Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LasDen

49 bejegyzést írt és 375 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LasDen Green Lanterns 2018.01.31 21:32:08
Ha pár évvel ezelőtt azt mondja nekem valaki, hogy egy Zöld Lámpás lesz az all-time kedvenc karaktereim egyike, simán kiröhögöm. Ez annak köszönhető, hogy a DC kozmikus világa sosem volt a szívem csücske. Mivel az többnyire csak a Zöld Lámpásokat takarta. És hiába volt oly sok Lámpás, egyik sem…..
Batman, Superman és Wonder Woman bemegy a moziba... Nem vicc, és nem vicc, hogy a szinkronizált mellett feliratos változatra is akadhatunk a műsorban...
Elég tuti filmnek tűnik Steven Soderbergh visszatérése ahhoz, hogy az ember kibogarássza a feliratos vetítéseket a műsorból, de egyébként a Vertigo Média szinkron-akciója érthető, elvégre "legközönségesebb" bemutatójukról van szó emberemlékezet óta, vagy talán valaha. Sztárok egymás hegyén-hátán -…..
Bruce Willis figyelemreméltóan lavírozik a mozis hullám és a home video medrei között, és a sok-sok DVD-re/VOD-ra hivatott terméke közül egy megint fennakadt az itteni mozik hálóján, hogy amúgy egész pofás szereposztással követeljen könnyű nyári figyelmet. A magyar oldalon is jók a résztvevők, csak…..
Április 1-jén kerül az amerikai mozikba a legendás trombitás, zenekarvezető és zeneszerző Miles Davis életének egy rövid időszakát bemutató, 1979-ben játszódó biopic. A zseniális, ám elviselhetetlen természetéről hírhedt dzsesszzenészt a filmet debütáló rendezőként is jegyző Don Cheadle alakítja, a…..
LasDen 2016.02.07 11:46:47
Ha azt hitted, kizárólag David Lynch riogathat Twin Peaks Vörös Szobájával, itt az ideje, hogy felülvizsgáld az álláspontod: a filmklip és a teaser után megnézheted Jeremy Saulnier Green Roomjának első, szigorúan korhatáros előzetesét! Persze, nem kötelező. A filmet egyelőre agyondicsérik...
Megjött a hazai forgalmazásban végleges címet kapott Harc a szabadságért első, szinkronizált trailere...
 - SPOILERMENTES - "Áll a hajsza, áll a bál a pénz körül,Járja koldus és király, a Sátán örül."(Mefisztó rondója a Faust című operából) A Michael Lewis non-fiction bestsellerét (The Big Short: Inside the Doomsday Machine) vászonra adaptáló, Adam McKay rendezte A nagy dobás a globális pénzpiac…..
James Gunn lassan hozzálát A galaxis őrzői folytatásának, ráadásul azzal büszkélkedhet, hogy a Vol. 2 lesz az első film, amit valaha 8K kamerával készítenek. Az eszköz a RED Digital Cinema WEAPON típusú gyártmánya, ami a maximális nézői élmény érdekében még élesebb kép és gazdagabb színvilág…..
Annyi már az ifjúsági regény-adaptáció, hogy rövidesen körbeérnek a magyar hangok, és minden rendszer/invázió ellen küzdő leánynak/legénynek kalapból húzással döntik el megszólaltatóját. Azért Chloë Grace Moretz körül ott sertepertél most pár nevesebb karakterszínész is, hogy érdekesebbé tegyék a…..
Miután ősszel két apafigurával bővült az Assassin's Creed stábja Brendan Gleeson (ő Michael Fassbender karakterének apját játssza) és Jeremy Irons (neki Alan Rikkin szerepe jutott, akinek Marion Cotillard alakítja a lányát, és aki nem mellesleg a játékokból ismert Abstergo vezérigazgatója)…..
 - SPOILERMENTES - Brad Whitaker (Will Ferrell) egész életében az apa-, egészen pontosan az apuszerepre készült. Mivel saját gyermeke nem lehet, minden vágya, hogy neje, Sara (Linda Cardellini) kislányának, Megannek (Scarlett Estevez) és kisfiának, Dylannek (Owen Vaccaro) a tökéletes pótszülőjévé…..
