Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hirdetes

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A farpofáim is összerándultak, mikor az oszlopot láttam egyenesen a kamera felé közeledni. És felszisszentem, hogy na basszameg, ezért kéne figyelni. Nem vagyok én marha okos, meg tévedhetetlen sem. És ellentétben a sok, igazán okos megmondóemberrel én sem vagyok száz százalékig…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Rüüdje rutinosan egy nappal korábban rendelte meg a kuponos pizzáját, mert azon belül 12 óra lett volna a szállítás. Így sem járt sokkal jobban:A kuponvilág.hu-tól vettem kupont, ami az Alforno étterembe volt érvényes egy 70 cm-es pizzára. Az első próbálkozás úgy volt, hogy…..
A motoros szabálysértőket nehezebb elkapni, nemcsak gyorsaságuk miatt, hanem mert csak hátul van rendszám és egyesek annak vízszintesbe hajtásával érik el, hogy még azt sem lehet beazonosítani. Utóbbi időkben olyat is láttam (főleg choppereken), hogy a rendszám 90 fokkal…..
Hirdetes 2011.12.08 15:55:08
@Tower13:
Remélem ennyire utálod a Taxis kivételezést is.
Egy I. kerületi lakos küldött tegnap felháborodott levelet, mert az önkormányzat újabb bőrt szeretne róla és sok másik helyiről lehúzni, természetesen az autótulajdonosokról. Mert ugye régi recept, hogy az autó luxus, akinek autója van, az gazdag ember, úgyhogy annak a zsebében…..
A Zugügyvéd számára is elég bizarr az alábbi történet, mindenesetre ezentúl messze elkerüli a motorkerékpározó tanoncokat.Tisztelt Zugügyvéd! A kategóriás jogosítványt készülök szerezni. A hétvégén gyakorlati oktatás közben kisebb balesetet okoztam, az anyagi kár kb.…..
autózz! Kis kerékpároshatározó 2011.09.09 08:21:00
Örök viták tárgya az autós-kerékpáros viszony, holott nem ellenségeskedésről, hanem partnerségről kellene, hogy szóljon. Való igaz, messze vagyunk Hollandiától, de nem gondolom, hogy zsigerből kellene utálni a kerékpárosokat autósként, főleg, hogy sokan használják mindkét…..
Hirdetes 2011.09.09 11:02:12
@bonifac:
Igen binális, le van írva de csak azért.
Piros az piros és a zöld az zöld nem sárga.
Légyszíves nem magadból indulj ki hogy Te így csinálod. A 24000 másik nem így csinálja.

Egyet ne felejtsel ha baj van mindig a bringás, gyalogos húzza a rövidebbet a KRESZ pedig nem véd meg.
autózz! Káosz Rákospalotán 2011.05.06 08:08:00
Az M3-as bevezető és Széchenyi utca csomópontja szerepelt itt nem is olyan régen. Úgy néz ki, ennek a csomópontnak van még egyéb problémás része is. Talán jogos elvárás, hogy az autópályával kettévágott kerület egyik feléből a másikba átjuthassanak az emberek. Ennél a…..
Hirdetes 2011.05.06 15:14:35
@schdl: Csak arra gondoltam, ha lehet pár helyen akkor megoldást találni és az emberek életét megkönnyíteni. Nem pedig egyéni érdekeket előre venni mint például utca egyirányúsítás valaki miatt.
Erre lenne a sok hozánemértő a közigazgatásban meg a közterületben.
Hirdetes 2011.05.09 07:45:41
@Deszkás: Semmiből, csak ott lakom és amióta meg van az utca érdekes elfértek az autók. Csak valakinek szúrta szemét a menekülő útvonal. Az hogy Óvoda meg iskola van ott és az emberek oda mennek az nem érdekel senkit.
Zoltántól kaptunk egy levelet, amit ő már 6 héttel ezelőtt elküldött a X. kerületi Önkormányzatnak és azóta sem kapott rá választ. Ezért most elküldte nekünk is és két internetes újságnak is, bízván abban, hogy esetleg történik valami a nyilvánosság bevonásával. Bár a…..
Pannonia 3 keréken Keresztül – Kasul2011. augusztus 01 -31 Tervezett Útvonal - napi diszpozíció - Még munkafázis! Augusztus 01. Hétfő Beremend - Bátaszék Augusztus 02. Kedd Bátaszék - Kecel Augusztus 03. Szerda Kecel - Izsák Augusztus 04. Csütörtök Izsák - Cegléd…..
autózz! Megbízható szemtanú 2010.11.22 08:33:00
Korábban már többen is kérdeztétek, hogy mi az a kamera, amivel készítettem azokat a felvételeket, amik a blog youtube csatornájára vannak feltöltve sárga feliratokkal a sarkaiban, Most jutottam el odáig, hogy van egy kis időm írni nektek egy kis élménybeszámolót, meg úgy…..
Tier kérdésére elég egyszerű a válasz, tulajdonképpen ő maga is tudja. Főleg lakott területen kívül veszélyes a motorosok számára a közlekedés, kisebbek, sérülékenyebbek, ha buknak, akkor lehet, hogy többé fel sem kelnek a földről. Az tény, hogy távolságival még nappal is…..
Hirdetes 2010.10.08 14:25:02
@FDToth: Ezek szerint Te csak a cikázó motorossokat veszed észre más nem létezik....

