Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Te tudod?!

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van annál jellemzőbb erre a nyomorult NER-világra, mint az, hogy amikor egy magyar, oppardon Magyar, még inkább MAGYAR sikert a nemzeti szócső, a hírügynökségnek csúfolt MTI, amit már tényleg csak nagyon kivételes esetben és alapos forrásvizsgálat után lehet picit is komolyan venni, konkrétan…..
  A választás után májusban járt le a kilakoltatási moratórium. Nem véletlen történt így, a kormánypártok szándékosan a választás utánra időzítették a gyalázatot. Május óta az Orbán Viktor vezette magyar kormány 1355 magyar családot lakoltatott ki otthonából.   Ezen családok az igazságtalan…..
A Stop Soros törvény alapján eljárás indult J. K. 33 éves nazareti lakos ellen, aki tevékenységével veszélyeztette Magyarország biztonságát. A nevezett civil aktivista menekülteket és más társadalmi csoportokat segített, valamint világra szóló civil szervezet létrehozásán fáradozott. A vád tanúja,…..
Ha az ÁSZ-büntetés miatt ellenzéki pártok nem indulhatnak a választásokon és a Jobbik tényleg elmegy Strasbourgba az igazáért, abból nemzetközi botrány robbant volna. És kiderült volna, amit a kritikák megfogalmaznak: tényleg diktatúra van Magyarországon...
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Te tudod?! 2015.01.02 16:29:50
@Szöllősi Attila: Na most van a baj! Amit Valaki úgy tud, hogy ingyenes, ingyen volt, azután Valaki fizet/fizetett adót. Ha ez a Valaki eddig nem fizetett adót, akkor valóban, számára ingyenes volt! Igaz ez utóbbi esetben más ezért fizet több adót!
A tizenöt tagú testületből ma már csak négyen vannak akik nem „egypárti” alkotmánybírók, tehát akiket a korábbi, a parlamenti pártok konszenzusára épülő szabályok szerint jelöltek. Az új összetételű testületnek ez az első jelentős döntése. Az Alkotmánybíróság…..
Te tudod?! 2014.11.23 01:06:49
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hova ment az összeg egy része az ingatlan vásárlása esetén? Azok zsebébe akik a 100-150 eFt-os ingatlant eladtak a hitelfelvevőnek 300-450 eFt-ért. Azokon senki nem keresi a hitel egy részét. Igaz, hol is vannak ők? -ha most garanciális ügyet kell intézni. Kérdés lehet, hogy jön ez most ide? Csak a kerek történet miatt.
A Fizettem.hu-ra több olyan bejelentés is érkezett, amely arról számol be, hogyan lehet megúszni a tömegközlekedési eszközökön a jegyvásárlást, vagy legalábbis hogyan lehet olcsóbban, persze nem legálisan jegyet venni sofőröktől, kalauzoktól, ellenőröktől. Több minta…..
Te tudod?! 2014.03.22 18:59:13
@karmon manna: Ezėrt tartunk itt.
Elképesztő dolog történt a napokban, de mintha ennek súlyát nem érzékelné a média vagy a keresztény közösség: az ENSZ felszólította a Szentszéket, hogy többek között bírálja fölül tanítását a fogamzásgátlás és a terhességmegszakítás témakörében. A legnagyobb…..
Te tudod?! 2014.02.09 10:30:08
@meszena: Valami kimaradt a kepletbol, az, amit tanit -mint a politikanal, amit kozvetit. Mind a kettonel van egy hit, a szelsoseges megjelenese a vakhit.
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
Te tudod?! 2014.01.30 18:17:26
@Fazakas László: Ha elhisszuk, hogy a ber/berszinvonal a termelekenyseget is trukrozi, akkor megis csak olcso az aram es a gaz.
Belsőség Heti merítés 2014.01.12 08:58:56
Megbízhatóan megbízhatatlan Mindenki hitegetett, hogy mennyire jó megbízható autó ez, sajnos nem igaz. Ha csúnyán bánnak vele, akkor elromlik. Még 1,5év után is találok benne szigszalagot meg facsavart, amivel a zsugori elődök szegelték a kocsit. Mire rendberakom és eladom…..
