Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harun al Rasid

1628 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár hivatalosan még csak azt jelentették be, hogy június 30-val visszavonják a vészhelyzetet, de én már több biztos forrásból is tudom: igen, tényleg vége van ennek a rémálomnak! Az egyik, hogy Budapest gyakorlatilag lebénult, legalábbis csúcsidőben, vagy ha esik kicsit az eső – nem beszélve arról,…..
Harun al Rasid 2020.06.06 18:01:36
@Könyveslány: szívmelengető az a tudat, hogy a tiédet teljesen szükségtelen. mi is ebben a gyűlölködés, az uszítás? a szerző csak majmot csinált az illetékesekből. nem tetszik? nem kell olvasni. amúgy: közöd?
A páratlan külpolitikai sikersorozat folytatódik. ..
Harun al Rasid 2019.03.29 19:09:53
@Lakatos Rodolfó: ezen még dolgozzál egy kicsit, ugyanis ha velünk egy időben indítják meg a 7-est Lengyelországgal szemben is, nyista blokkolás!
Nos, nálam laknak, méghozzá fölösen. Három kutya és két macsek. Mindegyik mentett, vagy talált. Illetve, Foltos nem. Ő odaszegődött Nyafihoz, és a farvizén vonult be hozzám. Igaz, azóta le sem jön a nyakamról (erről később) Tehát van a Rumli, a nehéztüzérség. 50 kg. Szeretetgombóc, de ez a…..
Harun al Rasid 2018.02.27 07:18:03
@Shakespeare Emilke: az nincs, de van kerti tavam. abban majd' két évig úszkált három csinos kis csalihal. át is teleltettem őket, de a második évben valamilyen okból belefagytak a jégbe. azóta nincs halam a tóban. víz is alig.
Olyan, mint a galaxisunk. Alaphelyzetben egy macskányi. Na jó, Fifi is kifér rajta. Hanem, ott van Emilia. Aki azért nem éppen macskányi. De rájöttem, hogy a Barnum-cirkusz tanonca volt, konkrétan Maud, a kígyótestű artistanő tanítványa lehetett. Másképpen el nem tudom képzelni, mi módon…..
Egy élvezetes műsor címe, amit Vitrai Tamásnak köszönhettünk. Most van egy másik nem annyira élvezetes, a címe: csak állok, és mesélek. Előadója Orbán Viktor, és évértékelőnek mondja. Vitrai Tamás történetei a valóságban gyökeredztek, Orbáné valami, csak általa érzékelt valóságban. Orvosilag az…..
Vagyonvédelem! Pont a sunyi fejű Pintér Sándornak való terület ahol kedvére garázdálkodhat. Átláthatatlan, nagy része volt rendvédelmisek, fegyveres erőktől leszerelt fő tisztek, tábornokok kezében levő gazdasági terület, ahol a részt vevők szívesen fogadják maguk közé azt, akivel korábban együtt…..
N+1-edszer a határon túliak szavazásáról. Lássuk először a hasznát – mármint, Fidesz szempontból. A diaszpóra szavazatai – jobbadára USA, Ausztrália, Kanada – otthonról hozott alapon, bár eleve jobboldalra dőlnek, semmit nem érnek, de a lelküket biztosan melengeti az az érzés, hogy jól kibasztak a…..
Horthy Istvánné, gróf marosnémethi és nádaskai Edelsheim-Gyulai Ilona Mária Andrea Gabriella születésnapja: január 14. Vitéz nagybányai Horthy Miklós születésnapja: június 18. A két dátum közötti öt hónapban nincs megfelelőbb nap a saját állítása szerint, meggyőződéses antiszemita kormányzó és…..
Az úgy kezdődött, hogy mélyen a szemembe nézett egy nő, aki optikus, és mondta, hogy meg kellene műteni a szememet, csak 10€, mindössze ki kell fáradnom a Shopping Citiy Süd-be, semmi perc alatt megvan. Kérdem, mi van nekem, úgy szemileg, hogy meg kell műteni? Azt ő nem mondhatja meg, de ott van a…..
