Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Chin Bohk

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megj: Ha a képet nagyobb méretben szeretnétek látni, kattintsatok a jobb fölső sarokban található nyílra, így megnyílik a flickr-s felület, ahová feltöltöttük a képet...
Hekkes beküldésénél már megint olyan érzésem volt, mintha ez már szerepelt volna, de sehol nem találom. Talán valaki kommentben írta korábban, de álljon itt most posztban is:Most néztem meg a Maffiózók 2. évadjának 1. részét, és amikor Anthony Soprano egy új pszichiátert…..
Sir Chin Bohk 2009.04.26 01:09:45
Mi is nagy lelkesedéssel, meg egy rövid szösszenettel fogadtuk a hírt, hogy a Vidámparkot elfoglalja az Állatkert, és a Szellemvasútban tevék ijedeznek majd, a Hullámvasúton meg pingvinek cikáznak. Az viszont senkinek nem jutott eszébe, hogy hova költözik a Vidámpark - kivéve…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
Sir Chin Bohk 2008.03.20 21:39:09
Sir Chin Bohk 2008.03.20 21:42:21
Múlt héten kaptuk a fülest, hogy az Externetnél van, amikor a 8 megás ADSL csak 2 megával megy. Az Externet válaszában elnézést kért, és közölte, hogy az "alaphálózati szolgáltató minden előzetes értesítés nélkül csökkenti Előfizetőink maximális vonali…..