Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takacs66

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Szerda. 2013.03.27 19:48:43
Eszem megáll. Nézem a TV híradót a Fidesztévén a Németh Szilárd ( csepeli polgármester) fenyegeti a társasházi közös képviselőket, a lakásszövetkezeti elnököket, hogy eljárás indul ellenük, ha nem csökkentik a közös költséget 10 %-al, merthogy a szolgáltatók már…..
Hajónapló Hétfő. 2013.03.18 21:33:14
Felmentem 11 blokk/nap teljesítményre, de ez a tempó tarthatatlan. Faragni, fúrni, illeszteni, ragasztani, méretre munkálni, csiszolni, remeg kezem lábam estére. Írni meg nincs mit róla. Ha kész leszek a 66 darabbal megmutatom. Más. Gigoríj Sandrovicsnak üzenem, nem jöttek meg a…..
Takacs66 2013.03.21 10:59:30
@tabulator:
Kedves Tabulátor
megtudtam, hogy mi az az offolás, hogy az eredeti témától eltérő kommentek. Nem tudtam, hogy ez a szabály nem is hallottam eddig még ezt a szót, én tényleg 2 napja írtam az első kommentet, én úgy gondoltam megszólítanak, és válaszoltam.
Bocsánat!
Minden Jót Kívánok Önöknek
Takacs66 2013.03.22 08:34:24
@A Tengerész:
Szép jó reggelt!
Ha megoldódik a probléma, szabad offolni?
Üdvözlettel
Takacs66 2013.03.22 12:11:46
@whale:
Kedves whale, Tisztelt Tengerész,Tabulátor
újraértékelve tengerész szavait, azt hiszem szólhatok
dehogy bántott meg, sőt örülök hogy megszólított
mondjuk jól esett volna a sorstól ha a birka szó begépelése közben az r betűnél vét a billentyűzeten (egy alul vonással is megelégedtem volna).
Vissza a témához, nem lenézve a birkát, de inkább ló.
próbáltam közben utána nézni a homo kadaricusnak ,de ezt nem értem. Ön szerint a Pelikán elvtárs fél? Ön szerint a kisemberek hogyan válnak játékszereivé az aktuális és az éppen nem aktuális hatalomnak/politikának? Itt kisemberek vannak nem? Nem jobb a barátságosság? Felelőtlenség- e ha emellett felszólalok?
A tengerész rendpárti-anarchista én meg annyira szélsőjobbos, hogy az már szinte bal?
anyázni nem tudok, sőt inkább eltúlzott modorossággal vádolnak.
Számtalan esetben tévedtem, a vezetőt sem tartom tévedhetetlennek, silvermonn -tett valamit ami felemeli őt, felelősséget vállalt, és elnézést kért!
Tiszteletem mindenkinek!