Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daat

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egészen tiszta naiv ügyfél problémája, de annyi biztos, hogy a DHL-lel beküldött gép két hétig kavargott, mire a szervizbe ért. Állítólag azt mondták neki, hogy a céges számlája miatt nem fér bele a 15 napos javításba, de hát azt amúgyis bukta a szállítás miatt, meg…..
daat 2012.04.23 14:03:38
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: "Legalábbis a kékhalált az esetek nagy részében a hibás memória okozza."
Ha meg nem, akkor bocsi, mennek a levesbe az adataid.
daat 2012.04.23 14:43:41
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Azt áruld már el légyszi,hogyha mondjuk a vinyón van egy bad sector ahova nem tud írni, azt nálad miképp jelzi?
Azt meg remélem te sem gondolod komolyan,hogy memória hibás gépet nyugodt szívvel bevihetsz szervizbe mentés nélkül?

Részemről a valószínű, meg 10% stb. vita lezárva. Adatokkal nincs valószínű, hanem mentünk és kész. Azt meg nem csinálja ingyen a rendszergazda.
Jó sok helyet megspammolhatott a Reader's Digest az ünnepekre, mert ketten is besírtak miatta. Nyereményjáték helyett erdőt követelnek a potenciális nemfogyasztók, akiknek amúgy is elegük van pont mindenből. Betelt a pohár! Eddig, ne tovább! Amúgy le kell szedni a postaládát,…..
Steve Jobs emlékére következzen egy iPhone 4 vásárlás Magyarországon. A Vip-Phone szerint a vasárnap is beleszámít a 3 munkanapba (bár aznap zárva vannak), ezért nem cserélték ki a forrosodó telefont.Szombaton vásároltam egy iphone 4 16gb Vodafone függő készüléket az…..
Naiv informatikai szakember maga se tudja, miért fizetett elő IPTV-s T-Home internetre, amikor tévét nem néz, talán mazochizmusa vette erre. Ezzel viszont rásóztak egy minőségi 5Mbps DSL-t, és a táblagép-akcióból is kimarad:Július 29.-én kötöttem önöknél online szerződést…..
daat 2011.08.16 16:16:38
@ColT: Nincs 10 megás a T-nél.

Azt nem igazán értem,hogy mit remél a versenyhivataltól vagy a fogyasztóvédelemtől. Ők majd upgradelik a vonalat?
daat 2011.08.16 16:26:03
@agent_x: De ő a 10 alatt a 10. emeleten a 10-es lakásban lakik. Minden emeleten 1 lakás, ezért valszeg baromi kárcsú a ház és csak a T madzagja fér el. Abból is csak igen kicsi sávszélű.
Gyorshír: a Tv2 szeptember 1-én vetíti a Katedrális első részét, ami (az amerikai vetítést figyelembe véve) az első két rész lesz egyben, mert nálunk nem 8x45, hanem 4x90 percben lesz látható a sorozat. Az epizódokat csütörtök esténként, este kilencórás kezdettel, 16-os…..
daat 2011.08.12 11:33:24
@Kisvesza: katedrális ken follett
erre keress.

Történet röviden: Régen, elindul egy emberke meg egy hölgy, találkoznak, történik velük sok dolog és a végén happy.

(k. jó könyv!!!)
T-Home-os ügyfél a vihar óta csak a szolgáltató logóját tudja nézni a tévében, a T pedig nem igyekszik elhárítani a hibát, se telefonos, se személyes ügyintézéssel. Az mondjuk nem tiszta, hogy elégedetlen ügyfél miért írt alá ezek után egy éves hűségnyilatkozatot -…..
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
daat 2010.08.04 11:52:44
@Hopi Bond: Tudom,hogy az is meredek, és tényleg jön a bezzeg az én időmben, de az 55 vs 15 még komolyabb. Egyébként láttam már olyat is akinél szuperül ment.
daat 2010.08.04 12:17:10
@blacklord: Melyikre gondolsz?
daat 2010.08.04 12:43:31
@blacklord: Kösz a korrepetálást.
