Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neck90

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kioktató Blog MLM = ÁTVERÉS 2010.12.18 12:46:00
Reactor nevű olvasónk levelét olvashatjátok, lángvágóval rántja le a leplet az MLM és a piramisjáték sötét bugyrairól:MLM = ÁTVERÉS Ezt az alapösszefüggést, ha felfogja az átlagember, nem lesz semmi baja. Gond akkor van, ha elhiszi, hogy ezzel valós pénzt kereshet. Sajnos…..
neck90 2013.03.19 01:38:14
Érdekes témának tartom ezt, hogy jó-e az MLM vagy nem. Szerintem igen is jó, és megéri foglalkozni vele. Csak meg kell találni a megfelelő céget.

Olvastam, hogy akkor miért nincs tele a világ MLM milliárdosokkal. Azért, mert a '60-as évek környékén, alakult meg ez az egész rendszer, és utána sokan rájöttek, hogyan lehet ezt illegálisan beállítani, mert sok cég MLM-nek hívja magát, mikor semmi köze sincs hozzá, és piramisrendszer felépítésű, holott a normális MLM cégek egyike se piramis. (Akit érdekel küldhetek neki képet, egy MLM rendszer hálózatának a felépítéséről és egy piramis rendszerről) És mivel anno sok embert átvertek ezzel a stratégiával, így kialakult egy olyan látkép az MLM-ről az emberekben, hogyha meghallják már egyből elküldenek melegebb éghajlatra. A másik dolog, hogy nincs sok MLM milliomos, hogy olyan világban élünk, ahol az iskolákban azt tanítják meg az embernek, hogyan legyen rabszolga, arra tanítanak, hogy azért kell tanulnunk, hogy utána egész életünkben dolgozzunk. Helyén is van így mert minden szakmához kellenek a kiválóságok, és kell a munkaerő. Nagy probléma lenne ha mindenki hálózatépítő lenne.

Másik dolog, hogy mert fizetni kell a továbbképzést, ha van és csak üzletkötők, meg jó kommunikációs készséggel rendelkezők tudják ezt megcsinálni. EZ baromi nagy tévhit. A válaszom rá a következő hogy miért: Mivel ez egy vállalkozás, és az a célja az embernek, hogy sikeres legyen (és ezt nem tanítják meg az iskolában, ami nagy hiba) és ezt azáltal tudja elérni az ember hogy képzi magát. Vannak remek könyvek amiket lehet venni ezzel kapcsolatban, és azért vannak fejlesztő tréningek, továbbképzések stb. adott MLM-cégeknél. Igazából az egész hálózatépítés is egy iskola, itt is tanulni kell. Meg lehet tanulni, hogy lehet az ember sikeres, és ezért meg is fizetik, ha kellő energiát és időt belerak. Szerencsére az MLM amiben benne vagyok, ezt mind megadja, és még ráadásul megfizethető áron. Olyan az egész, mintha egyetemen tanulnánk, csak itt idővel megtérül a befektetett pénz és energia. Ez az idő nem hónapokban értendő. A hálózatépítésben a rövid idő 2-3 maximum 5 év.

Az emberek 95%-a miért bukik bele mégis?
-mert a rövid idő nekik pár hónapot jelent, és azonnali eredményt akarnak látni
-nem néznek utána az adott cégnek. Biztos háttérrel kell rendelkeznie.
-nem kapnak megfelelő képzést, hogy hogyan kell profin csinálni ezt az egészet
-erőszakosak az ismerőseikkel, ha nem lépnek be azonnal
-aki beléptette őket, utána magukra hagyják őket, és fingjuk nincs semmiről, mit hogyan kell csinálni.