Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jb29

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
jb29 2014.06.24 08:23:23
@Behajtó70:

Attól vagyok magyargyűlölő, hogy leírom, pocsék a vendéglátásunk...? Vetted a fáradságot, hogy végig is olvasd amit írtam? (Ajánlom figyelmedbe az 5-ös pontot - segítek, az "...országunk rossz hírét keltő..." szövegrészletről van szó).

Vagy olvasni, vagy értelmezni vagy képtelen egy egyszerű magyar szöveget, kisöreg, azon pedig az sem segíthetne ha most tételesen elmagyaráznám neked miért beszélsz baromságot. Maradj magadnak :)
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Siófok a nyár fővárosa. E semmitmondó és semmit sem jelentő szlogen mellett mostanában a tömegturizmustól agyongyötört tóparti város sokadik ciklusát taposó polgármestere elkezdte bevezetni a "virágos város", "ökováros" és "autómentes város" jelszavakat is. Közben…..
jb29 2013.07.30 19:44:43
@monddazigazatmar:

Nos, ha így lenne vagy épp hasonlót kívánnék bizonygatni, föltehetőleg le sem írtam vón, nemdebár...ne nézzük egymást hülyének. Furcsán hangzik, hogy randalírozás nélkül is át lehet vészelni egy kiadósabb társasági piálást? Hidd el, át lehet.
jb29 2013.07.30 20:08:31
@monddazigazatmar:

Nem zavarom mások nyugalmát "full bebaszva", sem hangoskodással, sem rongálással. Mi nem volt világos?

De hogy megnyugodj: hanyag könnyedséggel pisálok az útfélen, ha jön, beismerem. Így már megnyugodva konstatálhatjuk, hogy nem én vagyok a testet öltött Megváltó, csupán nem vagyok tapló, ha egyszer nem muszáj. Remélem ennyi elég.
jb29 2013.07.30 19:33:57
@250130:

Igen ritkán kommentelek, de ez a megjegyzés hozzászólásra sarkall: nagy marhaságot beszélsz, haver. Ordibáló, kötözködő, betépett ökrök miatt senki sem kötelezhető arra, hogy költözzön máshova.

Az ordibáló, kötözködő, betépett ökröket kellene kivágni (bevágni...?) a faszba, hogy a helyi lakos/épelméjű turista nyugodtan tölthesse a szabadidejét ott, ahol kedve szottyan rá. Hogyan juthatna bárki bármilyen más következtetésre?

A déli parton nyaralok idestova két évtizede - szerencsés messzeségben Siófoktól - de Márián is, Fenyvesen is előkerülnek néha olyan "bulizó" brigádok, hogy az embernek kinyílik a bicska a zsebében. Mondom mindezt úgy, hogy (sajnos) edzett alkoholfogyasztó vagyok és gyakran magam is kimaradok hajnalig, ám pillanatra sem érzem feljogosítva magam arra, hogy mások nyugalmát zavarjam a saját állapotom miatt.

Azt, hogy a kreténeknek kitalált diszkó hangos, elfogadom, ahogy azt is, hogy a hazaúton énekelgető Günther is az, de azt semmiképpen, hogy közterületen kell üvölteni, rongálni egész éjjel.

Hogy mi "zöld" meg mi sem, azt nem tudom, nem is nagyon konyítok hozzá, de az biztos, hogy sem a nyaralók tulajdonosai (mint én), sem az idelátogatók (mint a barátaim) nem arra kíváncsiak, ki milyen hangos/beállt/trágár tud lenni. Legalább a Balatonon lenne holmi átmeneti nyugi míg nyaral az ember.
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
jb29 2013.03.18 18:50:55
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Megbocsáss, de nem én kiáltok antiszemitát saját magamra, ha Izraelt bírálom, hanem zsidók. Épp ezt a gyakorlatot tartom megvetendőnek.

Ezen felül ha etnikai tendencia mutatkozik pl. egy bűncselekmény-típus esetében, azt nyugodtan ki lehet emelni. Emlékezz a Madoff-ügyre, amikor nem csak az eltüntetett dollármilliárdok verték aki a biztosítékot az alja nyugati (s hazai) médiában, hanem az is, hogy "a világ antiszemitái számára Bernard Madoff tökéletes megtestesítője a csaló bankár zsidó sztereotípiájának" (emlékezetből idéztem). Az Isten szerelmére, nem az?

Tanultam épp elég szociálpszichológiát, és nyugodtan mondom, hogy ez a gondolat rengeteg, zsidókkal szemben aladdig nem előítéletes ember fejéből is kipattant ilyenek hallatán.Miért baj, ha felhívom mások figyelmét arra, hogy az őket és népeiket fejő machinátorok közül hányan zsidók? Kinek ártok ezzel? Bőhm bácsinak a sarki vegyeskereskedésben?

A többi megállapításoddal meg nincs bajom, eddigre bőven világossá válhatott, hogy nem bélyegzek meg globálisan rasszokat vagy népeket, ne is vesztegessünk erre több szót.