Ez volt az ostobaság? Hmmm.. Ha egy gyereknek csak annyit szeretnék biztosítani,hogy meglegyen a napi kenyere meg vize, akkor még talán egyet is értenék veled. A gyerekvállalás viszont nem csak ebből áll. A gyereknek venni kell ruhát, cipőt,tanítatni kell, stb.. Lehet úgy hozzáállni, hogy biztosítom neki a létminimumot, de nem hinném,hogy ez lenne az etalon, legalább az esélyt érdemes megadni neki,hogy könnyebb legyen, mint nekem. Amint olvashattad, nekik a számla befizetése is gondot okoz. Mondod,hogy mi hogy nőttünk fel. Rá kellene jönnöd, hogy ez már nem az a világ, amiben Te vagy én felnőttem.
Ha meg valaki véleménye más, mint a tied, nem feltétlen ostoba, max. máshogy gondolkozik!
Semmi hivatalos, az Apple este hétkor jelent csak be valamit az iPhone 4-gyel kapcsolatban, de nagyon úgy tűnik, hogy sikerült megoldani a mobil térerő-problémáját. Mint azt már bizonyára mindannyian tudjátok, az új készülék szuper kommunikációs eszköz, mindaddig, amíg meg nem…..
daat 2010.07.16 11:25:51
@Istencsaszar: Konkrétan te nem érdekelsz senkit, ha nem tűnne fel.
Miért is nem a szupergazdag haverjaid fárasztod az arcoddal?
Élvezd az N95-d, meg a netbookod (haha), én meg élvezem a szaros kis rabszolga életem.
Árpád egy napjainkra különösen lepusztult, elnéptelenedett, jelentéktelen, nevenincs vidéken, Budapest VI. kerületében szeretett volna kitörni az analógvonali DSL 8 megabites láncaiból. Pechére a környéken fizikailag nem lehetséges ennél gyorsabb internetet létesíteni, viszont a…..
daat 2010.04.27 10:50:33
@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem:
Ez is valós sebesség.

De jó is a fővárosban... Dugó, légszennyezettség, tömeg, retek, lassú internet... MUNKAHELY...

Egyébként meg ez a lenézik a vidékieket elég lejárt dolog. Igen van pár pesti aki azt hiszi ,hogy ő szarta a spanyol viaszt (a többség nem ilyen) ,de "parasztok" ugyanúgy vannak vidéken is, mint Pesten.
Néhány száz csepp a tengerben: az átszavazók. Lehet, hogy ez egy jól definiálható korcsoport, vagy van a végzettségben hasonlóság. De pártállásban? Mi véletlenül heten is összeverődtünk a sorban keresztények, mögöttünk egy buddhista állt, utána igazi politikusok (igen,…..
daat 2010.04.13 14:51:02
@daat: közben látom,hogy öregmogyi látja :))
daat 2010.04.13 15:03:57
@Viharzóna: Azzal bosszantottad fel az embereket,hogy egyszerűen azt sem tudtad,hogy miről beszélsz, és ez pártállástól független. Ezek után a tájékozottabb embereket idiótának nevezni meglehetősen csökevényes tekervényekre utal.
Egyébként meg ha már ilyen "okos" vagy, áruld el légyszi,hogy mi abban a csalás, ha valaki él a törvény biztosította jogával?
Ja az meg egy apró dolog,hogy a jelenleg regnáló kormánynak is kellett volna a 2/3-d,hogy változtasson ezen.
A teljes Szózat és Himnusz ismerete mellé egy kis modort ,észt egyéb ilyen hasznos dolgokat is beszerezhetnél.
daat 2010.04.13 15:15:42
@pakesz: Francba, egyet kell értenem Veled! Te vidéki paraszt! :))))
Vajon mennyire fér meg két erőteljes személyiség egymás mellett? – kérdi következő posztunk szerzője. A lány páros randin találkozik először élőben a neten megismert pasival. Teljesen egy hullámhosszon vannak, személyiségük vészesen hasonlít, és a lány ebben látja az…..