Nos akkor íme, kiderül, hogy Zod és Batman osztozik-e Széles Tamáson (akit tegnap Apokalipszisként is jól fogadtatok). Meg egyéb izgalmak...
LasDen 2016.01.07 15:43:52
@Richter Géza: oh oké
Eljött a végítélet. Mit lehet ehhez még hozzátenni? Várjuk szeretettel!..
LasDen 2015.12.12 13:05:11
@doggfather: eredetileg úgy volt nem lesz benne. Aztán nem rég volt újra forgatás, ott lehet, hogy forgattak jeleneteket vele....
A világ már nem tolerálja Amerika Kapitányt. A dráma, a dráma!..
LasDen 2015.11.25 15:13:07
@MT90: Nem az a baj, hogy sötét v nem sötét. Az a baj, ha másnak akarják láttatni, mint ami (lásd Age of Ultron).
A szereplőket felvonultató sorozat után most kijött egy csoportképet ábrázoló plakát, állítólag az utolsó a fajtájából, ami azért csavar egyet a vizuális kliséken, csupán afféle tarantinós módon. Ki ne tudná, hogy az übertékás filmjeiben nem a színészek a fontosak, hanem…..
Dwayne Johnson tökre be szeretné szervezni a CIA-be Kevin Hartot, de ő ezt nem igazán akarja. Szó se róla, mi is azt gondoltuk volna, hogy rápörög a dologra. Az utolsó snittet csak saját felelősségre! ..
Bár a korábban Dwayne Johnsont és Zac Efront szerződtető projekt bemutatójának tervezett dátumáról még továbbra sincs semmi infó, a forgatás 2016 elején kezdődik. A hangnemében a 21 és 22 Jump Street receptjét követő, szélesvásznú adaptáció női főszerepére kiszemelt…..
LasDen 2015.11.18 22:02:49
@Richter Géza: helyes :DD
Volt ugye a forgatás kezdetét bejelentő kép – Bourne bandázst teker fel éppen –, most a Coming Soon hozott le 23 forgatási fotót, amin Jason neheztel egy másik emberre, és nagyon igyekszik valamit elérni. Inkább feszült, mint mozgalmas jelenetnek tűnik, amit éppen rögzítenek, bár a végső vágás ezen…..
Az első részt azzal zártuk, hogy a simlis arcok jó fejek, és jótét lelkek egyben, majd a folytatás első stábfotója óta jó pár hónap eltelt, így aztán már az első hangulatkeltő videó is megtekinthető...
Hölgyeim és uraim! Derek és Hansel a házban. Az első teljes trailer megérkezett. ..
Derek és Hansel mára megnyerte az internetet. Kérjük, a plakát megtekintése után kapcsolja le számítógépét és/vagy mobil eszközét! Köszönjük. UPDATE: A világos-sötét, vagy inkább sötét-még sötétebb duó pózolása után csodáljátok meg a derék Zoolander…..
LasDen 2015.11.10 20:31:49
Befutottak James Bond a jövő héten magyar mozikba érkező, aktuális bevetésének szinkronizált trailerei is, amelyekhez hozzácsaptuk a hazai forgalmazásban használt posztert, és négy jelenetfotót. ..
LasDen 2015.10.30 15:11:03
LasDen 2015.11.01 22:02:52
@Bublos Zoltán: Ha bele szólhatnék, akkor bele szólnék, de így csak véleményt írhatok. És igazad van, az ő dolguk és jobban értenek hozzá nálam, de ez még nem jelenti, hogy mindig minden döntésük a helyes.
aeon flux trailer: joy (2015) 2015.10.21 17:00:36
Íme a Joy legújabb előzetese. A Napos oldal (Silver Linings Playbook, 2012) "nagy csapatának" következő dobása éppen szilveszter napjától látható majd Magyarországon. A sztoriról kicsit bővebben, galériástul itt írtunk, a teaser trailer pedig itt található. ..