Te tudod?! 2014.01.12 22:15:29
@agresszív kismalac: Ennél a tipusnál, Megane II, még le kell bontani az elejét, vagy a belső részeket kell kipucolni, vagy egy-két horzsolás a kézen - sajnos.
Te tudod?! 2014.01.12 22:22:58
@rekszem: Igen furcsa, aki gondoskodik róla, mint más a gyerekről, mint aki takarítja a lakást, mint aki karbantartja a gépeket. Azt nem tudom, hogy a becézés minek tekinthető a pszichológiában, kecó, merdzsó, merci, tecskó, @rekszem.
Te tudod?! 2014.01.12 22:39:21
@csiky944: Köszönöm, tudom. A kerékjáraton keresztül cseréltem, de már eladtam, mármint az autót. Bár a lebontást a szakszrvízben mondták, ha nem akarták leütni a kezüket. Egy cserét végignéztem, ami szervízesenk fél óra volt. Én már megcsináltam öt perc alatt, igaz utána ápoltam a kezemet fél óráig. A kezem nem kicsi.
Egyáltalán nem megtévesztő módon a zacskós cukor feltalálása óta 1 kilós kiszerelésben érkező terméket reformálta meg a Metro áruház: Ma már, a 325 grammos tejfölök korában igen kevés dolgon lepődök meg, de azért a 10 dekás papirzsebkendő, a kilogrammonként mért tej…..
Te tudod?! 2013.10.19 00:18:45
Tisztelt Rogán Antal képviselő úr! Nagy örömmel nyugtáztam, hogy Ön szerint is állampolgári jogunk, hogy az átlagjövedelem erejéig ne kelljen pénzt fizetni a készpénz felvételért, történjen az banki automatából vagy banki pultnál. Annak is határozottan örülök, hogy…..
Te tudod?! 2013.10.06 07:59:03
@superfrog: Te tudod, milyen díjakat számolnak fel ott? Tudok mutatni manipulációs költséget sima átutalására, ami a magyar költségek 20-szorosa.
Te tudod?! 2013.10.06 08:02:30
@fordulo_bogyo: Fel tudod sorolni, hány bankcsőd volt a vízen túl, az elmúlt 3 évben. És azt tudod, ki fizette meg?
Te tudod?! 2013.10.06 09:26:48
@Demis Castro: Igaz!
Új mentőcsomagot állítottak össze a deviza-adósok számára   „Még a vonatkozó jogszabályok alapelveinek sem felelnek meg.” – állította Róna Péter a devizahitelek jogi megítélésével kapcsolatban. A világhírű közgazdász most ennél is továbbment, állítása…..
Te tudod?! 2013.10.05 16:29:49
@68nyara: Leírták! A bank is leírta. Aki nem akarta érteni, komolyan venni, az ne picsogjon. Én komolyan vettem, tehát van olyan, aki elolvasta és komolyan vette a kockázatokat. Aki elhitte, hogy a CHF tud gyengülni a Ft-hoz képest, az el kellett higgye, hogy erősödni is tud. A mérték pedig nem tőlünk, magyaroktól, függ. Az akkori lakásárakat keressétek annál, akinek kifizettétek - 3-400% haszonnal adták el nektek. És nem hallottam, hogy ezért sírt volna bárki is.
Még csak alig több mint egy hónap telt el, mióta visszajöttem Kínába. Ennek egyik látványos ismérve, hogy nyáron visszaszoktam a nagyüzemi hírfogyasztáshoz, s ezt azóta sem bírtam még levetkőzni. Mostanában úton-útfélen az elsőajtós felszállási rend miatti zúgolódásba…..
Te tudod?! 2013.10.05 07:42:03
@Drizari: Na!! Plusz értékcsökkenés és karbantartás.
Te tudod?! 2013.10.05 11:12:51
@Liping: Meg kell kövesselek!Bocsánat a rossz fogalmazásomért! Nem Neked szólt, hanem azok hozzászólásaira, akik támogatják a bliccelést!
A korábbi beírásom, még az esti olvasás és a reggeli hozzászólásom következménye, ami már a Cavinton hiányára vezethető vissza!