@gyvy: "alán ha felhívják ennek a fontosságára a figyelmet, meg aki nem ért hozzá megmutatják neki hogy a saját kocsiján ez hogy működik, "
Ez q jó lenne! a videót is megnézném róla, milyen arcokat vágnak, hogy ezt lehet állítani :)

"talán elgondolkozik az illető a dolog fontosságán"
Na ezt tuti nem, gondolkodni áhh akkor elbillentené a belső tükröt ne zavarja.... a többi már bonyolult.

@Tüdő R. Ákos: A cél még mindig nem az hogy sebességmérőt játsz az autóban ülve hanem érzékeld ott van a motor és túlélje a motoros a közlekedést.
De Te biztos nem utálod őket: "töketlen, szervdonor"
Hirdetes 2010.10.08 15:10:25
@FDToth: "Kellene jó adag kultúra kis hazánkba közlekedés szempontjából . "

Egyetértek, de ez kihalóban nem fejlődőben. Ahogy HOFI mondta még 30 éve "harácsolás az megy" ez látszik az utakon is az egyéni érdekek.
B@zdmeg ma azt láttam, hogy simán a terepgépjármű egyirányú utcába szembe forgalommal betépett mert nagy volt a sor 2 sarokkal odébb ugyanez sportgépjárművel kész vagyok tök szűk utca beláthatatlan parkoló autók mindkét oldalon... megírom a blogra :D
Hirdetes 2010.10.08 17:10:46
@Pincehelyi: Ok akkor nem fogok. Köszi a tanácsot.
autózz! Jogosan szóltam be neki? 2009.07.27 12:40:00
Többen szóvá tettétek már, hogy a bevezetőmben én miért is nem fejtem ki a véleményemet. Ennek több oka is van, a legfontosabb, hogy ne én legyek az, aki bármilyen irányban is befolyásolja a véleményeteket egy adott helyzetről, a másik meg az, hogy így legalább nem velem akar…..
Hirdetes 2009.07.27 15:58:16
Bosszantó lehet mikor az ember békésen autózik és egyszer csak kőzápor zúdúl a kocsira. Még bosszantóbb ha ennek nyoma is marad, ám szerencse ha a vétkes elismerően aláírja a papírokat. Ami azonban ezután következik annak már lehúzás szaga van. Paulee kéri segítségetek a…..
Zirowe lefoglalózta a kiválasztott tévét, jelezte hogy pontosan mikor megy érte, de a megbeszélt napon csak egy anyázós alkalmazott fogadta. A hetedik bekezdés végére megkapja, de akkor jön még csak a java!Idén októberben vettem egy zsír laptopot, amint van hdmi kimenet, és elbírja…..
autózz! Kérlek, ne üss meg! 2008.10.18 10:44:00
Vannak még bőven akik rendelkeznek ugyan jogosítvánnyal, de a közlekedéssel kapcsolatban kisebb-nagyobb kihívásokkal küszködnek. A legrosszabb talán a "nem tudok vezetni, nem ismerem a helyet és fogalmam sincs a KRESZ-ről" hármasának szerencsétlen együttállása. Richelieu…..
autózz! Kapaszkodjál, fiam! 2008.09.18 12:24:00
A szülői felelősség mintapéldáit már láthattuk itt is számos formában. A gyerekülés hiánya, a vezetés közben ölben tartott gyermek, a kocsiban pöfékelés sokakat felháborított már. Ezúttal Csaba agyában verte ki a biztosítékot egy motoros apuka, aki a poronty…..
Nem újdonság ebben a világban, hogy még az utolsó fillérjeinket is ki akarják húzni a zsebünkből. Áremelésekkel, ilyen-olyan adókkal, mindenféle fondorlatos szabályokkal. Mindenki kihasználja a kínálkozó lehetőségeket és úgy tűnik nem számít, hogy ez más kárára…..
Rohanó világunkban is vannak szigetek, ahol mindig azt kapjuk, amire számítottunk. Ilyen sziget a Magyar Posta, ahol mindig minden garantáltan illogikusan intéződik, bónuszként úgy néznek ránk, mint a pestisesre. Ráadásul átlátszó, szinte észrevehetetlen pestisesre. Ismerkedjenek…..