Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hlanderx

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Autosport kedd este közölte, hétvégétől tilos a kipufogógázt folyamatosan a diffúzorra nyomni, majd éjfélkor azt, hogy a FIA meghátrált. A szövetség hivatalos levelet küldött az összes istállónak, hogy tudassa, a lefújt diffúzor - blown diffuser - rendszere Barcelonától…..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
Hej, Gyula-Gyula-Gyula, Szól a duda-duda-duda, Pest, Buda-Buda-Buda, Pattogatott kukorica!     Van ugye ez az interakítv csodakút a Szabadság téren, amelynek csodájára jár az egész világ. A tavaly tavaszi választások előtt néhány héttel adták át, nagy volt az öröm…..
Aki meg akarja úszni a dugódíjat, vegyen Ford Fiesta Econeticet! Ezt az - egyébként helyes -  környezetvédelmi adót csak 100 g/km kibocsátás felett kell fizetni, és az Econetic Fiestát éppen erre méretezték: csak 98 g/km-t bocsát ki.Sajnos mindez - a dugódíj és a kevéssé…..
Bálint Ricsit nem kell bemutatni senkinek, aki - akár csak érintőlegesen is, de - érdeklődik a rali iránt. Blogjával és annak szinte zsibbasztóan delejes fotóival rendszeresen szerepel címlapunkon is, a tavalyi nagy karácsonyi ajándékosztásban pedig igen értékes koncnak számított…..
Az újításnak aerodinamikai okai vannak. Az R31-esen nyomozni kell a kipufogót, ami valójában nem is látszik: elrejtve, az oldaldobozok sarkánál van egy kis nyílás, amin a fáradt gáz távozhat, ráadásul nem is teljesen hátra, oldalra is. Légterelőkkel van elbarikádozva, hogy ami…..
A Sauber videóján jól látszik az új alkatrész működése. A légterelő egyik kereszteleme le-föl csapódik, mintegy öt centiméter széles rés keletkezik, ha a pilóta úgy állítja. A hatás az egyenesben akár 15 km/h óra pluszt jelenthet és előzéseket. Használatának persze…..
Finom és mérhetetlenül csinos hölgy libbent be az ajtón, kezében egy tortával. Mondanom sem kell, hogy azonnal fókuszáltunk, kicsit tán bambán is néztünk, mert egyre inkább felénk tartott. Egy tortával? Ilyenkor? Mi van? - Sziasztok, Csikós Zsoltot keresem... – forrázott le…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Hlanderx 2011.01.22 15:56:28
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
Belsőség Túl sok erőszak 2010.12.25 14:20:00
Rendes autóbuzi az alábbi képekkel úgy van, mint csemetéiket féltő szülők az akciófilmekkel. Ott indokolatlan mennyiségben ölnek embert, itt hasonlóan szívfájdító módon préselnek össze vadonatúj Toyotákat. Nem való ez rendes férfiember szemének.  Most kellene…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Sebastian Vettel szülővárosában, Heppenheimben egy étterem a legfiatalabb bajnok vb-címéhez és Fernando Alonso kudarcához igazította étlapját. Van világbajnok Vettel-tál natúr hússal, sült kolbászkerekekkel (bratwurst) hasábburgonya-aszfalton nyolc euróért, valamint 7,50-ért…..
Hlanderx 2010.11.17 12:14:41
Fura közjáték vezette fel a ma reggeli Mokkában az összenőtt női szemöldök világbajnoka, azaz Kiszel Tünde legújabb fellépését. Vujity Tvrtko, aki most éppen a Tv2 reggeli műsorában haknizik, már a felkonfban elküldte az anyjába a naptárjaiból és kvázi celebstátuszából…..
Hlanderx 2010.10.25 14:55:02
f1 Czollner Gyula beszólt Paliknak 2010.10.24 09:34:00
Palik László F1-es kiválása után Czollner az RTL Klub F1-közvetítéseinek vezető kommentátora lett, előtte évekig együtt kommentáltak. Augusztusban leköszönt/leváltották Palikot a Hungaroring éléről, nagyjából az óta nem is közvetít.Esőben köröztek az autók a SC…..
f1 Massa nem látja a rajtrácsot 2010.09.10 09:52:00
Belgiumban szabálytalanul rajtolt a brazil, de csak a nézőknek tűnt föl, a FIA-nak nem, így megúszta. Monzában elárulta, mi volt a gond. "Én ülök legmélyebben a kocsiban, ha picit magasabban lennék, könnyebb lenne, de így nem igazán látom a vonalakat. Kicsit túlmentem,…..
Pénteken a Hungaroringen az egyik F1-es csapattag beszámolt róla, mi történt a Parlamentben, valójában megmagyarázta a felülmúlhatatlan képanyagot. "Tegnap meghívták az egész F1-et a Parlamentbe, mindenki ott volt, kivétel a Williams, nem tudom, miért, a Renault meg csak a…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Hlanderx 2010.07.30 10:24:03
Ha igazak a pletykák, a legmenőbb tévés melót a House forgatásán lehet megtalálni, mégis akad olyan szórakoztatóipari szakmunkás, akinek az sem tetszik, hogy a kellékek tutujgatása helyett bekokózva fogdoshatja a kolléganőit. Egy Carl Jones nevű csávó ugyanis beperelte a…..
örömlány Basszuskulcs :D 2010.07.16 17:54:00
Az alábbi "beszélgetést" kaptam, egy könnyed nyári csevej, vagy csevely :D:X: Szia x. y. vagyok, 38 éves,fugetlen fogorvosmijen kapcsit keresel drága?Y: kellemeset, egy jó fogorvossal :DX: utánam kel érdeklődi, hogy jo vagyok-e dragaküldem fotot, én kapokén nem kapok fotot…..
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki könnyesre röhögte magát, amikor eljutott a tavalyi év egyik legjobb független játéka, a Plants vs. Zombies végéig. Akinek kimaradt volna, kikkeljen a lenti videóra, és nyugodtan énekelje az élőhalottakkal, hogy „egy zombi van a…..
Hlanderx 2010.06.26 23:07:58