Regisztráció Blogot indítok
Adatok
backstab

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mind a mai napig nem értjük, miért nem került a Mazda 6 az Év Autója-szavazáson az első tízbe. Először azt gondoltuk, hogy a forma nem minden és a mögöttes tartalom vágja el, talán ezért. Pedig nem. Nem, mert könnyű, csodálatosan kezes a futóműve, mindene finom és egyszerű,…..
backstab 2013.05.01 21:40:16
@Botond az Alföldi: Annak, hogy az Index otthagyja a cégcsoporthoz tartozó szolgáltatásokat, és 21. századi megoldásokra váltson, kb. annyi az esélye, mint hogy az iPhone Android oprendszert használjon, vagy hogy a Microsoft gyártsa a Playstationt.
backstab 2013.05.02 08:44:53
@Link elek: Az Index nem akarja, hogy a konkurenciának legyen reklámbevétele az ő videóikból. Ennyi. De be kéne végre látni, hogy az 1999 óta toldozott-foldozott rendszer felett eljárt az idő-akárcsak az iwiw, a freemail, meg a többi kezdetleges, megújulni képtelen hungaricum felett is. Nem a Totalcaros srácok a hibásak, nekik elő van írva, hogy a munkaadó szolgáltatását kell használniuk.
Mélyen az USA közepén, az amerikai kontinens arcán sebhelyként keresztülnyúló Sziklás-hegység peremén találni egy hegyet, amelynek neve egybeforrt az autósport egyik legmerészebb ágával, a felfutóversenyzéssel. Pikes Peak meredek lejtőin már a huszadik század első évtizedeiben…..
backstab 2013.04.18 08:33:32
Szerény javaslat: csökkentsük a balesetek számát, állítsuk meg pihenni az átutazókat! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tanár úr, kérem, én készültem és csak egy törzskönyvért jöttem. És fizetni. Baj? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
backstab 2013.04.03 09:11:00
@vomit: Ezeket az összeesküvés-elméleteket bármelyik elsőéves közgázos körberöhögi.
Legalábbis ezt állítja a videó magáról és - bár tény, hogy messze nem az összes - igaza is van. Én pislogás nélkül néztem végig a válogatást, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy állnak még páran a hátam mögött, Papp Tibi pedig csak annyit mond: Kíváncsi vagyok, hogy…..
backstab 2013.03.27 22:57:54
@Dseries: Ezt senki sem mondta, de az autóversenyeik tényleg nagyon jók. Legutóbb mindenki élvezkedett, mekkorát csatázott az F1-ben Vettel és Webber-ilyen akcióból bármelyik NASCAR vagy Indycar versenyen akad száz is.
(És ha már itt tartunk, az USA-ban ettem a legjobb olasz tésztát, kínai kaját és steaket is...)