Mit lehet tenni, ha párunk nem akar közös fedél alá cuccolni velünk? Következő sztorinkból kiderül, hogy a családi fészek néha nagyobb vonzerővel bír, mint a barátnő lakása. Levélírónk nem egy másik nőre, hanem másik lakásra féltékeny.   Csaj vagyok, 25 éves –…..
daat 2010.03.23 15:01:10
@daat: "Bár baj beüthet"
Helyesen kb: Bármikor, bármi baj beüthet
daat 2010.03.23 15:15:10
@molnibalage: Keress vidékit, van belőlük elég Pesten. A stílusodból azt veszem le, hogy neked nem lenne jó egy "kőkemény" pesti nő. :)
daat 2010.03.23 15:19:25
@lovacska30: Egy fickó azért nehezebben költözik haverhoz :) Tudod, férfiúi büszkeség.
Mellesleg elég lassacskán dönt, ha már ennyi ideje együtt vagytok.
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
Szombat délután óta próbálok valamit írni az MSZP kampánynyitójáról. Pedig készültem: megnéztem a beszédeket, szorgalmasan elolvastam a programot, aztán vasárnap a Naplóban bepillantást kaptam a Mesterházy-család életébe, s végül a pártelnök érveit is meghallgattam a…..
daat 2010.02.22 15:46:40
@v. jókormányzósember: Tudod mit szerettél volna közölni az olvasókkal vagy csak úgy jött ez a beböff?
"Mint azt bizonyára tudja (tudja?) nyelvünkben a személyneveket nagybetűvel írjuk. "
Te tudod?
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
daat 2010.02.17 13:23:16
@Dariengo: Nekünk csak a járda sziget jutott.
daat 2010.02.17 13:33:07
@anyamadár: Ok, de ha jól emlékszem (lusta vagyok megkeresni), a következő mondatban írtam,hogy az első pár napos ablakos szellőztetés után ez már felváltható babakocsival. Fél óra azért nem ugyanaz,mint kifutni a pár órás szoptatási ciklusból. Mind1, szerintem hagyjuk. (na de mi az a 6 hét? :) )
daat 2010.02.17 13:45:18
@anyamadár: Akkor csak 2 félmondat. Igeeen, ott a hat hét :)
Nekünk annyi "értelmeset" mondott csak a védőnő,hogy jujj de aranyos baba. El is küldtem a fenébe.
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
daat 2010.02.01 15:57:25
@G. Wolf: Látatlanban vettél gépet, utólag kiderült,hogy talán valahol mégiscsak meg kellett volna nézned, ez mégis hol a Toshiba hibája? (csak mert úgy írtad)
A Toshibáknak a billentyűzete egyébként is fura, amit szintén csak akkor fedez fel az ember,ha megnézi. Bár láttam már olyan embert, akinek kifejezetten ezért kellett.
Ventinél nem mind1,hogy asztali vagy notebook az a masina. Értelemszerűen ez egyikben jóval kisebb az alkatrész, amit megtud akasztani egy efféle "szörnyeteg". Bármily hihetetlen találkoztam már ilyennel, nem is eggyel. A melegszik a gép jelenség csak akkor jelentkezik,ha por illetve apróbb szöszök okozzák a koszolódást.
Utálom a Toshibát, mert a prémium kategóriás gépei kivételével, elég megbízhatatlanok (mondhatni ócskák),de ez nincs azzal összefüggésben,hogyha egy user nincs tisztában néhány dologgal,az ne szúrna szemet.
Gondolom tv-d is van, de annak a "finomságaival" sem vagy tisztában, de ha elromlik és szervizelik, akkor annál valszeg nem fogsz kételkedni a szervizesben, ha javítás után működik.
Ha személyes támadásnak vetted, az a te bajod.
daat 2010.02.01 16:03:26
@András Eee: Egyszerűbben megúszod a HRP-vel, ahogy már írta valaki. (Csinosak a hölgyek is :)
daat 2010.02.01 16:05:57
@András Eee: Apropó, sokan kíváncsiak,hogy mit jelent nálad a hülye karakter? Hátha tudna valaki segíteni.