Orbán Viktor tegnap bejelentette a rezsiháború éve jön. Az elképzelése lényege, hogy a Fidesz jót akar az embereknek mindenki más rosszat, ezért a mindenki mással leszámolunk. Ebben az elképzelésben pedig a jó maga a rezsicsökkentés. Pedig igazából a rezsicsökkentés nem is…..
Te tudod?! 2013.09.17 22:50:55
@na__most__akkor: így ismerte fel a mobil, és lusta vagyok javítani
Sokat emlegetjük a pedagógus béreket meg az egészségügyi dolgozók fizetéseit, ami érthető. Az a szomorú helyzet, hogy bár a társadalom számára nélkülözhetetlen hivatások ezek, a mi kultúránk még nem jutott el arra a szintre, hogy ezeket érdemei szerint honorálja is anyagilag.…..
Te tudod?! 2013.08.31 15:46:51
@Pflaume: Igaz, így alakul ki a bérmegegyezés (közmegegyezés).
Sokan voltunk igen szomorúak a Malév csődjekor. Még akkor is, ha igazából már nem volt a miénk az orosz kézbe került magyar „nemzeti légitársaság”. Az EU 2012-es döntése, miszerint a magyar állam nem mentheti meg sokadszorra a MALÉV-et, akkor is valamiféle sokként ért…..
Te tudod?! 2013.08.22 16:57:44
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Annyira komolyan, mint itt bárki más! Kérdésem ezután, ugyanolyan komolyan, mit magyarkodunk itt? Több a zsé vagy dagad a mell?
EnergiaGorilla Szégyenszemle 2013.07.05 11:28:33
Az álszentségnek és a sunyiságnak újabb szintjét sikerült megütnie a kormánypártnak. Tényleg van ebben az országban bárki, aki elhiszi, hogy meglepetésként érte devizahitel ügyben a Kúria döntése a Fideszt? Tényleg ennyire gerinctelenek, hogy saját híveik előtt is…..
Te tudod?! 2013.07.06 07:17:58
@♔batyu♔: Az államnak, a kormánynak nincs pénze. Az a Te pénzed, ha adózol, ha nem, azé aki adózik.
Június 27-én az OTP Bank javára döntött másodfokon a Debreceni Ítélőtábla. Az ítélet jogerős, az adósnak a perköltséget is meg kell fizetnie. Ezzel a lépéssel rettegni kezdhetnek a pénzügy hiénái (élükön Lehmann György mesterügyvéd kuruzslóval), akiknek sikerült az…..
Te tudod?! 2013.07.03 07:02:17
@Hobbisebész: Olvasom, nem mosolyogva, a hozzászólásokat, és nem értem, hogy mindenki szid valamit, valakit, valamiért. A hitelt felvevő felelőssége kevés esetben jön elő, a bankokat, államot többször szidjuk. De nem is ide akarok kijutni. @Hobbisebész belekapott a témába, hogy kinél landolt a hitel, ki volt a haszonélvezője a pénznek. Lakás esetén miért kellett a ~15mFt-os lakást 40 millióért megvenni, illetve ezek a vállalkozások hol vannak már és hol ez a haszon (egy része adó formájában "nálunk" az államnál elköltve erre-arra). Ezen gondolkodjon el minden érintett.
Szász Károly (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) levélben kérte a Kúriát, hogy jól gondolja át a devizahitelesek kontra bankok közötti perelgetések végkimenetelét, hiszen egy negatív tendenciának komoly és beláthatatlan társadalmi és gazdasági következményei…..
A blogon korábban már többször is foglalkoztunk a gyorsvonati pótjegy témakörével. A rövid határidős bevezetés természetesen nem ment zökkenőmentesen: azon túl, hogy egyes pénztárakban (a pénztárosok oktatásának csúszása miatt) a mai napig képtelenek kiadni a gyorsvonati…..
Varga Mihály az ATV-ben elmondta, hogy a jelenlegi tervek szerint a létrejövő egyéni nyugdíjszámlákon nem fogják jóváírni a magánnyugdíjpénztárakból elvett összegeket. Ez igazán nem meglepő, ugyanis azt a pénzt már rég elköltötték, így ha akarnák se tudnák…..