Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regadmin

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év emlőse az ürge. Ennek, és az ürgék tavaszi ébredésének örömére április 27-én Tavaszi Ürgepikniket rendeznek a tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontban. A Vadonleső Program és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság közös eseményén gyermekek, felnőttek, művészek és a természet szerelmesei…..
A hagyomány szerint november utolsó szombatján, immár tizennegyedik alkalommal rendezik Tatán a Vadlúd Sokadalmat, ahol több ezer madár látványos vonulását figyelhetjük meg. Az idei eseményen várhatóan rekordot dönt a vadludak száma, és a Magyar Madártani és Természetvédelmi…..
Már Herakleitosz, a görög megmondta, hogy nem léphetünk kétszer ugyanabba a folyóba, pedig soha nem látott még Forma-1-es autót életében. Ez azért fontos, mert, ha látott volna, akkor ez a mondás nem a folyókról szólna, hanem a Forma-1-es világbajnokságról, amelynek mi, magyarok…..
Abádszalók a Tisza-tó legnyüzsgőbb települése, ahol éjjel-nappal remekül lehet szórakozni. Idén is lesz Abádszalóki Nyár, azaz rengeteg koncert és vízparti buli hajnalig a magyar könnyűzenei élet jeles képviselőivel. Napközben a strandon hűsölhetünk, majd kifeküdhetünk…..
Az első Tállyai Borünnep május 16-17-én kerül megrendezésre célja a helyi borkultúra, szőlő- és bortermelés, a helyi pincészetek és az ahhoz kapcsolódó turizmus újjáélesztése és népszerűsítése. A kétnapos rendezvény alatt, a Tokaj-Hegyaljai települést és borait is…..