Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the illusion of choice

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok ugye, hogy haldoklik a zeneipar. Na most, a brit The Independent című napilap online verziója ma jelentetett meg egy cikket, amely szerint az ipar egyre kevésbé képes lépést tartani gyártás/termelés szempontjából a vinyl iránti, jelentősen megnövekedett kereslettel. Alább…..
Korábban volt szó az örökhajtós bicajokról, azok előnyeiről és nyűgjeiről. Belátható, hogy ez a többség számára nem biztos, hogy járható út.  Mi a helyzet a single speedekkel?Talán riasztó elsőre ez egy sebesség és a megszokott kényelmi dolgok elhagyása, de ha kicsit…..
Valamint néhány ismert biciklimágus, és máris kész egy újabb videó, amit milliók néznek majd meg világszerte. Martyn Ashton MTB legenda és barátai, Chris Arkigg, Danny Macaskill egy vörös szarvkormányos, vékony kerekű géppel ugrálnak át árkon-bokron. A vörös gép egy…..
A kerékpár nem csak városi fiatalok játékszere, hanem komoly, elszánt, harcedzett, vidéket járó férfiak munkaeszköze is lehet. Egy amerikai gyártó rájuk is gondolt, és piacra dobta a vadászbiciklit, amellyel „gyorsan, csendben, nyom nélkül” lehet behatolni olyan az erdők,…..
A hajnali járattal érkeztünk haza Budapestre és mitagadást, ahogy kitántorogtunk a reptéri váróból, nem úgy néztünk ki, mint a nyertes sereg, amelyik végigtolta az egészet percről-percre. De azért lelkünk mélyén valahol büszkék voltunk arra, hogy ismét megoldottunk minden…..
the illusion of choice 2013.09.26 20:49:32
@n53:
-Ez a levélnehezék csak a talapzatában különbözik a motorházra szerelhetőtől, láttam őket egymás mellett a saját szememmel.
-Természetesen nem hegyikristály, ezzel kezdtem.
-A Lalique a húszas évek óta a mai napig gyártja az RR szobrocskát, természetesen csakis kristályüvegből. Igen, többen készítik műanyagból is (pl. Andrew English) de alig hiszem, hogy ilyennel állítanának ki Frankfurtban. De ha neked van igazad, és mégis, attól még létezik üvegből. A kép alapján nem fog kiderülni.
the illusion of choice 2013.09.15 13:16:24
Szerepelt egyszer az Urbin egy szuper dögös panellakás - ami azóta is fel-fel bukkan különböző dizájn és lakberblogokon. Iszonyúan jól nézet ki, de azt azért tudni kell róla, hogy ennyi pénzt senki nem öl bele egy panelkecóba, ha élni akar benne, legfeljebb hobbiból vagy…..
the illusion of choice 2013.09.25 15:22:58
Veszprémben a néhány napos rossz idő elég volt ahhoz, hogy súlyosan megviselje a százmilliókért épített vadonatúj beruházásokat. Miközben tóvá változott a belváros közlekedési csomópontban a 150 milliós aluljáró, a város határában épült kerékpáros alagútban mocsár…..
Egyszerre három gyártó is felfedezte magának a kézzel is hajtható kerékpárok eddig nem létező piacát. A Kerékagy májusban írt arról, hogy egy hátfájással küzdő holland sebész, Lex van Stekelenburg ötlete alapján a TSG Essempio megtervezte a 4StrikeBike-ot, a négypedálos…..
Az eddigi legkerékpárszerűbb elektromos kerékpár a napokban debütált sanghaji China Cycle 2013 kiállításon, olasz fejlesztés, és csak tekerni kell. A Zehus Bike+ állítólag olyan hibrid, mint a Toyota Prius, csak nincs nagy és nehéz akkumulátora. Az egyetlen külső jel, hogy nem…..
the illusion of choice 2013.08.06 18:05:09
Néhány hete a Carbonfools azzal a hírrel lepte meg a közönséget, hogy Fehér Balázs énekes a Balaton Soundon tartja lagziját. A hír igaz is volt, már a maga módján. „Elképesztő mennyiségű jókívánságot gyűjtött be Balázs a hír megjelenése után. Sokan gratuláltak a…..
the illusion of choice 2013.08.01 17:49:11
Russell Brand brit komikust látva a felületes szemlélődőnek egy dolog tutira az eszébe jut: drog. A második meg a mosakodás, mert Brand valóban úgy néz ki, mint egy szakadt, koszos hippi. Ez persze nem jelent semmit, a fickó ugyanis nagyon is értelmes, és ha baszogatják, akkor nagyon…..
Molnár Levente Cseresznye a Tankcsapda rockegyüttes tagjaként két évtizeden át volt a magyar könnyűzenei élet meghatározó szereplője. Tavaly januári kiválása után New Yorkban kezdett új életet, ahol frissen alakult zenekarával építi amerikai karrierjét. A váltásról és a…..
the illusion of choice 2013.05.30 01:46:19
@Torghelle AIR Sándor: jobban gitározik, mint ahogy Fejes dobol :D
Kézzel és lábbal, valamint kézzel-lábbal is tekerhető kerékpárt fejlesztett ki egy holland cég, a TSG Essempio. A terv lényege, hogy a bringán tetszés szerint lehet külön-külön vagy egyidejűleg gyakorlatoztatni az alsó- vagy a felsőtestet. Az ötlettel egy nyugalmazott sebész,…..