Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hdo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány poszttal korábban volt szó a Facebookon példátlan intenzitással hirdető kedvezményes Oakley-webáruházról. Egységesen 85%-os kedvezménnyel hirdetnek rengeteg Oakley-típust, és már ott nagyon büdös a dolog, hogy minden modelljük 49 993 forintról van leárazva 7500-ra,…..
hdo 2014.10.01 16:53:58
@sznomen: il bacio di stile andrássy út.
Sokszor szidjuk itt a Budapest Butikon a női ruhák kínálatát. Pedig a férfiak vannak csak igazán nehéz helyzetben, ha mondjuk nem kritikán aluli minőségű, sárkányos-koponyás-feliratos pólókban és seggkilógatós, tapadós nadrágokban akarnak járni. Shitgun nevű kommentelőnk…..
A Totalcar ügyvezetője, Tibor még a télen vette, amikor riasztottam, hogy 60-80%-os akciók vannak Polaroid napszemüvegekre, tehát háromezer forintért elég jó vásárt csinált vele. Én csak most szereztem róla tudomást, mert gondolom, mostanra vesztette el a másikat, amit ugyanazon…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Az Orbán kormány folytatja kommunista múlt takargató hagyományát, mert az olyan nemzeti - oppardon, Nemzeti - mint minden amihez nyúlnak. Oszoljunk, mint az  utolsó hitelességmorzsa emésztése után keletkezett fideszes…..
Itt szurkolj velünk Norbiéknak! Update! Új képek, és Kapócs Zsóka kalandja videón. (Csak annyit mondok: húúúúúúúvazzzzz.) Szóljanak a fanfárok, zúgjanak a harangok, Mogyoródon a WTCC mezőnye! Ez mégis csak valami, világbajnokságot rendezhetünk. Emellett még másféltucat…..
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök! Már…..
MedIQ A 100 legbefolyásosabb ember 2012.04.23 21:29:45
A TIME magazin idén is nyilvánosságra hozta a világ 100 legbefolyásosabb emberének listáját, amiben első átfutásra egyetlen kutatót találtam, ami több mint meglepő, sokkal több orvost/kutatót várnék egy ilyen listába. Hans Rosling, a statisztika és népegészségügy egyik nagy…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
  Pár napos ausztriai nyaralásunk hozott végképp kedvet a szelektív hulladékgyűjtéshez, de egyelőre nem ment minden simán. A lenti levél olvasása előtt épp egy dupla környezettudatos megmozduláson voltunk túl, mivel a Péter által is hivatkozott oldal szerint a Lövölde…..