Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváthné Csima Timi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a programban a vezetők csoportosan váratlan és kreativitást igénylő feladatokon keresztül általános problémamegoldó beállítódást és képességeket alakítanak ki. Megszokják hogy csoportosan a “hogyan lehetne ezt megoldani?” módon viszonyuljanak váratlan helyzetekhez,…..
1. A megbeszélés, mint globális munkatér A munkahelyeken a legtöbbször a vezető vállalja a vitavezető szerepet. De a vezető a legfőbb problémamegoldó is. A vezető nagy valószínűséggel nem tanult moderátori ismereteket, azt legfeljebb valahogyan kialakította. Így e két szerepe…..
Új metaforával írható le a tudásgazdaságon alapuló termelésben egy újfajta vállalati kapcsolatrendszer, melynek lényege úgy foglalható össze, hogy az valójában intelligens egységek együttműködő hálózata, ami az együttműködő delfinek csoportjaihoz hasonlítható.  Az…..
Mindenre jut idő, ami fontos! Céltudatos, hajtós, elfoglalt, „elhavazott” vezetőknek és vezető szakembereknek való, akik nehezen tudják egyensúlyban tartani életük különböző területein lévő kötelezettségeiket, s valamit mindig elhanyagolnak, s ezért bűntudatuk…..
Iskola- szülő konfliktus kezelése facilitátori segítséggel 1999 őszén felkértek a Velencei Általános Iskolában egy- az iskola és a szülők között kialakult konfliktus megvitatásához külső segítőnek. A konfliktusokról alkotott képünk gyakran haragról szól, és a kezelésükről meg azt gondoljuk, hogy…..
Az előző szövegben bemutattam egy esetet, ahol nem beszéltek meg nyíltan egy iskolai problémát. (E szöveg előzménye: http://hetedikvilag.blog.hu/2013/03/14/veri-e_a_tanar_ur_a_gyerekeket ) S e torz a kommunikáció következtében hiteltelenné vált az intézmény, s a benne…..
 Én  is te is nyerő A szolgáltatások egyik fontos minőségi jellemzője, hogy milyen viszonyt alakítanak ki partnereikkel.  A kapcsolatban szerzett élmények sokszor évekre meghatározzák a partnerek szervezetről kialakított képét és szervezethez való viszonyát. A…..