Harun al Rasid 2017.10.24 06:56:54
@Sneci-ke: egy nap után elmúlt, addig is csak olyan érzés volt, mint amikor egy homokszem bekerül a szemedbe, nem volt vészes. nem kellett visszamennem. a felszívódás tovább tartott, de az csak a látványt rontotta.
az un. hullámtörés viszont szemüveggel nem korrigálható, együtt lehet élni vele.

ám ha a műtét nem ilyan kúszóhályogot érintett, nem árt visszamenni kontrollra.

üdv: istván
Teljesen hétköznapi hétvége, lokálisan. Vagyis, kávézás a Café 58-ban, a frissen fogott halak megtekintése, majd kivonulás a strandra. Ami – most térek vissza az első részben megígért eseményre – meglehetősen zajszennyezett. Van ugyanis a vízben egy bizonyos Davide. Cseh az istenadta, de úgy…..
Szerdán már minden a helyén volt. Tiszta víz a tengerben, kék az égen + fehér, hasas, de ártatlan felhők, szolid szél, tehát átautóztunk Novigrádba, mert Doreminek sürgős babérág szedhetnékje volt. Állítólag a dalmát babér más, mint a pestlőrinci. Amúgy ott található teljesen vadon teremve a…..
Az úgy volt, hogy szerkesztőmnek és kiadómnak dél-dalmáciai nyaralója egy hétre szabad volt, és én betúrtam magamat, persze, puszta szociális alapon, mondván, ne álljon már ott üresen. Megkapván a kulcsot útnak eredtünk. Hókefélkét, a gps-t már be se kellett programozni, itt felraktam Hófehérke -  a…..
Ágoston Lászlót idézem a Facebookról: "Ötven nap közmunka valakinek, aki úgy döntött, fegyvert szerez és az ELTE jogi karán 22 diákot öl meg. Ez nem terrorizmus. A lövöldöző "keresztény" nem követ dobáló muszlim. S. Ábel pedig nem Ahmed H.” Hogy jön ide a PISA-teszt? Nos, a szövegértés okán. Az is…..
Harun al Rasid 2017.08.10 10:01:11
@Maros Csaba: na, ezen még dolgozz egy kicsit :D elég tudatlan vagy ahhoz, hogy egy bagdadi kalifát - Harun al Rasid, aki leginkább iraki volt - zsidónak minősíts :P valószínüleg az identitás szó jelentését se ismered :) megtaláltál, na és? mit kezdesz vele? semmit nem tudsz tenni ellenem, és ezt nagyon élvezem! de tudod mit? csak neked és csak most, megadom az elérhetőségem: megtalálsz a huppa.hu oldalán és a facebookon is. felismersz?
Ellenszélben A nemzet betege 2017.08.10 08:14:10
Kábítószer fogyasztó, amfetamin féléket, kokaint, codeint, és opiátokat szed, hashajtókat is,  mert azt hiszi, ettől majd nem lesz kövér, az orvosa rendszeresen injekción keresztül ad neki valamiféle vitamin keveréket, amitől egyből felpattan és életerősnek érezi magát. Számos hagyománytól eltérő…..
Csöndes rendszer-váltás történt a Liget projektben Nem volt ez látványos, hiszen eddig is ment a ködösítés, a szemfényvesztés, az adatok helyett arcunkba tolt propaganda. De legalább a látszat kedvéért eljátszották velünk a „véleményezzétek nyugodtan”, a „partnerségi” kutyakomédiát, az előzetes…..
Mindenféle nemzetközi szervezetekhez fordul a kormány annak okán, hogy szerintük az EP Magyarországot elítélő nyilatkozatában egy terrorizmus miatt elítélt embert  menteget. Konkréten az ENSZ-hez, az EBESZ-hez, az Európa Tanácshoz, a NATO-hoz  (?), valamint a KÖJÁL-hoz, és a Kisállattartók…..
Mert mi már csak ilyen sorvadékonyak vagyunk, pedig még 150 évnyi török uralom se tudott minket elsorvasztani, a tatárjárásról nem is beszélve. A kiegyezés után kitántorgott Amerikába 700 ezer magyar. Az első világháborúban meghalt 600 ezer, a másodikban több, mint egy millió. 1956-ban megpattant…..
