Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charlotte Benning

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett Ryder Windham novellájának magyar fordítása, amelyet The Medium készített. Az alig 7 oldalas terjedelemmel rendelkező mű Darth Vaderről tartalmaz egy meglehetősen izgalmas történetet, de többet nem is árulnék el róla, inkább olvassátok el a képre…..
Bocs, de most épp ezen mulat a fél ország. Az iskolákat egybe markoló KLIK (Klebelsberg Intézményfenntartó Központ) egyik íróasztalánál valaki kitalálta, hogy Pedagógiai Önértékelési Csoportokat kell létrehozni. Írt is erről egy 96 oldalas használati utasítást, de föl sem…..
Charlotte Benning 2015.10.07 09:01:01
@midnight coder: A KLIK önmagát sem képes megszervezni és irányítani. Tudom, mert 3 hónapig dolgoztam a helyi megyei KLIK-nek. Mindenért minket b*szogattak, holott mi is pesti központból kaptuk az utasításokat, sokszor több hónap késéssel. Ennyit erről. -.-"
Imádok olvasni. Elképesztő mennyiségű remek könyv várakozik a listámon, ebook olvasómon, polcaimon… és egyiket sem bírom olvasni! És mostmár tudom, hogy nem vagyok egyedül, szóval itt a poszt, amely reményeim szerint megmutatja milyen utat próbáltam bejárni, hogy visszataláljak a szenvedélyemhez, és…..
Cím: 花より男子 / Hana Yori DangoAngol cím: Boys Before Flowers / Boys Over FlowersOrszág: JapánEredeti mű: Kamio Yoko azonos című mangájaHossz: 9 epizódMűfaj: live-action, iskolai, romantikus, dráma, vígjátékTV-adó: TBSSugárzás: 2005. október 21. – 2005. december…..
Állások külföldön, külföldi munka ajánlatok:Néhány jó tanács, ha külföldi munkát kereselNagyon nehéz dolga van annak, aki külföldre szeretne menni dolgozni, mert számos cég, csalás épül erre az iparágazatra. Ami a legfontosabb, mielőtt bármilyen céggel is szóba állnánk,…..
Charlotte Benning 2014.05.19 09:28:50
@macskakoromporkolt:

Ugyanezt csinálja ez a Dr. Koleva Roszica. Ő is kiadványokat árul, mert ő "nem munkaközvetítő". Majdnem 5000 forintot akart legombolni rólam egy 28 oldalas kiadványért. Köszöntem, nem kértem. Neki se dőljetek be! Egy csaló!
90 Az Oroszlánkirály 2014.01.06 08:36:55
Soron következő Disney rajzfilmünk az Oroszlánkirály, mely a legsikeresebb egész estés rajzfilm lett a Disney mesék közül. Ezt mi sem támasztja alá jobban, minthogy két folytatást is megélt, illetve számos oldalági történet született a rajongók legnagyobb örömére. Ez a…..
90 Boldog Karácsonyt 2013.12.24 20:41:27
Ezzel a csodálatos fényjátékkal szeretnénk Boldog Karácsonyt kívánni nektek!!!   ..
Charlotte Benning 2013.12.26 08:16:12
90 Játék Határok Nélkül 2009.07.04 16:35:00
Volt egy tévés vetélkedő, amit mindenki imádott a korszakban, és azóta is fájó ürességet érzünk, ha szóba kerül az érthetetlen megszüntetése. Egy műsör, aminél ötletesebb és viccesebb versengést kitalálni lehetetlen. Egy műsor, ami Lisszabontól Rodoszig, Siracusa-tól…..
Folytatjuk sorozatunkat, amelyben a ’90-es évek igazi ízeit keressük. Ezúttal az antialkoholisták, valamint az évtizedünkben gyermekéveiket élők számára kedveskedünk egy csokorral a legjobb üdítőitalokból.   Cherry coke Kevés olyan üdítős reklám jut eszünkbe,…..
Év: 1999 A Picasso Branch a Kozsó művek egy (másik) kérészéletű darabja, és ugyan csak 1 évet tartozott szigorúan véve a ’90-es évekhez, – hiszen ’99-ben alakult – mégis fennállásának mindhárom évében, ennek az évtizednek a meghatározó jegyeit viselte. Bebe is itt…..
