Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nani

10 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nani blogja Elköltöztem... 2012.10.20 10:32:29
Itt olvasható tovább a blog! :)..
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Nani 2012.08.07 14:49:44
@Livi29: @Zsuzsa&Nórika: @GZsan: köszi a türelmet, elküldtem!
Nani 2012.08.12 14:37:24
@Csigamami: @mendike: elküldtem újra, remélem most sikerült!
@manner: ment Neked is!
Nani blogja 7 hónapos lett Danpici 2012.07.12 12:49:00
Csak pörögnek és pörögnek a hónapok, mi meg csak ámulunk és bámulunk, hogy a gyermekeink egyre okosabbak és nagyobbak. Dancusom tegnap betöltötte a hét hónapos kort. Már most látszik a kis buktiján, hogy milyen kis okosgombóc Ő is. Tud kérni, mindent megért és babanyelven…..
A kétgyermekes lét szépségeit akár napokig sorolhatnám, de azt hiszem erről mindenki sokat hall. Arról viszont nem biztos, hogy mindenki szívesen beszél, hogy nem csak szép és jó oldala van a dolgoknak.  Félreértés ne essék, imádom a gyerekeimet és soha egy pillanatra sem…..
Tegnap ebéd után Nóri kapott egy jégkrémet. Pár perccel később hangos Nórikacajra lettem figyelmes (=nagyon röhög), megyek be a szobába és ez a látvány fogadott. Nóri megkínálta Danit egy kis jégkrémmel :))…..
Nani blogja Csimotáim - videók 2012.06.17 10:12:00
szólj hozzá: Kacagóim szólj hozzá: Dani "hintázik" - 6 hó szólj hozzá: Dani kúszik - 6 hó Gyönyörűségeim jól elvannak együtt! Persze Nóri egyenlőre mindent el akar venni Danitól. Kis Drágaságaim, úgy szeretem Őket!!!…..
Nani blogja Kúszik :) 2012.06.09 14:19:26
 Kúszik a kisfiam! Dancus néhány napra rájött, hogy ez milyen rettenetesen jó dolog. Mondjuk a technikája igen érdekes. Hasonfekvésből kinyomja magát a kezeivel, majd elemeli a talajtól a pocakját és a térdeit (mintha fekvőtámaszt csinálna) majd lök egyet előre magán a…..
Nani blogja 7végék 2012.06.04 16:03:00
Mióta Apa vállalkozóvá vált és nem a vendéglátásban keresi a kenyerünket, vannak hétvégéink. Nem volt nehéz hozzászokni, hogy végre mehettünk családostul bármi program vagy esemény van közel vagy távol. Együtt töltöttük a húsvétot, majálist, gyereknapot, sőt tegnap…..
Nani blogja Dani fél éves :) 2012.06.01 15:47:00
 Szinte írhatnám ugyanaz, amit anno Nórinál írtam a fél éves beszámolóban. Örülök nagyon, hogy feljegyzem a dolgokat, mert bár nem volt olyan régen, sok mindent jó visszaolvasni. Ugyanúgy azt érzem, hogy iszonyat gyorsan elrepült az idő.... ugyanúgy lassan haladnék a…..
Nani blogja Kedves olvasók! 2011.11.15 17:36:41
 A bejegyzések mostantól zártak, így aki olvasni szeretne be kell jelentkeznie!Megértéseteket köszönöm!Nani..
Nani 2011.11.16 10:54:10
@Kinga85: a chello-s e-mail címedre már kétszer is küldtem meghívót, két névvel is be vagy regisztrálva. Töröljem azokat és küldjek újat a freemailre???

Bmama: Te is be vagy regisztrálva bibe75 e-maillel.

@MissNici: *NIci* nickkel nem Te vagy regisztrálva?? boncsi e-mailre ment a meghívó: Ha nem, kérek e-mailt.
@tucsok01: Neked is van meghívód, regisztráltál is már ugyanezzel a nickkel.
@kerimama: Téged nem látlak regisztrálva, kérek e-mailt és küldöm a meghívót!

@cucka: Melyik nickkel szoktál olvasni, mert kettővel is regisztráltál és a másikat törölném. Köszi. Pusz.
Nani 2011.11.16 12:30:48
@Kinga85: akkor most nem kell új, az is jó marad!

