornak nem csupán saját világát, de a miénket is meg kell védenie a Sötét Elfektől, ráadásul nője is bajba kerül, ezért olyasvalakitől kér segítséget, akitől nem lenne szabad. Megérkezett a…..
Úgy tűnik, ezúttal nem ugyanazt a sztorit mesélik el újra, habár jobban belegondolva  - a Farkasfalkának elő kell kerítenie Mr. Chow-t, különben szorulnak - de, mégis ugyanaz lesz a sztori...
aeon flux lucasarts: sót a sebre 2013.04.07 21:56:00
Mint ahogy az a napokban kiderült: a Lucas cégeit felvásárló Disney bezárta a LucasArtsot, és annak mind a 150 alkalmazottját szélnek eresztette. Lehet, hogy a játékfejlesztő stúdió fénykora már réges-rég véget ért, de épp egy olyan játékon dolgoztak, amely a látott videókat…..
Örülök, hogy a zsák végre megtalálta foltját, azaz Michael Bay vérlázítóan rasszista és egészségtelenül bunkó humora végre megfelelő táptalajra lelt az agyatlan erőemelők világában (mert hát olyan is van), akik az emberrablós buli végén úgy is behúzzák a bőröst, pedig…..
Tibcsa 2013.03.26 23:45:55
A 2010-es nyár egyik legnagyobb sikerére nekünk több hónapot kellett várnunk, a Gru folytatását azonban már az amerikaiakkal együtt élvezhetjük július negyedikétől. Hogy akarjuk is-e, arról akár dönthet is a következő előzetes és az elolvasom mögötti poszter. ..