Ellenszélben Az ítélet 2017.04.15 14:42:47
Természetesen a Gulyás-Varga kettős ítéletéről van szó, amit szak- és szagértők – nem elírás, kérem szépen, mivel ez az ítélet bűzlik ám, de rendesen – oda-vissza kielemeztek, megtárgyaltak, mérvadó bloggerek és publicisták kellő képpen felháborodtak miatta, egyszerű kommentelők meg mindent…..
No, nem azért, mintha távozni akarnék ebből az árnyékvilágból, csak már régóta hordozok magamban egy terhet. Soha nem volt bennem szeretet – amolyan fiúi – a szüleim iránt. Elmondom, miért nem. Kötelező volt az úttörőtáborból levelező lapot hazaírni, a megszólítás, persze, az volt: drága szüleim.…..
Harun al Rasid 2017.04.08 18:22:18
@Shakespeare Emilke: mit és? nincs lelkiismeret furdalásom.
Tudom, hogy a téma tárgya eleve irreális, de mégiscsak kell beszélni róla. Különös tekintettel a menekültügyi új törvénytervezetre, amit benyújtói valami beteges képzelgés nyomán a ránk nehezedő bevándorlási nyomással indokolnak. Rohadt nagy nyomás lehet a napi 10 menekült beengedése, és egy…..
A minap - mint fővárosi polgár - éltem jogommal, mert ez még megvan, ha részlegesen is, gondolok itt az alább szóba kerülő Rácz Fürdő esetére, amiről az előterjesztő  zárt ülésen akart dönteni, és csak később  döntöttek a nyilvánosság mellet, na, szóval ott jártam, ahol a madár is hány(ik). Három…..
Ellenszélben Botka mondá 2017.02.21 12:40:08
Ezzel több gond is van. Ha már nagy betűvel íratik a Mészáros, elég nehéz egy ország tulajdonlásával összekapcsolni. Pláne nem egy olyan országéval, ami nem Magyarország, hanem Orbanisztán.   Korai történelmünkben se birtokolták Mészárosok - legfeljebb Csákok, Abák, Trencséniek stb., de…..
Mivel Magyarországon bőven hallani kirekesztő gyűlöletbeszédeket akár szeszközi állapotú kocsmaszónokoktól, akár agyonmagyar seregtagoktól, akár – rózsaszín selyempapírba burkolva, de mégis –hatalompárti halljakendektől, de még az egyház felkent szolgáitól is, persze, kenetteljes szóvirágokba…..
Hajnali 6 óra, hideg és sötétség. A ház sarkán ugyan ég a lámpa – szigorúan  energiatakarékos, persze – de a kiskaput kívülről kell kinyitni, oda meg nem ér el a fénye. Utcai világítás? Na, az nincs. Marad tehát a találomra kulcslyukba találás, ami egy cilinderzár esetében nem is olyan…..
Harun al Rasid 2017.02.13 19:45:44
@littke: valóban tacskóbetegség. de sokkal idősebb korban. én a tünetekből babéziára - kullancscsípés általi fertőzés - gyanakszom. télen is előfordul. Liza, a befogadott ír szetter is így végezte, későn vettem észre :( Stefi őzbarna tacskóm 16 évesen hagyott itt, annyira leromlottak a fogai, hogy már pépeset se tudott enni...Jimmy arany-fekete 15 évig boldogított, agydaganat vitte el.
Stefi térdhajlatban, Jimmy lábnál aludt.

a magam részéről azonnal pótoltam hiányukat - igaz, más kutyákkal. ez a legjobb ír a fájdalomra. mert kutya nélkül lehet élni, de minek?
Hallgatom a kormányszóvivő kijelentését, miszerint mindenkinek kuss, mert a nép megválasztotta az ő képviselőit, és attól kezdve ők döntik el, mi jó a népnek. Ez azért elég érdekes, mert így mintha nem a népet, hanem saját magukat és a hatalmat képviselnék. Kifelé önteltek és gőgösek, mi több,…..
Harun al Rasid 2016.12.29 16:32:00
@Geo_: ha ehhez hozzá vesszük, hogy a hozzáértés csak egy bolsevista trükk, már nincs is min csodálkozni.