@kerimama: küldöm!
Hunor&Minka&Zsigu Amikor semmisem 2011.05.02 15:21:00
Röviden: ÍGY, bővebben alant, érthetőbben: azt hiszem, elfáradtam egy kicsit.1. Anyák napja: -házi verzió: szüttyögősen zokogósra sikeredett, mert a  hitös kivárta azt a lélektani pillanatot, amikor már nem bírtam tovább a soromra várni (az állatok/embergyerekek már…..
Csőryke és pocaklakói Elhavazva 2011.04.10 21:53:00
Hát, nem úgy sikerült ez a mai nap, ahogyan terveztem. Egész nap ment a mosógép és pakolásztam, hogy mindent rendben tudjak itthagyni. Szóval egy perc időm sem volt, hogy leüljek és átgondoljam miről szeretnék itt írni. A másik ok, ami miatt nem tudtam írni, hogy a párom…..
Hétfő délután sor került az első ovis szülőire. A kezdők izgalmával készülődtem, hiszen még sose volt ilyenünk, leszámítva az elsőszülőit, még tavaly.A két csoportból viszonylag kevés szülő ért rá/érdekelte a gyűlés, erről 3 év múlva talán majd másképp fogok…..
Az elmúlt kettő hét dottore látogatásai rendre elmaradtak, orvosunk szülesztett. Tegnap délután -mi késtünk- végre sikerült összehozni egy időpontot, ahol a hosszú hetek óta zajló bizonytalanság elmúlt, a kinemmmondott kérdések megválaszolódtak.A doktorbácsival hosszasan…..
Az utóbbi két nap nagyon sűrűre sikeredett. Még a holnapi napom is zűrös lesz, sok elintéznivalónk van.Vasárnap viszont az utolsó itthon töltött napon igyekszem megcsinálni az ígért képeket és a beszámolót erről a hétről.Tömören:Hétfőn 4 D ultrahangon voltunk.…..
(bár konkrétan éjjel, félálmomban fejben blogolva, hascsikarva a szottyadt kölök mellől nem pont ezek a szavak jutottak eszembe)Hunor ugyebár nagybötüs óvodás és házi immunrendszer erősítő mester lett. Múlt héten egy laza taknyolódást maszatolt szét kiccsaládunkon, semmi…..
Nani 2011.03.23 21:07:42
A történet, hogy változatlanul rohan az idő, nekem napi 36 óra se lenne elég. Rohanunk, hajtunk, örülünk, kibukunk, élvezzük az életet, de eközben még mindig csak rohanunk. Borzasztó ez a mókuskerék. A tipikus "apró" dolgokra és magamra nincs időm. Itthonról dolgozom…..
A múlt hétvégi, ismét szolidra sikeredett rendezvényünk után (egy konnektororrú hepajtól nem mentes feldolgozása és a helyszínen a falu közössége által történő elfogyasztása volt a cél), elsőként apjuk adta meg magát a sok hetes stressznek (és a másnapnak- *cinikus…..
Buncileányka betöltött 14. hónapját egy szürke-mindennapokból lecsalt hosszú hétvégével ünnepeltük. Régóta szervezzük korai nyaralásunkat, és igen nem elírás, idén sajna ennyivel kell beérnünk. (nem egészen egy hónap múlva születnek a kecskegidóink, aztán már napi…..
Ezt még az esküvős bejegyzés előtt kellett volna írnom, de most jutott eszembe, hogy erről is említést tegyek.  Nagyon szeretek vásárolni, de itt a városban, nem mindig találok olyan helyet, ahol rám való, vagy az én ízlésemnek megfelelő ruhákat, cipőket árulnak. A cipő…..
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Hunor gyűlöli a hajmosást. Gyakorlatilag születése óta, túlzás nélkül állíthatom, a két kezem ujjai bőséggel fedezik a hajmosásai mennyiségét. És ez tényleg mindennemű túlzástól mentes. Hogy ez abból fakadhatott-e, hogy kezdő idegeskedő szülőként sikerült majdnem…..
Hunor&Minka&Zsigu Egyensapkások 2011.01.30 17:56:00
Van abban valami báj, hogy ha az emberlányának a gyermekei összeöltöznek. (a valósághoz jobban közelítve: összeöltöztetődnek). Annál már csak az lehet bájosabb, ha ezek a sapekok egyenest a nepáli sokadalomból érkeztek, kézzel  készítettek és arra hivatottak, hogy…..
Nani 2011.01.13 14:50:28