Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HappySkin

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HappySkin Méhviaszos kozmetikumok 2013.05.28 14:38:27
Méhviaszos testápoló   A méhviaszt, a méhet a lépek építésénél használják, melyet saját váladékaikból állítanak elő. Ez a viaszanyag nagyon rugalmas és tökéletes vízlepergető hatással bír. Ennek köszönhetően jól alkalmazható természetes kozmetikumok…..
 A kakaóvaj az egyik személyes kedvencem. Szeretem az illatát, az állagát, a hatását. A száraz, érzékeny bőrűeknek sem fog csalódást okozni ez az alapanyag. A kakaó (Theobroma cacao) valószínűleg az Amazonas és az Orinoco folyókat övező őserdő mélyéről származik.…..
S e káros kozmetikumok nem csak a bolygónkra nézve veszélyesek, hanem szervezetünkre is rossz hatással lehetnek. Parfümök:  A parfümös üvegbe, illetve a piperecikkekbe zárt szintetikus illatok, számos veszélyt rejtenek: neurotoxinok, phthalates nevű anyagok és szintetikus…..
Természetes kézzel készített kozmetikumok A hyaluronsav egy természetes poliszacharid, mely megtalálható az emberi szervezetben. A hyaluronsav nem egy szintetikus anyag, hanem ugyanolyan alkotóeleme szervezetünknek, mint az elasztin, kollagén, illetve az aminosavak. Erőteljes…..
Tudtad, hogy egyes anti-aging krémek a tartósítószereik miatt csak fokozzák az öregedést, ha napra mész? Hangzatos összetevőkkel pakolják tele a krémeket, sokszor a vásárlók tudatlanságát kihasználva. Utánajártunk, mitől lesz olyan drága egy luxus készítmény, és valóban…..
Az évezredek során képződött, magas ásványi anyag tartalmú fekete iszap bizonyítottan az egészséges bőr megőrzésének egyik forrása lehet. A Holt-tenger medrében összesűrűsödött, nagyon magas sótartalmú iszap ásványi anyagtartalma meghaladja a 32%-ot. Kiváló mély…..
A hársfavirág víz az igazi virágpárlatok egyike, melyeket réz lepáróval, vízgőz általi desztillációval állítanak elő, tartalmazzák mindazokat a jótékony hatású anyagokat melyek a növényben megtalálhatóak. Minden cseppjükben benne van a növény lényege, hasonlóan az illó…..
A hamamiles víz az igazi virágpárlatok egyike, melyeket réz lepáróval, vízgőz általi desztillációval állítanak elő, tartalmazzák mindazokat a jótékony hatású anyagokat melyek a növényben megtalálhatóak. Minden cseppjükben benne van a növény lényege, hasonlóan az illó…..
A fahéj illóolajat (Aetheroleum cinnamomi) a babérfélék családjába tartozó ceyloni fahéjfa  belső kérgéből és a kínai kasszia fahéjfa hámozatlan kérgéből víz- vagy vízgőz-desztillációval nyerik ki. A kérgek mellett a fahéjfák leveleiből és leveles…..
A csipkebogyó olaj A és E -vitaminban gazdag, transzretinolsav tartalma támogatja a kollagén termelődését. Nagyon jó hidratáló, sejtmegújító hatású. Megnöveli a bőr rugalmasságát, meggátolja annak idő előtti öregedését. A hidegen sajtolt csipkebogyó olaj bőrregeneráló,…..
HappySkin A brokkoli mag olaj 2013.04.05 14:54:17
A brokkoli mag olaj egy hidegen sajtolt, finomítatlan, szagtalan halványzöld, kissé sűrű olaj A brokkoli mag olaj 50%-ban erukasavat tartalmaz, 70-75 % arachidonsavat, 80-85% többszörösen telítetlen zsírsavakat. Magas az A-vitamin és omega-9 tartalmának köszönhetően erősen…..
A szilikonos samponok, hajápolók egy időre megkönnyítik az összekócolódott haj kibontását, javítják a hajvégek állapotát, fényessé teszik a hajat, növelik térfogatát… Mégis, az ilyen termékek jótékony hatását számos helyen megkérdőjelezik, és a gyártók egyre inkább…..
HappySkin A BDIH tízparancsolata 2013.04.05 08:34:14
BDIH BDIH (Bundesverband deutscher Industrie- und Handelsunternehmen) a németországi gyógyszer és vegyipari cégek ellenőrző szerve. Mi is osztjuk a a 10 parancsolatát, ezért gondoltuk hogy közzé tesszük. Az általunk használt alapanyagok mindegyike megtaláláható a BDIH által…..
HappySkin Babassu olaj 2013.03.29 09:59:46
Babassu olaj   Akár 20 m-es magasságot is elérő brazil pálmafa gyümölcse leginkább a kókuszhoz hasonlatos. A babassu olajat a fa gyümölcséből, hidegsajtolásos módszerrel állítják elő. Az olaj 40%  laurinsavat, 15% mirisztinsavat, 16 % olajsavat tartalmaz. Alacsony…..
Aloe vera jótékony hatásai Kutatások szerint az aloé vera gél, ez a kiváló nedvesítő- és emulgálószer gyorsabban pótolja az emberi bőr nedvességtartalmát, mint a víz. Az aloé vera emellett rendelkezik azzal a képességgel, hogy úgy nedvesítsen, hogy közben nem zárja el az…..
A DEZODOROK ÉS AZ ALUMÍNIUM SÓ A kozmetikumokban leggyakrabban az alumínium sókat alkalmazzák pórusösszehúzó, verejtékcsökkentő, vérzéscsillapító tulajdonságuk miatt.  S a mennyiségét lehet fokozni is, hiszen a 24 órás magabiztosságot szavatoló készítmények…..
SHEA VAJ JÓTÉKONY HATÁSAI   A shea vaj megérdemel egy külön cikket. Számtalan előnyös és különleges tulajdonsága révén vívta ki a natúr kozmetikai iparban az előkelő helyet. A shea vaj az afrikai sheafa, más néven karitéfa gyümölcsének magjából nyert zsír. A…..
KECSKETEJ JÓTÉKONY HATÁSAI A kecsketej egy felbecsülhetetlen alapanyag a kozmetikai iparban. Aki nem ismerné, íme ez a cikk segíteni fog a felismerésben.   Az antik kultúrákban a tej a halhatatlanság jelképe volt. Ez érthető, hiszen az emberi szervezet számára szükséges…..
Ekcémás bőr Sokak szenvednek az ekcéma kínzó tünetei miatt, de mi is okozza ezt a kellemetlen bőrbetegséget? Az ekcéma a bőrgyógyászati allergiák közé sorolható. Bőrünk nem csak mechanikai védőszerepet tölt be, hanem egyik legfontosabb immunrendszerünk is egyben. Éppen…..
Természetes kozmetikumok előnyei Napjainkban egyre több natúrkozmetikumokkal kereskedő vállalat jelenik meg a piacon. És ez így is van rendjén! A gyógynövények használata az egészségiparban már évszázadok óta nagy szerepet játszik. Hiszen miért alkalmaznánk…..