Regisztráció Blogot indítok
Adatok
td_soleado

48 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itthon a Zen Bu Kan Kempo válogatott a portugáliai World All Styles Championship versenyről, ahol fantasztikus eredményekkel gazdagították országunk sportsikereinek számát, összesen 32 (!) éremmel tértek haza Vagosból, amiből 22 arany lett.   Lévai László beszámolóját…..
A római sikerek után máris újabb versenyre utaznak sportolóink. Április 15 és 19 közt rendezik Abu Dhabiban a World Professional Jiu Jitsu Championship versenyt, ahol a felnőtt kategória mellett gyermekek is tatamira lépnek majd.   A mieink közül elsőként a kecskeméti Szűcs…..
A hétvégi római jitsu Open és Eb után újabb rangos verseny szoríthatunk magyar sportolókért. Ezúttal a kemposokon lesz a sor, hogy hazánk harcos hírnevét öregbítsék Portugáliában,Vagos városában a World All Styles Championship elnevezésű versenyen.   A negyedik alkalommal…..
Egy hétvége alatt két versenyt bonyolított le az IBJJF Rómában. Egy ízben egy NoGi Európa bajnokságnak adott otthont az olasz város, majd egy nemzetközi Open következett, természetesen magyar indulókkal, és ha már ott voltak a srácok, akkor hoztak is haza pár érmet. Az szinte…..
Mozgalmas hétvégéje van ismét a hazai MMA sportnak. Az európai túrák mellett az ország határain belül is zajlanak majd az események. Debrecenben rendezi majd második fordulóját a Magyar Prémium MMA Liga, ahol a budapesti bemutatkozó gálához hasonlóan négyes tornák és…..
Hetek teltek el ugyan, de a döbbenet, melyet Dani tragikus halála okozott nem enyhül. Megrázta a teljes hazai sportéletet, és a mai napig felfoghatatlan, hogy egy kiváló harcossal, sportemberrel szegényebbek lettük. Személyesen ugyan nem ismerhettem Danit, de azt tudtam róla, hogy…..
Helyi idő szerint tegnap lezajlott a jiu jitsu történelem egyik legjobban várt ütközete, Eddie Bravo és Royler Gracie harcának második felvonása. 11 éve volt az első, ami akkor örökre beírta magát a történelemkönyvekbe, és hónapok óta tartó hype miatt én kicsit tartottam is…..
Erdei Zsolt „Madár” március 8-án győzelemmel búcsúztatta sportpályafutását, a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban, és a mérkőzésnek a mai napig nagy visszhangja van, ennek apropója, hogy Madár árverésre bocsátotta a kesztyűjét, melyet az utolsó profi összecsapásán…..
Lezajlott a Magyar MMA Premium Liga bemutatkozó rendezvénye, az MMA Revolution. A szombat esti gálát nagy várakozás előzte meg, így mi is a helyszínen tekintettük meg azt. A helyszín kiválasztása azt gondolom ideális volt, a Fővárosi Nagycirkusz belső kialakításának…..
Március 15-e után pontosan egy héttel, 22-én egy újabb forradalmi dátumhoz érkezünk, ám ezúttal egy sokkal békésebb esemény kapcsán. A Fővárosi Nagycirkuszban tartja bemutatkozó gáláját a Magyar Prémium MMA Liga, melynek az MMA Revolution címet adták.  Az MMA Revolution…..
Egy kapcsolatépítéssel egybekötött meccsnézésen jártak hétvégén a Magyar Prémium MMA Liga képviselői Zágrábban, ahol az European MMA League gáláján többek közt a szegedi Jani István mérkőzését is élőben tekintették meg.   A hétvége tapasztalatait Tánczos Gábor,…..
Újabb fordulóhoz érkezik a Global Grappling Liga 2013/2014-es versenysorozata. A fővárosi forduló után most a keleti országrészbe – Debrecenbe - „gurulnak át” hazánk földharcosai.   A verseny lebonyolítása a már megszokott, Global Grappling szabályrendszereknek…..