Honey az IKEA érdekes karácsonyi akicójába futott bele a hétvégén: a parkolásért nem kell fizetni, a sorompók nyitva vannak, de erről nem tájékoztatják a vásárlókat. A fizetőautomata simán használható, ott sem figyelmeztet semmi, hogy örüljél, ma jó fejek vagyunk, nem kell…..
Nóra dühös volt, hogy babakocsival nem engedték be az angyalföldi MediLine biodiszkontba, és disztkriminációt kiáltott. A cég tulajdonosai alanti válaszukban rámutatnak, hogy a bolt alapvetően nagykereskedés, egyéni vevőket csak bizonyos feltételekkel engednek be, az egyik ilyen,…..
daat 2009.12.10 11:28:56
@akikaztmondjákni: Tiltsák ki, mert te nem férsz el tőlük? Vissza az egóból! Menj máshová,ha nem tetszik. Ha dugóba kerülsz, akkor tiltsák ki a többi autóst, mert neked nem tetszik? Hogy ezt miért is nem tudja felfogni a sok csökkent képességű állampolgár..
Az Ikea pl. miért veszélyesebb,mint egy élelmiszer áruház? Ott sűrűbben potyognak 2 literes üdítők. Én még nem láttam röpködő késeket, vagy öntudatra ébredő bútorokat az Ikeában. Megjegyzem egy babakocsis gyerek még magára sem tudja rántani a bútorokat. Tegnap egyébként pont kipróbáltam, jól megrángattam egy könyvespolcot, de nem akarta megadni magát nekem, akkor pont egy gyereknek? Vazze, az utca is veszélyes üzem, úgyhogy oda se menjen senki? (persze csak ha te nem oldod fel a tilalmat, mert éppen az nem zavar.)
daat 2009.12.10 11:36:48
@Riska: Így van. Azt hozzá kell tenni, hogy ott is elég nehezen értik meg az emberek, hogy a gyerekük védelmében van a dolog. Ha egy targonca átmegy rajta, márpedig átmegy, akkor meg azt hinnék,hogy haragszik a melós.
daat 2009.12.10 11:52:07
@akikaztmondjákni: Na látod! Akkor legközelebb perkálj a babakocsisoknak, hisz ne ingyen élvezkedj! :)
Ace05 boldog ügyfélként írta nekünk a lenti levelet, de a történet nem ennyire egyértelmű. A szegedi Cora nem pont azt a gépet adta el, mint amit árult, állítólag a budapest Cora hibájából. És bár a lenti esetben igen korrektül kezelték a panaszt, 7 másik ügyfélnek eddig nem…..
daat 2009.11.11 15:23:32
@egggyüttműködő partner: Tudod mi a különbség egy tuninggép, egy normális (minőségi) és egy sz@r gép között?
Nem hiszem. Egyébként meg nem mind1,hogy laptop vagy asztali gép. A laptopban adottak az alkatrészek, de asztaliból bőven lehet hulladékot kifogni. (lásd Sulinet)
daat 2009.11.12 11:12:40
@Zabalint: Nem tudom válaszoltak-e már.
Ha van 2 alaplapod, ami elvileg ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, még korántsem egyformák.
Gondolom nincs rá lehetőséged, de rakj egymás mellé mondjuk egy MSI-t meg egy Intelt, ugyanolyan chipsettel, procival, memóriával, stb. Az Intel gyártmány csúnyán lefogja alázni sebességileg a másikat. ez pl. egy különbség. (van több is)
Az egyik sz@r, a másik minőség.
daat 2009.11.12 11:15:47
@omni: Ha beragadt készletük van, akkor elképzelhető az IDE hdd. Pláne ha olyan alaplapot raktak bele, ami esetleg még a sata-t nem ismeri. (ami nem kis teljesítmény lenne)
Az alábbi történet nekem főleg az "unprofi" szó miatt emlékezetes. Amúgy annyi történt, hogy Márk elég drága cipője gyorsan tönkre ment, de a Playersroom üzletvezetője - micsoda oltári meglepetés - nem sietett kárpótolni a vevőt, sőt egészen undokul viselkedett…..
daat 2009.11.09 10:06:23
@Pixie.in.Wonderland: Te vagy az Üzletvezető hölgy??