Ma különleges poszt következik. Egyrészt nem volt még lánydivattal foglalkozó dolgozatunk, másrészt vendégszerzőnk. Ma mindkét esetben megtörik a jég, törzsolvasónk, Bettie Page jóvoltából. Lássuk mit nem vettünk észre mi, érzéketlen férfiak a 90-es évek szépségein!…..
90 A '90-es évek ízei 4. Az ABC 2010.04.23 17:15:00
A készételek után következzenek a hidegkonyha remekei a mitikus évtizedből. Markoljuk meg a műanyag bevásárlókosár füleit, és az anyutól kapott cetlivel meg egy Kossuth-százassal a zsebünkben induljunk el Lenke néni vegyesboltjának labirintusában. Kezdjük mindjárt a…..
90 Autóskártya 2011.07.03 08:00:00
Hengerek száma: 12… Áhh, nekem 10. Végsebesség: 329 km/h… Nekem 290 km/h. Hengerűrtartalom: 5770 ccm… Hahá, nekem 5900, én viszem! Aki nem tudja, hogy miről van szó, az a cikk elolvasása után sem fogja, a többieknek viszont már az első mondat után is minden tiszta…..
Az Én kicsi pónim őrület a kilencvenes években terjedt el Magyarországon. A pónik tömeges elszaporodása már az évtized elején megkezdődött. De vigyázat! Az igazi Én kicsi pónim nem keverendő össze és semmi esetre sem pótolható az ún. piaci gagyi pónival. Az Én kicsi…..
90 Aladdin 2010.05.07 15:00:00
'92-t írunk, és a Disney óriásvállalat reneszánszát éli a Kis Hableány meg a Szépség és a Szörnyeteg sikerén meglódulva. Nincs vita, kell egy új mese. A franciás színezetűeket már kivesézték, legyen valami misztikus, valami varázsos, valami furcsa lényes, ahol szabadon…..
Előző összefoglalónk után most újabb gonoszokat gyűjtöttünk össze, és nyújtjuk át őket nektek. Bemutatni aligha szükséges bármelyiküket is, inkább a felelevenítést tűztük ki célul. Nagyon sokféle főgonoszt sorakoztatunk fel ismét, egyetlen közös nevezőjük, hogy az…..
Charlotte Benning 2013.11.30 14:18:44
Mindegyikünkkel előfordult már, hogy nemi életünk keretén belül basztunk, keféltünk, kúrtunk, tosztunk egy jó nagyot. A Lantos utca 8. első emeletén viszont Tisztességes Emberek élnek, így az ő esetükben az ilyesmi teljességgel kizárható. Náluk segg, cici, nyögések és…..
90 Csip-csup csodák 2010.08.08 00:56:00
Az igazi nagyi ismertető jegyei: csodásan süt, csodásan főz, nem hordoz magán anyós jegyeket, sajátos szeszélyei vannak és rengeteg történetet tud. Kalán néni egy kifejezetten tipikus és nem tipikus nagyi csodás jegyeit hordozza személyiségében.   Igaz Móricz sokat tehet…..
Elhatároztam, hogy mivel ma jó napom van, nagyon pozitívan fogom leírni ezt az embert próbáló epizódot.Mégpedig egy nagy pohár forró csokival, fahéjasan, egyszervolt-módra.Feltűnik David és Feleség, és az ők édes otthonuk. És ismerkedős házibuli van, azaz, a barátok…..
Charlotte Benning 2013.03.19 13:48:20
@garrett27: Ne is mondd. Mikor először meghallottam, sírva röhögtem. Azután is mindig felnyerítettem a név hallatán. Borzalmas, de lehetett volna rosszabb is.
Előzőleg történtek: megtalállak, alma, Henri, beájulás. Ezek közül most a „megtalállak" egyik szereplőjével nyitunk: a Herecegh töri a zárat egy nagy kővel és kicsiny sikerrel. Hamarosan martalócok jönnek, a Herecegh pedig ismeretlen erőtől áthatva elintézi őket, csakhogy…..