Ismét nagyszerű eredményről tudunk beszámolni kiváló földharcosunkkal kapcsolatban, ugyanis, aki rövid pillantást vett az International Brazilian Jiu-Jitsu Federation oldalára, az láthatja, hogy a No-Gi ranglista Fekete Sándor nevével kezdődik a korosztályán belül.   Mint…..
A szerkesztőségünk által az Év csapatának választott Sárközi MMA Team gőzerővel dolgozik azon, hogy a tavalyihoz hasonló, eredményes évet zárjanak. A januárt a kínai túrával kezdték fiúk, és rövid itthonlét után Robi már újra útra kelt. Az aktuális állomás…..
Sajnos Carano kisasszony egyelőre olyan messze van az MMA-tól, mint a valóságshow szereplők egy kétismeretlenes egyenlet megoldásától, de azt gondolom, a férfi olvasóink számára így sem merült még a feledés homályába a meccsek előtti foggumis mosolya, vagy épp az UFC 141 gála…..
Sikeres hétvégét zárt a hazai MMA sport, hisz Szűcs Gergő egy újabb győzelemmel gyarapította hazánk hírnevét a nemzetközi porondon. Pedig nem ígérkezett könnyűnek a történet, a szervezők tartogattak meglepetést az érkezés utánra azzal, hogy megváltoztatták az ellenfél…..
A Szegedi Küzdősport Klub szakosztálya, a Sárközi MMA Team lett az Év csapata a Totaldamage szerkesztőinek szavazata alapján. A névadó Sárközi Róbert által vezetett csapat eredményei magukért beszélnek. Versenyzőik havonta mérettették meg tudásukat, volt olyan hétvége, hogy…..
Újabb fontos mérföldkövéhez érkezett az hazai MMA sport, hisz magyar klubok összefogásaként Marián György vezetésével megalakult a Hungarian MMA Premium League. Az első, bemutatkozó profi rendezvényükre nem kell sokat várni, amit március 22.-én Budapesten tartanak majd meg, MMA…..
Számomra örömteli módon ez a hétvége sem telik el magyar érdekeltségű külföldi gála nélkül. Ezúttal a székesfehérváriak kiválósága, Szűcs Gergő lép ketrecbe Prágában. Gergő a székesfehérvári Profi Kempo Akadémia versenyzője és edzője egyben.  Kyoshi Takács Attila…..
A horvát MMA League szervezői két sikeres szezon után úgy döntöttek, hogy kiterjesztik bajnokságukat, még pedig nem kisebbet cél álmodva, mint az európai méretek. Ennek eredményeként most szombaton a zágrábi nyitófordulóval rajtol el az European MMA League, mely 16 ország…..
A tavaly Antalya-ban rendezett VB alkalmával döntött úgy az IKF elnöksége, hogy idén hazánk adhat otthon a XI. Kempo VB és Világkupának. A verseny Budapesten, a MOM Sport Uszoda és Sportközpontban zajlik majd, április 24 és 26 között. A versenykiírás már megtalálható a Kempo…..
Példaértékű kezdeményezésnek lehetett tanúja a németországi Saarbrücken sportrajongó közönsége, miután január 18.-án The Bridge – We Fight For Kids néven maratoni harcművészeti gálát rendeztek. A programban szereplő 34 mérkőzés BJJ, Grappling, K-1 és Muay Thai…..
2013 szeptember közepén nyitotta meg kapuit a küzdősportok szerelmesei előtt Mosonmagyaróváron az Immortals Gym.  Az edzőterem azzal a céllal jött létre, hogy végre megfelelő technikai hátteret biztosítson a városban a minőségi edzésmunka  elvégzéséhez . Hosszú,…..
Folytatódik beszámolónk a Sárközi MMA Team Kínában töltött heteiről. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy a srácok landoltak Xianban, amely a túra harmadik helyszíne volt. Itt a helyi birkózó csapattal gurultak egyet, majd egyetem szolgált az edzések központjaként, és mint kiderült…..
A finnek sem mennek a szomszédba, ha valami örült dolgot kell kitalálni. A szauna után a jeges vízbe úszás úgy néz ki, hogy megmarad a nyuggeroknak és az üzletembereknek, de ha ott is a helyi tökös gyerekek közé akarsz tartozni, akkor nem árt, ha felkészülsz az új divatra.…..