Kérdezted,hogy a vásárló még sosem hibázott? De, amikor oda ment vásárolni. Az Üv. nem hibázott, hanem szimplán paraszt volt. Nem ugyanaz!
Az meg,hogy nincs másik cipője, elég reális. Én sem, mint sok sok férfi sem tart fenn 3 cipőt csak passzióból, mert minek? Az a nők kiváltsága! Remélem te nem boltban dolgozol, mert legalább olyan stílusod van, mint az Üv.-nek. Ha igen, akkor megírhatnád,hogy hol ne fussunk veled össze!
Elgondolkott már azon, milyen lehet csecsemőipari kiállítónak enni? Hát ez sem fenékig sütőtökpüre! András például kibérelt egy apró standot a Baba Mama Expón, aztán elámult a szervezők merészen fogó ceruzáján. Levél alant. BabaMamaExpo 2009, béreltem egy kis standot,…..
daat 2009.11.05 09:31:39
@Fulzsenszio: Egy helyen megtalálsz mindent ami kell egy babának,nem kell ezer helyre elmenni. Kb. ennyi.
daat 2009.11.05 09:48:32
@Fulzsenszio:
"- ágy,járóka, anyuci cicije, kaja, pelenka, alvás, kaja, pelenka, ruha.
"
Babakocsi,hordozó,kád,cumisüveg, egy-két kütyü amivel tud játszani,később autósülés,mérleg... Egyébként amit te felsoroltál, már az sem kevés.

Nagyobb áruházakban számítógépet is lehet venni, de gondolom mégsem ott vennél..
Mielőtt felvetődne, én nem expón vásároltam. :)
Andrei külföldön vette a vírusos digitális képkeretet, de azt írta, Magyarországon is kapható a legtöbb trafikban, pár ezer forintos áron. Se száma, se neve, se gyártója nincs, de Andrei szerint az összes hasonló cucc ugyanez a használhatatlan szemét és nem érdemes szenvedni…..
daat 2009.11.04 16:22:45
@Secnir: Ilyet ne vegyél, mert nem fogják látni, túl kicsi ahhoz.
Ellenben ha találsz valami normális méretűt,olcsóért akkor megírhatnád, mert én is ilyenen agyalok.
Zoltán telefont vett online, az ED telefont is küldött neki, csak éppen használtat, mire Zoltán kérte vissza a pénzét, amit kápéban nem kapott meg. Utalást ígértem neki pár napon belülre, ehhez képet eltelt egy hónap, és semmi. A poszt megjelenése után nem sokkal levelet kaptunk…..
daat 2009.10.09 13:38:45
@..:: Gabesz ::..: Miről nem tehetnek? Hogy hibáztak és utána még 25 napig üétek a pénzen???
Normális eljárás, hogy 3 napon belül visszautalom a zsét, bármi is van a törvényben + elnézést kérek. Úgyhogy SÜN az ED-nek a jó hírüket meg nem a Homár rontja, hanem ők szarták telibe!
Lusták voltak átcímkézni a leértékelt bébitápszert az Árkádban, a Brendon bababoltban, bár az akció - állítólag - lejárt, de persze teljes áron számlázták, majd amikor a vevő ezt észrevette és visszament, hepciáskodtak a kucsafttal. No és a slusszpoén az, hogy ahelyett,…..
daat 2009.10.02 11:50:59
@Almatlan Jozsi: Vagy csak szimplán nincs esetleg elapad.
Vannak nők, akik bármit csinálnak, akkor sem lesz tejük sokáig, azok adjanak a 2-3 hónapos gyereknek disznósajtot?
daat 2009.10.02 11:53:46
@Trojai: Ezeket csak bizonyos kor után lehet adni.